Paciente optimiste si gravidute ale dr.Tutunaru-7

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

[quote
Marinar, vineri am fost pe la 4.00 la cabinet, de fapt uitandu-ma pe pozele tale cred ca te-am vazut cand am plecat din cabinet

[/quote]

Alexia erai impreuna cu o prietena??? aveai o bluza roz? sau tu ai iesit chiar cand am ajuns eu la cabinet?

marina

pozici

Mergi la inceput

mai fetelor ma simt asa naspa de la tratamentul asta...sper sa ma obisnuiesc cat mai repede cu el.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

MARINAR e normal sa te simti as vreo doua, trei zile, daca nu te obisnuiesti deloc, spune-i dr. T si o sa ti-l schimbe cu Dostinex. Pupici si sa te refaci repede!!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

multumesc Ioana. sper sa-mi revin. daca nu, o sa-ti urmez sfatul.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

Ioana ,multumesc foarte mult iubita.Esti o scumpa .Dar ti-am spus deja ca am facut o noua spermograma si in afar de numar totul a iesit la fel.Asteptam acum si rezultatul spermoculturii si deasemenea am facut niste analiza de sange (testosteron si altele)dar rez.vor fi gata peste 3 saptamani.In functie de rezultatul la spermocultura (maine ,vom vedea)ce e de facut.Daca este o infectie,(sotul meu are o problema renala)sau daca ne trebuie doar ceva gen tribulus.
Va multumesc multe prietenele mele dragi.Fara voi totul ar fi fost de mii de ori mai greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

,

Marinar, imi pare rau ca te simti asa de la pastilute.sa-ti treaca mai repede. Nu eram eu cu bluza roz, tipa cu bluza roz era dupa mine, eu tocmai am iesit din cabinet cand tu ai venit, aveam o bluza verde inchis.
Ioana

O seara buna tuturor, maine vin cu vesti de la dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

ALEXIA28
AURELIA77 nu ai pentru ce! Tin pumnii sa iasa bine analizele noi!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna dimineata,

Am venit de la dr cu vesti nu prea bune. Mi-a zis ca se intampla ceva ciudat la mine, am ovarul stang super marit si pe el am foliculul astazi(ziua 12) de 16.5 dar ca se dezvolta in interior, am intrebat ce inseamna si mi-a zis ca nu-i da posibilitatea sa se sparga, nu inteleg nimic, nici nu l-am intrebat prea multe...mi s-a parut cam rigid astazi. M-a chemat si miercuri tot la spital, nu stiu de ce, ca imi era mult mai usor la cabinet pt ca este relativ aproape de mine, a zis ca vedem miercuri ce este de facut. Ufff sunt tare trista, am plans tot drumul pana la serviciu

Va pup si va doresc o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

tutunaresele mele dragi. Mi-a fost tare dor de voi.
Alexia28, Ninocica, bine-ati venit. va pup si va urez sedere cat mai scurta la aspirante.
Alexia28, linisteste-te in legatura cu foliculul asla, ca-l rezolva Tutu cat ai zice "peste".
Aurelia77, bafta multa dupe inseminarea de saptamana trecuta....poate....cine stie?
In rest pupaturi la toate celelalte fete dragi.
Eu v-am zis vineri ca ma duc la nunta. A fost o nunta ca-n povesti. Mie nu-mi plac nuntile dar la asta am mers cu placere si nu regret nimic. Am dansat toata noaptea si am plecat acasa cu basici pe talpi. Azi a trebuit sa ma incalt cu o pereche de mocasini vechi(erau tot ce-am gasit mai larg si decent posibil).
Mi-am revazut cativa colegi, le-am cunoscut partenerii de viata si ne-am distrat de minune.
Intre cununia religioasa si "masa" am fost cu sotul si ne-am plimbat prin Herastrau; bine'nteles ca eram imbracati la 4 ace (o sa postez poze) de se uita lumea la noi ca la urs. Dar a fost foarte frumos, mi-a facut Bogdan poze cu aer de epoca.... foarte dragut.
Dupa cum vedeti eu am avut un we activ placut-de data asta- si m-am distrat fara sa ma mai gandesc la nimic.
Acum am revenit cu picioarele pe pamant si incep sa ma gandesc din nou la analize, la ovulatii sau la lipsa lor si la tot restul pe care-l stiti si voi la fel de bine.

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Mergi la inceput

neata

Alexia inseamna ca te-am vazut la T la cabinet, dar fugitiv. Imi pare rau pt vesti, dar sper ca miercuri sa fii mai vesela.

Kitti vrem poze....

eu ma simt tot asa nasol, nici nu m-am dus la serviciu. cred ca o sa se isterizeze colegii dar sanatatea mea e mai importanta.

marina

pozici

Mergi la inceput