Bebei de Martie - Aprilie 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 8
mariana_1976 spune:
Cosmina, uite si cite ceva despre acnee AICI.Se pare ca de obicei se rezolva in citeva luni...
Mariana
mama Monicai(1998)
a lui Matei(2001)
si a lui Markus(2006)
aida_o spune:
pup fetele
noi avem niste zile/nopti mai grele, don'soara ori beleste okii pe pereti, ori - desi e gata sa adoarma - trebuie hranita pt ca se face ora de papica. ieri mi-a stat treaza de la 2pm la 9pm. eram ca un zombie, nu zic.
s-a invatat prost, in brate, si, cum o pun in patutul ei, cum o apuca nervii si urlatul... pfff
acu' tastez cu un deget, si cu restu' pompam laptic.
poze
Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)
Catrinel_17 spune:
Mariana, aici in Germa sunt parca mai echilibrati. Au avut un documentar de o ora despre Sibiu si primarul neamt de acolo si cum reuseste sa entuziasmeze oamenii si ce proiecte are, apoi ceva documentare despre bisericile de lemn din Ardeal, dar si despre orfelinate (mor numai cind vad asta in program, imi vine sa explodez). Oricum, arata si + si -.
Eu incep serviciul in ianuarie... In iunie vine mama la noi, asa ca... O sa fie mai bine. Si cind te gindesti ca nu va locui cu noi!! Asa ca numai avantaje
...zic io acuma... ![]()
Cit despre ultima solutie... Asa am sa fac, incerc si asta, apoi o trec pe mixt. Basta. Ma uit si eu pe grafic, Oana este la greutate la -10% si la lungime la +10%
Moasa a zis ca probabil luna asta va incetini cresterea in lungime...
Tina, cred ca asta am sa iau si eu cind trec la formula. Ma pun si eu sa gatesc ceva acuma, sa nu mor pe aici de foame maine. Ce mai gatiti voi? Ca eu sunt in asa lipsa de idei...
Catrinel & Oana
aida_o spune:
io cre'ca Alexandra mea are radar, stie sa se trezeasca din somn exact cind imi pun io sa maninc...![]()
poze
Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)
adibal spune:
Salutari tuturor si scuze ca de ziua noastra nu am fost "acasa". Multumim pentru urari, sunteti foarte dragute si atente, chiar ne-ati facut o surpriza. La multi ani fericiti cu sanatate si noroc copilasilor de 17 ianuarie, februarie, aprilie, nascuti in aceeasi zi cu noi.
Ieri am fost toata ziua in parc cu fetele, inclusiv cu cea mare, care pana sambata nu mai merge la scoala pentru ca are un zgomot suspect la plamani si nu are voie sa alerge. Ei, si ne-am distrat, am facut poze, ne-am rasfatat cu vata de zahar pe bat, mere glazurate cu alvita de la tigani, floricele cu caramel. Si am papat si ne-am schimbat pe bancheta de terasa unui restaurant spre stupoarea Elenei, careia nu-i venea sa creada ca nu-mi e rusine sa mi se vada "tatele". Vai, ce oripilata a fost! Si vai, de privirile celor din jur n-am putut noi sa papam linistite! Apoi, seara, am fost la casa de la tara unde avem plantate ridichii, salata, usturoi, ceapa, leustean ca sa luam acasa. Sic, AndreeaGeorgiana! Numai ca nu e mana mea la mijloc ci a femeii care se ocupa de proprietate si de animale(Mura si Mitzura, Mura fiind o doghita de un an si Mitzura o pisicuta tomberoneza care face un an in iulie).
Scrieti intr-un ritm care ma depaseste, citesc pe sarite si tot imi ia o ora jumate numai cititul. Nu stiu cum trebuie sa fac sa fiu la curent cu ce e nou pe aici. Mai ales ca tot weekendul asta fugim pana la Poiana Brasov si la hotelul unde stam nu au Internet in hotel pt. turisti. Asta apropo de UE. Sa fim serioase, toate suntem patrioate si ne iubim tara pentru ca asa am fost educate pe vremea noastra si la scoala si acasa cu filmele lui Sergiu Nicolaescu de plangeam o ora dupa ce se termina filmul ca murea Ecaterina Teodoroiu sau mai stiu eu cine. Dar, fetelor, de ce plecam peste mari si tari de mancam pamantul si nu stam in minunatia asta de tara? Pentru ca e locuita. Eu una m-am saturat de seminte scuipate peste tot, gunoaie, mizerie, rufe intinse peste balcon, presuri scuturate pe geam de la etajul 8 deasupra gangului prin care trece toata lumea, de WC-uri in curte langa fantana, de topoare in cap si omoruri rurale la ordinea zilei, animale prin centrele oraselor, de fuga de munca si ochi dupa furat(la propriu), de strazi si autotrazi in care imi rup masina, de autoritati pe care le doare in fund de toate relele pe care ai vrea sa le indrepti cu ajutorul lor.Uitati-va cum alergam cu copiii in brate luni la rand pentru a primi cele 8 milioane amarate care sunt dreptul nostru!! Am fost in multe tari UE, e distanta mare. E de rasul lumii in fiecare zi. Chiar si fata de Grecia sau Italia, unde mai gasesti hibe pe ici pe colo suntem departe. E opinia mea, sper sa nu supar pe nimeni.
