Stimulare fara nici un ovocit

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

buna fetelor!!!

in primul rand va spun ca ma doare sufletul pentru esecurile voastre!!!

eu sufer de infert. inexplic. si de cand va citesc ma intreb daca nu cumva e o pb cu ovocitele!!

fetelor care ati trecut prin asa ceva, ati putea sa imi spuneti si mie ce explicatie v au dat Dr?? exista de fapt o explicatie la asa ceva???

cicina, inteleg ca daca Dr a fost f mirat nu avea nici o explicatie sau macar o idee de solutionare a acestei pb???

merci frumos ptr ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Hai ca io am idei putine dar fixe... Cicina, cat era FSH-ul tau? Ca Felicia nu a avut atunci rezultatele la ea si ne-a spus doar ca era in limite normale, dar eu as fi fost mai lamurita daca vedeam cifre... deh, deformatie profesionala... Si sper sa primesc si eu un raspuns, ca sa nu incep sa strig ca ala din reclama "si halatul??? cat costa halatul????"

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Avalon, la momentul respectiv FSH 10.3 mUI/ml

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Cicina, mersi frumos pt raspuns, dar pe mine ma interesa care a fost cea mai mare valoare a FSH-ului tau inregistrat, banuiesc ca ai facut analiza asta de mai multe ori... nu cea mai mica... dar la voi cred ca se poate face si analiza inhbinei b care spune mai multe despre rezerva ovariana... btw, fsh-ul spune mai multe corelat cu estradiolul, pt ca un estradiol marit poate sa mascheze fsh-ul... Si inca ceva: dupa prima punctie in care s-a constatat ca nu ai celula germinala nu ti-au recomandat niste teste genetice?

Uite aici o discutie care te-ar interesa despre fsh-ul fluctuant: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67605&SearchTerms=FSH,marit

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Avalon au trecut ceva ani de atunci nu-mi aduc aminte de aceste amanunte pentru ca pentru mine a fost o periada pentru care am facut "delete".Iar doctorul nu mi-a dat cine stie ce amanunte, decat atunci cand am intrebat "de ce?", n-a avut un raspuns, ca trebuie sa se consulte si cu alti colegi. Bineinteles de atunci nu mai stiu nimic pentru ca viata mea a luat o intorsatura radicala, si nu ma mai gandeam la asata.Acum ca m-am linistit, am un om langa mine adorabil, am inceput sa am o raza de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Felicia, am gasit ceva, mergi pe link-urile de mai jos:

http://www.canberrafertilitycenter.com.au/causes_empty_follicle.htm
http://humrep.oxfordjournals.org/cgi/content/abstract/18/10/2079

poti cauta pe google dupa empty follicle syndrome (EFS) si mai gasesti articole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Felicia, imi pare tare rau ca ai trecut prin clipe grele. Si eu sunt in aceeasi situatie. Am facut Dipherelin, Menogon, 6 foliculi dar la punctie "zero" ovocite. Alte probleme majore nu am, poate variatii ale FSH-ului. Si eu am vrut sa fac tot la Giulesi cu prof. Marinescu. Astazi am fost pe la spital si din pacate am auzit de un alt caz - 30 ani, 10 foliculi si nici un ovocit.
Din pacate asemenea cazuri incep sa apara cam des.
Eu poate voi incerca din nou in toamna.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Vaai de mine fetelor. La asta num-am gandit foliculi fara ovocite. Eu un an de zile am facut doar investigatii si am pierdut vremea cu doctori neseriosi. Un lucru e sigur eu nu prea ovulez, deloc sau aproape deloc. Asa incat luna asta voi face pentru prima oara stimulari cu clostylbegit. Mi-am controlat si trompele si sotul are spermograma buna asa incat speram ca asta sa fie sg. problema si chiar credeam ca poate vara asta cu stimulari sa reusesc si eu , dar ma speriati cu chestia astas cu ovocitele. Si-asa ma gandeam ca dn cauza stresului si oboselii prin care trecem si eu si sotul meu va fi greu sa reusim, dar sa ma mai gandesc si la ovocite. Chiar nu exista nici o varianta de a exemina chestia asta decat la FIV?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Chestia asta se poate examina printr-o punctie ovariana, dar nu-i nimeni nebun sa o faca si eventual sa mai faca si stimulare sa produca mai multi foliculi doar ca sa-i verifice. Asa ca noi, cele care facem fiv ne putem astepta si la asa un rezultat din pacate.
Nu stiu ce sa spun eu anul trecut aveam 35 de ani jumatate cand am facut fiv si am avut 7 foliculi cu 7 ovocite, dar mi s-a spus ca sunt sanse sa fie si goli unii dintre ei, dar nu a fost cazul.

Mergi la inceput