viata in Japonia indragostita in Ro

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina1970 spune:

Va multumesc pt sfaturi, m-am usurat, am schimbat nr de tel, si mess-ul,gandesc limpede si va multumesc tuturor pt. micul ajutor.Va mai tin la curent si astept in continuare mesajele voastre.Aveti dreptate cu siguranta a fost o atractie sexuala confundata cu sentimentele.In nici un caz nu aveam de gand sa merg mai departe si nici macar sa-l mai vad vreodata.Aici insa mi-am descarcat sufletul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

pai daca esti asa buna prietena cu respectiva..nu o sa afle nr tau de tel si id-ul de mess??

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Buna tuturor!
Pana in prezent sunt bine, am evitat prin orice mijloace sa-mi afle adresa de mail si tel-ul, cu prietena mea am vb dar foarte rar si atunci o sun eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nickolle spune:

Buna! Eu am vazut mai tarziu povestea ta!Pai si cum te simti acum?Nu te simti mai bine nestiindu-te vinovata de despartirea prietei tale cele mai bune? Oricum despre tip nu am o parere prea buna, si cred (in proportie de (98%) ca nu vei fi ultima lui incarcare de genul asta! Eu te felicit ca te-ai gandit mai bine si ai luat,dupa parerea mea, cea mai buna decizie! Desi tind sa cred ca ,chiar si asa, prietenia vostra nu va mai fi niciodata la fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_oona spune:

quote:
Originally posted by Dandush

Cum ii poate face asa sotiei..nu-i exclus sa-ti faca si tie. Incearca sa luati o pauza lunga (fara telefoane si mesaje), si cred ca o sa treaca. Se poate sa va starneasca doar amintirile frumoase petrecute impreuna de Sarbatori, si sa fie doar un "crash" trecator. Bafta si ai sa vezi ca o sa fie bine daca esti macar tu cu picioarele pe pamant.

D.K.

Subscriu!!!!
Poate vrea sa-l duci in japonia

Am o prietena care e in america acum si a patit ceva asemanator cu un romanash.Era indragostita foc si a facut pe dracu in patru sa-l aduca la ea in america, ca vezi doamne cat o iubeste.L-a adus pe tip in america si dupa putin timp ,el i-a dat papucii.
Asa ca ai grija,poate e totul doar o iluzie.Oricum cine isi poate inseala sotia ,poate insela pe oricine!

Elena & bebe Manuella 1 an si 8 luni (16.10.2004)

"Good parents give their children Roots &Wings. Roots 2 know where home is, wings 2 fly away & exercise what's been taught them. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

madalina si eu am trecut printr-o astfel de situatie. Sotul prietenei mele cele mai bune a inceput sa-mi faca avansuri asidue. Aveam in aceea perioada tot felul de sentimente printre care, ura fata de el ca isi insela sotia, adica pe prietena mea, si mila fata de prietena mea care credea ca sotul ei este cel mai fidel barbat. Dupa asta s-a intamplat ca eu si prietena mea sa nu am mai vorbim 2 ani, ca a avut el grija sa ne strice relatia, pe motiv ca daca sotia lui nu o sa mai fie prietena mea, o sa reuseasca sa fie cu mine. Dar el nu a inteles ca astfel de barbati care joaca rolul de sot fericit cu sotia lui si in spate cauta aventuri, ma dezgusta. Am aflat mai tarziu ca acest barbat avea aproape tot timpul o relatie cu o alta tipa suficient de atent sa nu se lase prins. Prietena mea a aflat insa in cele din urma unele relatii de-ale lui extraconjugale (nu de la mine ca doar "ulciorul nu merge de multe ori la apa") si acum sunt in divort.
Am ales sa nu-i spun nimic prietenei mele chiar nici acum cand suntem din nou prietene f f bune. La vrema aia am gasit alt motiv pt raceala dintr noi, asta pt ca atunci prietena mea nu m-ar fi crezut cum multe alte femei in situatia asta isi vor crede sotii mai degraba decat prietenele, ca este mult mai comod pt ele.Un alt motiv pt care nu i-as fi spus este ca nu as fi vrut pt nimic in lume sa-i stric casnicia care pt ea era o casnicie fericita, cu toate ca ma durea cand ma gandeam ce om avea de fapt langa ea. Acum nu pot sa-i spun pt ca ma gandesc ca nu vreau sa o influentez in decizia ei de a divorta, doar o sustin in tot ceea ce face si decide. Poate intr-o zi cand viata ei o sa ia un alt curs mai stabil o sa o pot face.

Compatimesc toate femeiele care au astfel de soti... si eu le doresc la toate sa scape de astfel de soti si sa-si gaseasca adevarata fericire si respectul lanaga un om care sa le merite.
De aceea Madalina, parerea mea e ca o sa-i faci un bine prietenei tale sa ii cureti viata de un astfel de barbat. O sa fie greu la inceput pt ea. Dar va intreb feteleor oare merita sa stam langa astfel de barbati care ne umilesc chiar daca noi nu stim? Ce respect ai tu ca femeie pt propria-ti persoana ca sa accepti un astfel de sot cu care sa-ti imparti cele mai intime ganduri pe care sa-l iubesti si sa-i dai tot ce e mai bun in tine?
Si cum a spus cineva mai sus daca nu era MAdalina era alta femeie. Acesti nu se indragostesc asa pur si simplu ci sunt intr-o continua cautare asa cum cautai si tu Madalina atunci cand erai in vizta in Ro, doar ca tu probabil aveai un motiv, erai "free". Dar inainte de-al lua sa fie al tau, Madalina, gandeste-te ca poate si pe tine o sa te aduca acest barbat in aceeasi situatie si gandeste-te daca merita acest sacrificiu. Plus ca ma intreb cum poti sa accepti un astfel de barbat in viata ta ???? Parca zice-ai ca ai mai avut o relatie nu tocami fericita inainte. Nu ti-a ajuns?

Moni19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

O sa iti treaca, ochii care nu se vad se uita.

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexmona spune:

Respectandu-ti prietena te respecti in primul rand pe tine!!!!!

Mergi la inceput

Buna fetelor,
Am venit in Ro in concediu, imi este bine si voi pleca la mare.Ne-am vazut la prietena mea acasa, insa nu a mai avut curaj sa deschida gura, si-a dat seama ca in tot acest timp cat am fost plecata l-am evitat.Stau aproape o luna in tara, va tin la curent.A.. am uitat sa va spun ca am cunoscut pe cineva care cred ca este o persoana f serioasa si sper ca relatia noastra sa mearga inspre bine.
va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Sper si eu sa-ti fie bine, si sa ai o relatie asa cum iti doresti!
Vreau si eu la mare...acasa!!!

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput