prea tanara pt a deveni mamica?

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

fetelor ce mai faceti,sunteti in weekend si de aia sunteti absente?
pupici dulci si va astept maine ca e luni.cu vesti...
pupici dulci

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

Buna fetelor sa aveti o saptamana minunata si cu vesti bune.
Valicutza posibil sa fi avut ovulatie dar vezi tu sa nu fie si o raceala si sa te trezesti cu vreo anexita. Nu vreau sa te sperii dar eu asa am patit si cand am fost la doctor aveam anexita si de atunci incerc pe cat posibil sa ma feresc de curent. Eu sunt tare suparata, am fost ieri la spital unde am facut o eco transvaginala z16 si nu am ovulatie nici pe ovarul drept nici pe cel stang, asa ca luna viitoare am de refacut analizelein zilele 11-21 si dupa aceea sa incep iar stimularile pentru ca vreau sa mai incerc o inseminare in iulie sau august. Sper ca nu v-am plictisit cu atata scris dar simteam nevoia sa vorbes cu cineva si voi sunteti prietenele mele de suflet pentru ca stim cu toate ce inseamna aceasta asteptare.
Va dulce si va ofer si cate o
Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

fete dragi.
valicutza, spor la treaba si bafta mare. Poate .
Ayna, ia un de la mine sa-ti mai treaca supararea. Stiu si inteleg ce simti. Eu in z10 cand mergeam la prima monitorizare imi crestea inima de bucurie si speranta cand incepea sa-mi spuna OS 1 sau 2 foliculi de 10 si 11, OD 1 folicul de 10, endometru 5,6. In z12 cand auzeam ca au evoluat 1 mm sau ca sunt nemiscati incepeam sa ma cam intristez, iar in z14 cand erau "la fel" inebuneam cu adevarat. Imi venea sa mor, nu alta. Tu la ce medic mergi?
In rest pupi multi la toate fetele dragi.

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

kitty nic:pupici dulci si bafta multa in continuare si tie si la toate fetele.
eu z 19 azi.acum sa vedem dak s-a intamplat ceva...
pupici dulci ,si o saptamana cat mai usoara la sv si plina de bucurii in viatza personala....
fetelor sa va intreb si eu ceva:eu cand scriu mesaj in smilies alea eu nu am fetele alea care fac galerie ,smilie cu pampoane si nici ala care bate la tobe,sau fata aia care danseaza cu voalul ala..
de unde sa le iau si eu ?
pa pa

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

valicutza e posibil sa fi fost ovulatie...am observat ca si eu am niste usoare dureri la ovarul drept (ca niste intepaturi) cand sunt la ovulatie...dupa care nu mai am nimic.
Ai incercat la "Show Entire Smile List"????

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

kitty_nic multumesc mult pentru incurajari si sper in continuare ca vom avea si noi la un moment dat pe care nii dorim atat de mult. Eu merg la Dr. Nayel la CF2 si are si cabinet particular.
Va si sa auzim si vesti mai bune.
Corina

Mergi la inceput

Ayna, Doamne-ajuta sa fie asa.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Salutare mamici "tinere" sau "mature"

Ma facut curioasa titlul subiectului si am intrat sa vad despre ce e vorba.Eu am nascut primul copilas la 20 ani si 3 luni.Pot sa spun ca sunt ce-a mai fericita mamica din lume.Acum sunt din nou insarcinata si voi naste la 24 ani si jumatate.
Nu-mi pare rau deloc,chiar daca eram studenta in anul 2 de facultate cand am nascut primul copil,am pierdut un an....dar nu e moarte de om.Acum peste 2 saptamani dau licenta ......fug ca mai am de invatat.

Spor la bblasi si nu va lasati influentate de nimeni si nimik.Daca va doriti bblasi nu lasati sa va stea nimeni in cale,sentimentul de mama nu se compara cu nimik altceva.

Roxi 22+ si Rares 9. april.2002

Mergi la inceput

Ionela-Roxana, sa-ti traiasca Rares-ul si o sarcina cat mai usoara in continuare. Felicitari pt. ca ai hotarat sa fii o mamica tanara. Iti doresc sa ai o relatie minunata cu copilasii tai si sa reusiti sa depasiti diverse bariere (inevitabile la un moment dat) impuse de viata, de diferentele dintre generatii etc si sa ai tot timpul copii aproape.
Spor la invatat si bafta la licenta. Sa ne anunti din timp sa-ti tinem pumnii si sa pt. tine.

Poze

Mergi la inceput

ionela-roxana sa fii fericita alaturi de sotul tau si de Rares si in continuare sa ai o sarcina fara probleme, un sanatos si o nastere usoara.
Te pupic dulce
Corina

Mergi la inceput