Mamici casnice (44)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Gata Danelutzo io viu maine la tine sa urlu in padurea ta.Poate bem si o cafea.Ce zici?
Da cum facem cu socrii Flaviei?Cat ii tii?Ca-i vreau si io si ea mi i-a promis.Tot asa...ca sa stea cu fi-mea.

Osna mersic de reteta. burtica.

Flaviaaaa ne faci sa ne luam de par pe socrii tai...Da separat nu- dai?Numa' la pachet?Adica unu' colo, unu colo.

Hai fete... care mai mergeti la urlat in padure la Danelutza?Chiar Danelutza, aveti ursi pe-acolo?Nu ti-e frica?

si mai viu ca azi am chef de gluma si n-am cu cine sa rad

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Iaca am venit si io "sa ma rad" dar nu prea mult ca n-am terminat tortul.

Cuscra,maine facem bairam si nu pot,dar poimaine sigur vin la tine sa tragem un tipat in padure.Poate se sperie ursul si pleaca!

Moamaaaa...Falvia,ce mesaj ai tras!! N-ai ratat pe nimeni?

Adriano,de asta racii tu,ca umbli cu blugi de aia...

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

pai adina de ce sa nu iasa,daca am facut-o si eu trebuie sa iasa,nu?

eu azi am descoperit o reteta faina de tarta,o incerc sambata si apoi v-o scriu.

fetelor,nopate buna,vise placute si ne vedem maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Noapte buna Osna

Bey, am verificat io.Nu cred ca a uitat pe nimeni Flavia.Ne lua pe toate la rand .

Adinella zi-i la sotu sa-ti ia alti blugi ca de la aia te-ai imbolnavit

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Osna, pai eu ma pun cu tine, soro? Tu esti tare in ale prajiturilor, tu si cu ange... parca... hai ci cu Miha, auzi Miha nu spusasi cum iesi foile pt. tort, recunoaste sunt bune???

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Is bune Adriana,dar si mai bune or fi maine cand va fi si tortul gata.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Danelutza,ai vazut privata?

Dana banana,merci.Maine e musai sa ne vedem pe mess. sa stabilim "detalii" vis-a-vis de Moeciu

Fl.,m-ai spart cu "scrisoarea" a 3-a ti-ai luat notitze sau cum ai procedat de ne-ai raspuns la toate?

somn usor.
pe maine.

Mergi la inceput

maria2mami,te rog mult sa vi la "bucatarie" pe subiectul deschis de mine "va plac aperitivele mele" si sa le explici la fete cum ai facut tortul "catelus".este o mamica acolo care ma intreaba cum am facut tortul I-am spus ca nu e al meu si ca voi aduce "autoarea" sa le explice
merci

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutare!!!!!!

moiecistelor unde trimit banii? vreau un cont.alina ti-am raspuns pe PM.poate imi dai tu contul.mai , dar mergem de vineri da?

va tzuc si mai vin.............

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Bimilittttttttttt,pupa mama la tine pasarica de noapte pe unde ne-ai umblat?!?!
toate fetele care merg la Moeciu te asteapta sa trimiti banii la mmiha.noi cele care mergem am trimis mai ales eu
binenteles ca mergem de vineri.
sambata intaresc randurile Fl. si andora.dar pana atunci poate ni se alatura si alte mamici casnice.nu se stie niciodata

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput