Mamici casnice (44)
Raspunsuri - Pagina 12
Porumbel30 spune:
Flavia , am citit tot din urma , am observat ca mi-ai dus dorul
.
Am vazut pozele din Gradina Botanica ...cactusi din aia (si multi altii) avem si noi in curtea din spate (dupa gard , mai spre vale) si cand ies beduinii cu magarii si camilele la pascut , se repede cate un animal si ia cate o gura din ei
. Aici cactusul e floarea nationala !![]()
Acum ma duc sa dorm un pic (macar incerc ) pana nu trebuie sa
.
"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."
mariussimiuc spune:
Foarte frumos in Gradina Botanica la voi Flavia,dar e mai frumos la noi.
Pana aduc probe esti in avantaj.![]()
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
georgi75 spune:
E clar....Io nu sunt pe nicaieri...
.Noi nu avem nici parc in oras...Ce sa mai zic de gradina botanica.M-am imbolnavit de nervi.

Iar imi vine sa urlu.......
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
maria2mami spune:
www.felicitari.net/Ma_lasi--i150_page=3.html" target="_blank">Pentru Ilinca si Robert .......sa cresteti mari si sanatosi si cuminti si ....
Feteleee.......www.felicitari.net/Bere_--i701_page=0.html" target="_blank"> asa vom fi noi la munte
mmiha
alexa si mami spune:
saluty!
am o pizza la cuptor, sunteti invitatele mele daca aduceti cite o berica 
alexa 
ange spune:
Dana,da in Cocor au zis ca se gasesc.
si mess. e inchis ca nu am timp de el.
umblu de zuza toata ziua![]()
doar intru pe aici,va scriu si fug.
am inceput sa-mi fac curatenie generala si sa ma gandesc la bagaje
astazi am sa intru pe mess.
o tzara mai tarziu![]()
impreuna spune:
quote:
Originally posted by georgi75
Iar imi vine sa urlu.......[/purple]
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate[/font=Comic Sans MS]
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
Scoate punga

Mama ce somn am tras, acuma ma duc la bucatarie ca nu mai pot de foame, mai am o ora si vine sotul acasa:)
Ioana somn usor si tie:)
Miha abia astept proba contrarie, poate ma nervez si ma apuc de pozat, sa vezi ca la noi e mult mai frumos decat am apucat eu sa pozez:)
Dana tu nu mai zici nimic? Tot pe fuga, tot la mama?:)
sunt_mamica hai curaj, ca nu te batem:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
maria2mami spune:
Alina...........www.felicitari.net/Ma_gandesc--i554_page=0.html" target="_blank">ajunge berea asta???

mmiha
diadaniela spune:
Flavia ,aici sunt!
Miha,i-am zis copilului ca mergem cu Maria ta la inot si e f incantata.E de bine!![]()
Da' Andreea de ce nu are curaj sa scrie? A suparat-o cineva?
Mirela ,ti-am vazut pozele1
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
andora spune:
Porumbelule ma omori cu plimbarile, ia spune cum e la Ierusalim? Dar pe beduini nu i-ai fotografiat? Cred ca e tare frumos..... Cu Aradul sunt toanta ca nu-l stiu pe cel din Biblie.... eu credeam ac te-ai nascut la Arad si de acolo sunt pozele 
Si mama s-a nascut la Aradul nostru neaos si emrgem acolo cam o dat pe an in medie.... e tare frumos Muresul..... uf...
Flavia am vazut cum e in G Botanica.. de vis ce mai...
Nico, da de obicei cunm adoarme? Las-o singura sa simta ca-i e somn... si oboseste-o rau de tot in rest![]()
Dana, cum arata ma sorturile alea sexoase? Stiu ca ea mare valva dar mie mi-au scapat pozele ![]()
Danelutza acus vin sa vad pe viu panorama ai panoramica 
Si nu mai am timp sa scriu...tre sa fug iar.....paaaaa
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea