Copilasi de nov-dec 04 (122)
Raspunsuri - Pagina 16
danette spune:
Eveline, eu i-am dat si anul trecut cirese (avea 6-7 luni)... in cantitati mici si le-a suportat f. bine... in general fructele ii faciliteza tranzitul intestinal...de accea a facut 3 kk, dar nu erau diareici.
Ma gandesc ca in cazul prietenei tale e posibil sa nu nu fi fost bine spalte fructele sau efectiv stomacelul copilului ei sa nu le fi suportat, dar inca nu am citit ca ciresele sa fie printre fructele interzise, posibil sa fi fost totusi ceva microbel si asa s-a ajuns la enterocolita ... zic eu.
Dama, asa a fost si in cazul meu, adica alergia la capsuni, oua si arahide s-a manifestat cam pana in jurul varstei 14 ani... apoi mai rar... si acum deloc.. dar e drept ca nu fac exces din cele insirate mai sus si aproape ca nici nu m-i le doresc.
Bits felicitari lui Ken, se pare ca-i "fuge" mintea.. la 1,7 luni el deja face puzzle... Super!!...
si noi am inceput cu puzzle usor dar deocamdata Iris e la faza ca ma urmareste pe mine. Ea insa are treaba cu cubul cu forme.. ia piesele si le potriveste sa intre in cub prin spatiile taiate sa intre piesa de forma similara (formele sunt geometrice, florale... cred ca stiti despre ce vorbesc...).
Deja e experta... adica cred ca in 5 min. le-a pus pe toate la loc...dar prevand ca in curand se plictiseste si aici (B.M.) chiar nu gasesc jocuri pentru varsta ei...![]()
Mai ...apropos de prajituri... mie imi facea f. mare placere sa fac praji. inainte sa ma casatoresc... dar cum sotzul meu este paralel cu tot ce inseamna dulce.. nu am mai facut si acum chiar imi vine greu sa ma apuc de prajituri. Noroc ca face mama pentru Iris...
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
Mai 2006
filmuletze
roserb spune:
quote:
Originally posted by andreap
Bits,stai linistita..si eu ma inscriu in categoria ....."lenese".fac doar strictul necesar(intotdeauna Mariucai mancare),uneori nu fac niste ptr.mine,prefer sa mananc salata decat sa bucataresc....iar prajituri nu am facut niciodata
..si nici nu cred ca voi face vreodata,sunt antitalent.e drept ca nici nu-mi place sa mananc dulciuri
.
Draga, nu vrei sa fii sotia mea
Eveline, cum mai sa nu dam cirese copiilor pana la 3 ani?!?!? Zau daca nu fiecare doctor are alta parere...Eu le-am dat alor mei din plin incepand de pe la 1 an si ceva, si n-am avut niciodata probleme. Sunt multumita ca Mihnea e mare fan fructe, mananca de toate cu o placere de mi-e mai mare dragul.
Bits, felicitari pentru constructorul de puzzle, cred ca e neam cu fi-mea, ca ea e pasionata de mica de asa ceva.Acum face din alea de 260-500 piese, are o rabdare si un stil de a le face fara sa se uite la model, nu stiu ce sistem are, ma distreaza copios.Mihnea n-are astfel de talente.

Roxana&Co
POZE CU PITICII
bits spune:
wow wo Rosebitzo da buna mai e Bia ta!noi suntem la puzzle cu 6 respectiv 8 piese.sunt din lemn ambele si au o chestie ca sa fie usor de apucat.
Anca ai vazut alte poze mey,abia acum am terminat de aranjat albumulasta
octy,KEN(1nov 2004)
dama spune:
quote:
Originally posted by bits
Anca ai vazut alte poze mey,abia acum am terminat de aranjat albumulasta
Bits, mey, daca tu pui pozici si nu spui nika
Mami de David (18.11.04)