viata in Japonia indragostita in Ro
Raspunsuri - Pagina 2
Guestus spune:
Mai bine judecati matematic....decit 2 oameni nefericiti...adica fata din japan si sotul prietenei...mai bine doar 1 ...adica prietena. Corect?
Elise spune:
madalina, dak pt. tine e mai importanta o oarece atractie decit demnitatea ta ca om... atunci du-te, ia-l, fa-i ce i-oi face, si traieste fericita ca "another one bites the dust".
E si asta o parte a orgoliului feminin, nu?
Ti-ai "surclasat" cea mai buna prietena.... pune acolo, in panoplie, reushita!
Cind o sa ai 60 de ani, 90 de kile si multe riduri o sa zimbesti satisfacuta... ca macar ai rupt citeva inimi!
Pe alea mai apropiate, normal.
Elise
FLORYNA spune:
fa-ti alt cont la yahoo si ia-ti telefon nou; daca ti-e prietena cea mai buna atunci e ca si sora ta;
n-o sa-ti cladesti tu fericirea pe nefericirea altora, asta e clar; asa ca mai gindeste-te.
Akuma spune:
quote:
Originally posted by madalina1970
Va multumesc, aveti dreptate, sunt super vinovata, nu vreau sa distrug nimic, teoria o am buna, dar ma cauta pe messenger intruna, la telefon si ma da peste cap.
i-ai dat apa la moara si de-aia te cauta, daca tu il refuzai din prima nu te mai cauta, asa ca si tie iti place, nu cred ca esti indragostita de el, ci mai degraba fascinatia fructului oprit, ar fi bine sa-i spui prietenei tale despre el ca sa stie cu cine are de-a face, chiar daca se va supara pe tine dar ii faci ei un bine...
tie sa-ti faca ea asa ceva ti-ar conveni??
el nu e indragostit de tine, ci vrea doar sa te babardeasca pentru ca si-a dat seama ca esti o prada usoara...
........................
cit traiesti in viata, invata sa ierti, sa spui ca iubesti, ca vrei sa fii prieten, ca daca le spui dinaintea unui mormant, nu ma are nici un sens.
madalina1970 spune:
Aveti dreptate, normal...sunt ceva proaspat pentru el si probabil este confuz,dealfel si eu la fel.am sa schimb nr. tel si mess-ul.Nu vreau sa fac rau la nimeni, dar sunt dupa o deceptie si probail cum ati spus si voi sunt "o prada usoara".Si asa este sunt f vulnerabila.multumesc pt. tot si mai astept sfaturile voastre, certati-ma.Poate si unele dintre voi au trecut prinr-o depresie si te arunci in bratele cui nu trebuie.In nici un caz nu le voi sparge casa si nici nu m-am gandit vreodata la asta, dar am vrut sa ma descarc pe acest forum, deoarece sfaturile voastre sunt diversificate si de bun augur.
sweetflower spune:
Eu ii dau mare dreptate lui Akuma,eu am patit la fel cea mai buna prietena a mea a incercat sa -mi distruga casnicia ,dupa ce am ajutato si am tinuto in casa ptr ca imi era mila de ea si de copil ,sa hotarat femeia sa-mi spuna ca sotul meu a fost amantul ei .Acum stiu de ce trebuie sa ma feresc ,eu nu as face asa ceva mai les ca este cea mai buna prietena ,ar fi un soc ptr ea ,ptr ca eu stiu prin ce am trecut .Dar eu imi cunsoc barbatul f bine si nu am crezut nimic din ce a spus ea .Parerea mea este sa stai departe de el si sa incerci sa -ti vezi de viata ta .Imi cer scuze daca am depasit limita .O zi buna
Akuma spune:
nu da o prietenie care tine o viata pe o iubire care se poate transforma in ura orcind, sau poate fi doar o iluzie..
quote:
Mai bine judecati matematic....decit 2 oameni nefericiti...adica fata din japan si sotul prietenei...mai bine doar 1 ...adica prietena. Corect?
incorect, e mai buna formula asta....threesome, adica x la patrat, deci, toti trei fericiti...
........................
cit traiesti in viata, invata sa ierti, sa spui ca iubesti, ca vrei sa fii prieten, ca daca le spui dinaintea unui mormant, nu ma are nici un sens.
mariana_1976 spune:
Madalina,mie nu-mi suna bine ca el e insurat tocmai cu prietena ta cea mai buna si incearca sa te vrajeasca pe tine...
Eu daca as fi in situatia ta,m-as gandi cu mare atentie daca intr-adevar il cunosc foarte bine sau prea putin...
Nu stiu daca m-am exprimat destul de clar,nu cred ca am dreptul sa judec pe nimeni...e doar o parere personala.
Ramona J spune:
Nu puteti fi fericiti impreuna, cred eu. Ce poate iesi dintr-asa o tradare?
The best thing you can do for your children is to love your wife.