Copilasi de nov-dec 04 (122)
Raspunsuri - Pagina 9
paxela spune:
am vazut o gramada de copii frumosi
, si multe filmulete, am sa pun si eu cateva mai tarziu
ma uitam la cat de mari sunt copilasii vostri fata de galicea mea, asa il vezi si pe fimiu cataranduse pe tobogan dar el e muuult mai mic iar toate mamele din jur se uita la noi ca la maimute
si vin pe rand sa vada cati ani are
cred ca si eu as face la fel daca as vedea o juma de copil catarandu-se singur pe cel mai inalt tobogan
dar de... parinti nebuni.. copilul cu cin' sa semene![]()
dar ne facem noi mari
Alexa si
Silviu ( 27.11.2004)
poze
poze2006
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetele...mama ce de poze...deja ati inceput si cu filmuletze...super
ce de copilashi frumoshi am vazut si care de care mai talentat![]()
monica
Viovio spune:
Pupacim fetele si copilasii frumusei...
Citim de zor si spre fericirea mea acum pot sa vad si poze...Asa ca am admirat toti copilasii frumusei...:Cucuietele(carora le dusesem dorul ca mamica lor scrie la fel de "des" ca si mine,dar povestile ei ma distreaza intotdeauna),Ana,Damiana,Iris,Paulica,Mihaita,Silviu,Robert,si daca am uitat pe cineva...mii de scuze.Sunt toti frumosi iar unele poze sunt...de revista....
Acum ca merge net-ul incerc sa profit la maxim si sa vad cit mai multe poze...ca nu se stie....
Aime,de mult voiam sa te intreb cind dumnezeu mai ai tu timp de facut "minuni" dulci?Eu nu fac nimic....(e drept ca eu avind dimensiunea casei poporului,nici nu ar fi recomandat as includ asas ceva in meniu...),dar in caz de extrema urgenta pling al finu la telefon si lui i se face mila si imi trimite un tort,o tarta...(finu e patiser-cofetar)
In privinta olitei si noi ne straduim....Daca o pun...intotdeauna face un pisu mic...altceva niciodata...Noroc cu sfaturi de al super mami Roserb,pe care o sa incerc as le pun in aplicare...
Miha...te inteleg...Bya tipa de fericire...N-ai idee ce poate insemna asta...in casa poate insemna orice...de la reclame la tv pina la primire bibelui...iar afara...orice e motiv de fericire...un catel,un pisoi,intilnirea cu Ale sau Maria...Asa ca noi o tinem tot intr-un chiot...
Eu mai am problema (pe linga cea cu vorbitul,cu care deja v-am stresat)...
Eu nu-i mai pot da Biancai sa manice.Ea maninca singura.Nu va pot spune ca masa dureaza o ora si curatenia de dupa ...doua.da daca incerc sa ii dau eu,sau chiar sa tin mina pe lingurita si sa o ajut...refuza sa manince.Daca o las singura...nu mai are nici o problema...Si ce sa fac?Ea nu mai maninca de mult pasat,nici macar zdrobit...Va puteti inchipuii asa ceva?
Toata lumea zice ca sunt nebuna...
Da cind vine ora de masa am ajuns sa ma rog sa am lase sa-i dau eu...
si revenim...
Violeta, mami de printesa
Cristiana Bianca
BIANCA Printesa sufletului meu
"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."
bits spune:
VIO si la noi e la fel cu mancarea.eu stii cum procedez?ii dau lui Ken o lingurita si eu cu alta il mai pacalesc ca sa pape mai repede.sub scaunel ii pun saci de gunoi taiati ca sa pot strange repede dupa ce papa.vezi poate merge si la voi.
am vazut-o pe Ana care e o blondina scumpa tare de tot,pe Iris scufitza mamei care nu mai are nevoie de comentarii ca sunt de prisos
si pe toboganistul David care e un frantzuz inrait se pare caci mami si toti ceilalti numai in franceza vorbesc
.mai Anca nu vorbiti cu el in romaneste?
poze punem si noi in curand ca mami asta e cam putoare de ceva timp![]()
octy,KEN(1nov 2004)
dama spune:
Bits-ule, chiar ma asteptam la acest "atac", dar sa stii ca in public asa vorbim ca n-avem de ales, ca se uita fratuzjii nationalistii lu' peste) prea frumos la noi
...si in + acolo mai eram si cu niste prieteni francezi, deci asta e...o sa pun si filmuletze in care o sa vedeti ce frumos vorbim si romana, de fapt mami si tati, pt ca David are vocab. redus deocamdata. Sa nu-mi spui ca Ken o sa vb ro in Japonica, ca nu te cred
...oricum el intelege bine atunci cand ii spune mami ca-l iubeste pe ro, asta e esential, nu?![]()
Mami de David (18.11.04)
aime spune:

L-am vazut si eu pe David bursucelu' e tare scumpel si curajos 
Otilia, merci mult, am cont creat deja, dar nu pot sa incarc filmele, imi spune "Error on page", desi am un filmulet fff scurt pus.
Vio, pai, fac de papa si dulce cu Vladut impreuna
...nu ca as avea nevoie si de dulce (eu) dar, incer sa-mi intru in ritm, gospodarie, copil, acus si servici
.
Hai ca va scriu si voua un pandispan bun, ieftin si f rapid de facut la puiuti. Vladut il papa cu mare placere, cu lapte sau iaurt sau chiar asa simplu:
5 galbenusuri se freaca cu 200 g zahar, se adauga pe rand 5 linguri de apa clocotita, apoi 200 g faina in ploaie si la urma se amesteca cu albusurile batute spuma cu 2 linguri de zahar. se pune compozitia in tava unsa si tapetata si se da la cuptor ptr juma de ora. se incerca cu scobitoarea. Se pot pune si pun fructe (visine, cirese, caise, prune) pe deasupra si atunci avem o tarta cu fructe. Cand s-a racit se pudreaza cu zahar pudra.
Otiliav spune:
Mi-a sosit puiul iubit, am avut emotii mari si acum ne refacem si ne iubim mult. In ultima luna a facut ceva progrese
. Pupici la mamici si copilasi!
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
danette spune:
Oti, poate ca zambetul si alura de mamica fericita o am, dar sa stii ca silueta e o iluzie optica...o mai maschez eu...![]()
Ma bucur ca au ajuns Ana si mama ta cu bine... acum cred ca esti happy shiny mother 
Aime, e super tarta, eu o fac de mult... cu tot felul de fructe... intr-adevar se face foarte rapid. Si merci de link-uri.
icei
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
Mai 2006
filmuletze
Dutzi spune:
Otilia, de-abia astept sa ne povestesti de voi, de cum a decurs reintalnirea, cum se comporta Ana, draga de ea...imi imaginez ce fericite sunteti...
.
Vio, eu am intrebat-o deja pe Aime, cum reuseste sa le faca pe toate si sa mai fie si-ntr-o asa forma, tare mi-ar placea sa invat sa-i urmez exemplul.
Aime, multam si de reteta asta
.
Pupam toti copiii frumosi, talentati si nazdravani,