Acte - schimbare permis dupa casatorie???
Si-a schimbat cineva de curand permisul de conducere?? Eu mi-am schimbat numele de familie in urma casatoriei, si trebuie sa depun actele pentru un altul.
Intrebarile mele sunt:
- ce acte sunt necesare pentru dosar??
- cat timp este valabila fisa medicala: 6 luni sau 1 an (eu am scos-o din ianuarie
)??
- taxa este de 450.000 ROL??
- de unde pot obtine fisa aceea dactilografiata??
- am nevoie de poze (digitale sau pe hartie)???
Si orice alte informatii mi-ar fi de mare ajutor. Acum sunt si insarcinata si nu as vrea sa pierd prea mult timp cu actele!!!
Steluta
34s+.
Raspunsuri
Gandacel spune:
Eu mi-am schimbat toate actele in urma casatoriei, si contractele trebuie innoite, daca ai pe numele tau. (electrica, apa, gaze.....)
Nu-mi amintesc deloc ce acte iti trebuie pentru permis, insa stiu ca a fost extrem de simplu totul. Da un telefon la Udriste, de obicei sunt foarte amabili cu informatiile. Eu asa am facut atunci.
Alergatura usoara! Sarcina la fel!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
aissa spune:
Hai ca azi mi-am ridicat eu permisul (l-am schimbat din cauza modificarii adresei).
Nu stiu sa raspund cat e valabila adeverinta medicala dar cred ca 6 luni, insa taxa e 45 RON, fisa dactilo ti-o bati acolo la Udriste (sunt zeci de chioscuri care se ocupa cu formularistica), pozele ti le face politaiul care ia dosarul chiar la ghiseu. Si ti-l elibereaza in 48 de ore.
Deci eu am avut asa: fisa medicala, fisa dactilografiata, copie CI, chitanta CEC.
Cristina si
Ale (30.09.2004)
geliza spune:
quote:
Originally posted by aissa
Hai ca azi mi-am ridicat eu permisul (l-am schimbat din cauza modificarii adresei).
Nu stiu sa raspund cat e valabila adeverinta medicala dar cred ca 6 luni, insa taxa e 45 RON, fisa dactilo ti-o bati acolo la Udriste (sunt zeci de chioscuri care se ocupa cu formularistica), pozele ti le face politaiul care ia dosarul chiar la ghiseu. Si ti-l elibereaza in 48 de ore.
Deci eu am avut asa: fisa medicala, fisa dactilografiata, copie CI, chitanta CEC.
Cristina siAle (30.09.2004)
iar pentru schimbarea numelui in urma casatoriei iti mai trebuie si o copie a certificatului de casatorie...acum nu mai stiu daca legalizata sau nu....cauta de net si sigur gasesti...cel putin gasesti pt politia prahova si te inspiri de-acolo
Eliza
27+
si Mara (24 ian 2002)ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
V. Erica spune:
Steluta, fisa medicala este tip? De unde o luam?
Tu unde ai completat-o?
Mercic.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
aissa spune:
Fisa medicala o faceti la orice policlinica.
Intr-adevar, pentru schimbarea numelui trebuie si copie certificat. Nu legalizata, simpla.
www.prefecturabucuresti.ro/eKontentPrefecturaFiles/home/activitatile_prefecturii/permise_si_inmatriculari_auto/permise_si_inmatriculari_auto/index.html" target="_blank">Aici ai detalii.
Cristina si
Ale (30.09.2004)
Steluta spune:
Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Spuneti-mi, va rog, pentru fisa aceea dactilografiata, am nevoie de poze??
Steluta
34s+.
aissa spune:
Nu. Poza doar cea de la ghiseu, e de fapt preluata digital, la fel si semnatura.
Cristina si
Ale (30.09.2004)