AndreeaGeorgiana, noi eram, pfui, ce rau imi pare ca n-am stiut de atunci sa fi venit sa ma tragi de maneca...
Mai, mamici, dar bine mai aratati, nu ati nascut voi??? Eu sunt tot in luna a 5a. Cica sa stau linistita. Pai eu stau, dar in ce spanac ma mai imbrac???
Mai, Mariana, tu pentru mine esti o enigma!!! Tort?? Aranjare pagini, forum, chestii... 3 copii...eu stiu ca se lasa seara pe la ora 2 p.m. acolo, dar tu te comporti ca si cand ar fi ziua muuult mai mare decat aici. Pai in nesimtirea mea nici masa nu mi-o ridic. Mananc ca apucata intr-o viteza de zici ca n-am mai vazut mancare de o luna, ce masa sa mai curat? E o tanti care le face pe toate si eu ma joc cu papusile sau fac teme, sau joc Piticot sau fug la cumparaturi sau fug cu fetele la plimbare cu tot carabalacul: carut, marsupii, scaune masina, geanta accesorii, etc. Nu mai, gata, ma complexezi, faza cu tortul m-ai facut K.O. dupa ce m-ai zapacit cu celelalte. Plus ca esti super atenta la toate fetele de pe forum!!
Kim, in ce stadiu esti acolo cu Alicia??? Winners, for sure!!!!
Adibal si cele 3 comori: Elena
(17.01.1996), Maria si Stefania(17.03.2006)

Polixeni spune:
Bona sera mamicutelor
Ciuf multumesc pt urari!! 
Cineva intreba daca e normal ca ciclul sa fie abundent dupa nastere.Eu stiu ca da.Cel putin asa m-a avertizat si ginecologul meu ca sa nu ma speri cand imi va veni ciclul caci va fi mai abundent.Acum nu stiu daca e valabil si dupa o nastere naturala sau numai in cazul cezarienei cum e la mine.
Serendipindity de oparit s-a oparit si piticul meu dar nu pe brutik.Am incercat de toate si singura varianta care a dat rezultate a fost ceaiul de musetel ( inmuiam vata in ceai de musetel si-l stergeam la fundulet si apoi uscam cu foenul) si vaselina pura de la Johnsons.Dar foarte bun este si CUTADENUL.Eu folosesc acum numai CUTADEN si nu se opareste deloc.Succes!!
Fetelor tocmai am vazut semifinala de la Eurovision.Aici s-a facut si se face mare tevatura pe tema asta pt ca tara organizatoare.De-aabia astept sambata sa vad cine va castiga.Astia zic ca Anna Vissi.Printre favoriti e si Mihai Traistariu de la noi.Va dati seama ca o sa-l votez!!!
Oricum aici are mare succes melodia Romaniei.Ce fain ar fi sa fie pe locul 1!!!!

Gata inchei aici ca-mi pica ochii-n gura de somn...sa trag un pui de somn acum cat doarme piticu.V-am pupat pe toate si pe bebei!!
Poli si
Nikolas S.(2 luni)
ciuf spune:
Aida, ia spune cat laptic mai faci? Sa ma mai zgarii oleaca pe fata. Ma pompai azi dupa ce papa Farfuzel si cat crezi ca scoase matza de mine: 15 ml. Sa ma apuce plansul de ciuda.
Adibal, mananc precum o barbara. De nu m-oi imbolnavi de stomac sa-mi ziceti mie cutzu-cutzu. Zici ca-s fugarita. Intai pap eu, ca deh, vezi Doamne, trebuie sa fac laptic, in timpul asta mama-soacra tine puiuta in brate si dupa ce termin preiau fata.
Mariana, am toata admiratia pentru tine la cum stii sa te descurci.
