prea tanara pt a deveni mamica?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

fetelor sunteti niste dragutze cu sfaturile voastre.
eu am 22 ani in octombrie anul asta,sunt studenta ,mai am un an,si acum sunt de mai bine de un an in dubai .sunt casatorita de anul trecut,dar sunt impreuna cu sotul meu de mai bine de 5 ani,in ian anul viitor pe 13 facem 6 ani de cand ne iubim.
si cand au aflat parintii mei ca vrem un bebe ,mai ales tata face ca trenul,nu domne ca esti prea tanara ,ca sa termin scoala etc etc
si eu le-am zis ca e decizia noastra si ca ar face bine sa ne sprijine ca noi oricum ramanem la ideea asta.
le-am zis ca situatia care o avem acum o sa o am si mai tarziu peste 3- 4 ani,poate si mai bine,dar mai rau nu are cum.
si scoala tot o termin,mare lucru inca un an.aia sa fie beleaua.
oricum la facultate se invatza decat in sesiune.
voi ce credetzi?

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

Bine v-am gasit. Eu urmeaza sa am nunta anul asta si am discutat despre bebe pt ca imi doresc tare mult unul. eu am ramas insarcinata acum un an si ceva dar nu am putut pastra copilul. dar am vrea ca de la anul sa avem un bebe al nostru. acum am aproape 22 ani . cred ca sunt cea mai tinara dar nu asta conteaza ci copilul in sine,nu conteaza ca vine la 21 la 27 ,ci sa ai un copil sa stii ca te-ai realizat ca femeie zic eu nu numai pe plan profesional ci si pe planul familiei.
vali,iti tin pumnii si sa fie bebe luna asta! va pup pe toate fetele!

Nunta noastra:19 august

Mergi la inceput

voicu bebi ai mare dreptate.cred ca amandoua suntem cele mai tinere de pe forum care ne gandim la bebe,eu sunt nascuta pe 17 oct 1984.
noi am avut nunta anul trecut aici in dubai.
dar suntem impreuna din 13 ian 2001.sunt studenta,mai am un an,dar sunt in dubai de anul trecut,mai avem 11 luni de contract.
si planul nostru pt anul asta e sa avem si noi un bebitz.
chiar dak lumea zice ca suntem prea tineri.
tu ce crezi?

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

eu zic ca ai dreptate,tu esti in octombrie nascuta eu in noiembrie tot in 1984. amandoua aceeasi varsta ce ne-am mai gasit nu?
eu zic sa nu te lasi batuta si sa ai un bebe anul asta. te felicit pt nunta din dubai am auzit ca e frumos acolo.
Apropo ma cheama Anca,pe tine? mie nu-mi pasa ca zice lumea ca suntem tineri chiar e mai bine decat sa am vreo 30 ani zic eu. te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Valicutza, eu sunt capra batrina cu 3 copii. De'aia imi permit nitel sa ma bag.
Nu, nu mi se pare ca ar trebui sa mai astepti. Studiile superioare se impaca destul de mine cu sarcina, mai greu cu crescutul de bebe (daca vrei sa-l alaptezi). Relatia ta e una stabila si poti conta pe stotul tau care are serviciu.

As fi spus si eu ca tatal tau daca erai undeva pe la mijlocul facultatii si cu sotul student. Caci intrebarea cea mare ar fi fost cine si cum il asuma pe bebe mic. In cazul tau intrebarea nu se pune.

Asa ca fa bine si da-ne de stire cind se anunta barza.

Mik.

Mergi la inceput

asa e anca.numele meu e valentina ,vali.
asta e si parerea mea,dak noi ne simtim pregatite pshihic si fizic ca putem sa avem grija de un bebe,eu zic sa ne urmam ratiunea si sa le demonstram la parinti si prieteni ca putem face fata.
si parca ii vad ce o sa se induioseze la vederea nepoteilor.nu?
lor poate de asta le e frica.ca simt ca au imbatranit,si le pare rau ca am crescut noi mari.si auzi tu?vrem sa facem si bebe?
nu?
tu lucrezi?sau esti la scoala?
aveti casutza?sau situatie materiala buna?

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

multumesc mult mik pt vb tale pline de intelepciune.
asa e .ai cea mai mare dreptate.
eu cred ca ai mei se tem ca au imbatranit ei,ca le-a crescut fata si auzi tu ,vrea sa faca si un bebe.nu?
dar o sa isi schimbe si ei parerea cu timpul ,mai ales cand l-or vedea pe bebe strumf.nu?
pupici dulci dulci

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

chiar asa sa stii ca nu trebuie sa faca tatal tau ca trenul ca esti prea tinara ca esti la facultate. la noi nu s-a pus problema ca as fi eu prea tinara ci noi ne gandeam cand iau licenta poate beneficiez de indemnizatia aia ca la noi doar sotul lucreaza si eu nu.
si el oricum are salariul mai mare ca alea 8 mil si 6 mil de anul viitor deci nu se pune problema sa isi ia el concediu.
conteaza pana la urma ce vrei tu vali nu ce vor parintii ca daca toti am face ce zice mama sau tata unde am ajunge,un sfat e bine venit de la ei dar nu sa faci ce zic ei ca pana la urma esti femeie maritata nu?

Mergi la inceput

vali,eu sunt studenta inca,doar sotul lucreaza , oricum sa vedem daca la anul vrem sa avem bebe trebuie sa vad daca pot beneficia d eindemnizatia aia cand e sa iau licenta ca asa auzisi eu.
avem situatie buna ,nu suntem bogati dar el nu isi poate lua concediu ca nu sta el in banii de la indemnizatie avand salariul mai mare. deci sa vedem ce om face.

Mergi la inceput

nici eu nu stiu faza asta cu indemnizatia aia,dar eu stiu ca tb sa ai carte de munca si sa fii muncit intr-un loc cel putin 6 luni 1 an.
eu asa stiam.de studente nu am auzit nimik.ca asa si eu sunt studenta.mai am 3 semestre,dar nu ma bazez pe nimik,ca eu nu carte de munca in romania.dar am bursa de merit la facultate.
pupici dulci.

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput