va plac aperitivele mele?
Raspunsuri - Pagina 12
Mishulina spune:
Buna fetelor,am si eu doua intrebari-rugaminti la voi:
1. Daca am cuptor clasic,din acela pe gaz care nu are afisaj electronic ptr temperatura si are doar 3 trepte de reglare a focului: mic,mediu si zero cum stabilesc temperatura de 175 grade pentru tigru? Precizez ca nu gasesc nicaieri nici termometru pentru cuptor
2. Daneza,poti sa-mi spui si mie,te rog cum se fac acadelele de parmezan? Ca ne tot uitam la ele si tare ne mai "ploua in gura"
Multumesc anticipat!
Ina
adriana_mihnea spune:
La cuptorul meu, fara nici un marcaj la buton, minim inseamna in jur de 175 grade.
Reteta de acadele de parmezan o gasesti www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=11219" target="_blank">aici!
Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)
Creatii culinare
Mishulina spune:
quote:
Originally posted by adriana_mihnea
La cuptorul meu, fara nici un marcaj la buton, minim inseamna in jur de 175 grade.
Reteta de acadele de parmezan o gasesti www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=11219" target="_blank">aici!
Multumesc ,sper sa-mi iasa ca am de gand sa le experimentez pe amandoua ...
Ina
ange spune:
adriana mihnea,stiam ca in regulament scrie ca nu avem voie sa facem "trimitere" la alte situri mai ales concurente
Toate retetele care le-am adus de acolo,aici le-am scris cu tastatura tocmai din acest motiv.Eu am primit deja avertisment in acest sens
Bafta.
te astept cu retete ca stiu ca esti meseriasa in bucatarie
Lucia_B spune:
Laura - foart apetisant pare aperitivul tau cu ciuperci, o sa incerc sa-l fac in wee viitor.
Mercik de receta .
-------------------------------
Bucate de Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
adriana_mihnea spune:
Ange, nu este chiar asa...Maestra n-am ajuns inca! Perseverez!
In cealalta privinta...reclama era intr-un fel ascunsa sub cuvantul aici...
Pupici,
Creatii culinare
Daneza 13 spune:
Strumfi, ti-am trimis mail.
Lucia, uita-te la PM.
Bulinuto, te pup...si pe aici, si ne mai vedem si dincolo.
Lucia_B spune:
Dana - mercik, primit PM-ul .
-------------------------------
Bucate de Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
dianaiulie2009 spune:
quote:
Originally posted by anacezara
Ange am facut si eu tortul crema de zahar ars de Pasti , e foarte gustos .
As avea rugamintea la tine sa postezi reteta la ruladele :
- muschi de porc in bere;
- rulada de porc in kaizer;
- rulada de pui cu carne umpluta;
si la prajiturica
- negresa.
Daca poti pana in week-end , inclusiv duminica , pe 2 iunie e ziua sotului si as vrea sa-mi scriu listutza de cumparaturi .
Mersi tare mult !!!
albumele noastre
Inca o data am rugamintea de a posta reteta la cele de mai sus , vineri e ziua sotzului si as vrea sa-i prepar ceva deosebit ...
Mersi !!!
albumele noastre
adriana_mihnea spune:
Anacezara, uite www.culinar.ro/forum/index.php?s=0d4c7b51fa6f0793d12ecbf08def1c28&showtopic=6681&st=340" target="_blank">aici o reteta simpla de negresa.
In celelalte privinte, nu te pot ajuta...
Daneza, pupicione multi!!
Creatii culinare