Azi ma uitam in oglinda si nu ma recunosteam. Par neingrijit, nu tu machiaj, masele sparte, dar am unghii lungi si ojate. Ca nu suport sa nu am unghii aranjate.
Pe aici despre Ro se stie: Nadia Comaneci, Ceausescu, orfelinate.
Chiar de curand in rev. Time despre niste copii cu dizabilitati fizice si psihice cum sunt tratati de personalul medical.
Pai mai stiu altceva sa filmeze si americanii astia???
Tina, nu platesc eu factura de epidural. Asigurarea.Ca doar de-aia platim aproape $500 pe luna. Vroiam sa fac o comparatie cu pretul din Ro.
Ca vorbeati de
. Pai sotul ma vede lauza si gata. Nu tu persoana sexy. Pai daca ma vede toata ziua cu "ventuza" la san sau cu pompa de imi trage de sfarcurile alea un metru. Ce imagine sa fiu eu pentru el? Niste nadragi largi de pijama, tricouri la fel, parul strans in coada ca nu care cumva sa imi cada parul peste fata, etc.
Visez la ziua cand voi arata ca inainte, sa imi iau niste lenjerie intima rosie sau neagra, o camasuta frumusica de noapte (ca doar vorbeam cu Ileana din Norvegia de timpurile dinainte), asa sa mi se vada un piciorus, ehehe, alte timpuri. Deh, batranetile pe mine.
In alta ordine de idei, Farfuzelul meu deja gangureste. Biuta sa nu te gandesti la prostii, cum ca al tau nu face (sper sa nu gresesc persoana). Fiecare copilul are ritmul lui de dezvoltare. De pe la 3 sapt. a inceput sa traga cate un chiot, dar de azi-noapte pur si simplu mi-a gangurit. Iar eu eram topita. Se dusese si mama somnului.
Ah, si sa ma vedeti cum trag la poarta cu sanul in gura ei. Misca capul ala in toate directiile iar eu nu nimeresc gurita. E de rasul lumii.
Hai ca ma intinsei o gramada.
Ah, a mai vazut cineva pozele lui Ile77 ca eu nu am reusit? Cand vreau sa vad poza separat, sa o maresc imi spune ca trebuie sa fie public albumul, sa primesc invitatie de la ea. La voi e la fel?
Pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
MP spune:
Fetelor,asa de rau imi pare ca nu apuc sa scriu mai multe...Of! In fiecare zi citesc ce mai face fiecare dintre voi,ce mai ziceti etc,vad poze,ma amuz citind bancuri,dar nu reusesc sa mai scriu si eu.
Noi sambata viitoare avem botezul si am intrat in linie dreapta cu pregatirile si cu cumparaturile.Doamne ajuta sa fie bine!
Cam atat pentru moment...Fug la baietel si apoi la nani ca e tarziu rau aici.
Va imbratisez cu drag!
Monica si cei doi pitici,Vlad
si Matei
.
Pozele noastre
aida_o spune:
Ciuf,
first: ai primit acel PM de la mine? ca eu am scris...
esti de-a dreptul mortala cum explici starea de lauza. si mai ales momentul pomparii
am ris pe-aici de se mira sotu-meu ce m-a apucat
ca tot m-ai intrebat, azi dimineata am pompat 110 ml/sinul drept si 90 ml/sinul sting, se pare ca a mai scazut productia, fatza de zilele trecute, cind pompasem cite 150 de fiecare sin. si mai pompez pe parcursul zilei, cam la 3-4-5 ore (depinde de cit de linistita e pitica in timpul asta, ca uneori nu am timp de pompat din cauza ei), si scot cam cite 50ml/sin.
acum am ramas cam in urma cu pompatul... de ieri, de cind am stat 7 ore dupa pitica, cu insomniile ei. asa ca o sa trebuiasca sa-i dau formula la una din mesele de azi, ca sa am pt mesele de la noapte lapte de sin (uneori imi vomita formula, nu stiu de ce, si n-as vrea ca asta sa se-ntimple tocmai noaptea).
poze
Alexandra
(3 mai 2006)
ciuf spune:
Aida, saru'mana mult pentru PM si scuze ca nu ti-am multumit mai devreme.
Moamaaaa, da ce de laptic ai!!! Vrem si noi.
Eu acum o tin in brate la san si ea se agita, da din picioare, imi arata niste pumnisori, trage de sfarc de zici ca n-are mila de el, vai de mine...
Nu apuc sa scriu decat cand e cuplata "ventuza".
Pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa