Produsele Forever Living
Raspunsuri - Pagina 9
asi spune:
Chantal unele dintre produsele recomandate in cazul unui fibrom sunt date si in sarcina.Nu cred ca influenteaza o sarcina.Insa in cazul in care aflii ca esti insarcinata ar fi bine sa nu faci nici un fel de tratament , nici macar vitamine asta doar in cazul in care iti recomanda medicul.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
tasia spune:
super bune produsele Forever de la gel, ceai si pana la sampon Eu alaptez acuma, doctorul meu mi-a zis ca oricat de naturiste ar fi produsele e bine sa renunti la ele pe perioada sarcinii si alaptarii. Se iau doar prenatalele si eventual ceva vitamine de care ai carente, ATAT.
de Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
capcaunul spune:
Distractiv (si de pus pe ganduri) este ca cei de la Forever sustin ca produsele Amway nu sunt bune. Aglomeratie mare pe piata MLM
pitzinuca spune:
am auzit si eu de un sirop f bun din aloe la 1 L pret in jur de 150 de roni.
ma intereseaza ptr baietelul meu ptr imunitate, impotriva racelilor. il stiti? cum se cheama?
multumesc mult
b
asi spune:
quote:
Originally posted by pitzinuca
am auzit si eu de un sirop f bun din aloe la 1 L pret in jur de 150 de roni.
ma intereseaza ptr baietelul meu ptr imunitate, impotriva racelilor. il stiti? cum se cheama?
multumesc mult
b
Este Aloe vera gel.Bune pentru imunitate sunt si Forever Kids si Forever Echinaceea Supreme.
Daca baietelul tau are sub 3 ani ar fi bine sa iti reconamde un medic schema de tratament.
Sanatate!
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
NEM75 spune:
o intrebare,sper sa nu vi se para stupida. mi-a fost recomandat, de catre un medic ginecolog, sa imbib O.B.-uri cu aloe first spray, si sa mi le pun cate o ora pe zi, zece zile pe luna, cateva luni la rand. pentru o mai buna cicatrizare a unei conizatii. A-TI MAI INTALNIT ASA CEVA VREUNA??? am incercat, dar abia peste 2 saptamani merg la control...sprayul l-am cumparat de la reprezentanta din arad, aproape 600.000, nu a fost nevoie de comanda minima de 50 euro.
liana.berbec spune:
Am folosit si eu First-ul dupa o cauterizare aplicat local chiar de catre medicul ginecolog. Si are efecte foarte rapide si foarte bune. Foloseste-l cu incredere.
Liana
NEM75 spune:
daca nu te deranjeaza, Liana, ai putea sa-mi explici te rog cum e cu aplicarea, ca nu prea reusesc. imbib O.B., cea mai mica marime, si cand ma chinui sa-l indes inauntru tot lichidul imi curge pe degete, imping cu durere un tampon stors aproape. apoi stau cu picioarele in sus si mai introduc 3-5 ml, cu siringa, fara ac, sa-l imbib la loc.....javascript:insertsmilie(''). si stau asa o ora sa nu curga... e vreun procedeu mai bun pt aplicarea lui???
liana.berbec spune:
nu stiu exact cum se procedeaza caci mie mi s-a aplicat la un cabinet ginecologic. acasa nu am aplicat deloc desi as fi vrut. nu stiu ce sfat sa-ti dau. mie mi-au aplicat dupa o cauterizare a unei rani de col.
liana
nadyana spune:
Chiar aseara am vb cu un medic care a recomandat la o pacienta Aloe First si crema cu propolis cu rezultate f bune care chiar au uimit.Se imbiba pur si simplu OB-ul cu First sau chiar se pulverizeaza direct cu ajutorul pulverizatorului.Sunt rezultate extraordinare si in candia si in multe alte afectiuni.
Multa sanatate si la multi ani de ziua femeii.Sa ne de-a Bunul Dumnezeu o primavara plina de realizari!