Clubul nurorilor (51)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

eu mananc inghetata si citesc fetele,tare fanna linkul. bafta,Raza. asteptam vesti bune. pupici la nurori.

Nunta noastra:19 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

'Neatza, lume!
Va invit la o.

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata nadia
cafeaua e bauta si ne pregatim de plecare acasica
cel putin eu

Raza BAFTA MULTA maine si sa ne aduci vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

pa pa ,nico ne revedem maine. hello,nadia! am baut cafeluta dar nu te refuz daca faci cinste....
in rest lumea doarme sau deja la plimbare? mhmm.... nu-i nimic va pup !

Nunta noastra:19 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Raza sunt sigura ca o sa ne aduci vesti bune.

Cherry pup si eu fata pupacioasa.

Fla ce face Sara??? se bucura ca a venit buni?

Fanna super bancurile si link-ul.

Nadia.... buna dimineatza la pranz.

Hai sa va zic si eu un banc.

Ion si Vasile erau vecini.
Intr-o zi il vede Ion pe vasile jucand tenis cu Tiriac si chiar il bate pe marele tenismen.
Mirat il intreaba Ion pe vasile:
- mai de cand esti tu asa bun la tenis?
- vezi ca in spatele casei este o broscutza care implineste dorinte, dar ai grija ca e cam surda.

Se duce Ion la broasca:
- mai broscutzo vreu sa am si eu aur.
- bine.

Se intoarce Ion acasa si gaseste in curte un taur. Nemultumit se duce la Vasile:
- mai Vasile tare surda broasca aia, pai eu i-am cerut aur si ea mi-a dat un taur!!!
Vasile raspunde:
- pai crezi ca eu am vrut sa fiu tare in TENIS!!!

va pup fetelor si vb mai tarziu
de la sase merg la aerobic si apoi ... cu voi, soata mea ajunge tarziu pt ca maine incepe Expoconstruct si pregateste standul.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Hello Nadia! Mai vii si pe la noi? Vino mai des! Eu tocmai am dat gata un mocaccino (combinatie intre ciocolata calda si cafea).

voicu_bebi (Anca te cheama? bine am retinut? ca-s tare habauca) si eu vreau inghetata...

Nico, dupa-masa placuta si tie!

Sun, uite acum m-am uitat pe lista si ce crezi? Se pare ca tu trebuie sa dai de baut inaintea mea

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Sun inca n-ai vesti?

Marina Sara mea se bucura de oricine vine la noi si o baga in seama E mai bucuroasa buni decat ea:)))

Nadia, Nico, Anca ca n-ati trecut pe aici:)

O dupa-amiaza frumoasa va doresc, eu ma pregatesc de musafiri (si la propriu si la figurat:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Nadia, bine te-ai trezit! Ce mai e nou pe la tine? si sa ai o zi buna

Fetelor, mi-a iesit acum vreo luna maseaua de minte, si abia acum a inceput sa ma doara, de imi vine sa . Saptamana viitoare ma duc sa o scot, ca in wk asta avem treaba si nu vreau sa stau pansata si sa ma feresc de praf(turnam o placa de beton la intrarea in curte). Imi este foarte frica de dentist, dar, asta e.

Fla, cum e sa stai si cu mama? Bine, nu?

Sunule, ai vreo veste? este totul bine?

Aly, cand iti vine masinutza?

Lavi, tu pe unde umbli?

Fanna, super bancurile.

Marina, cand iei rezultatul la analize? si tin pumnii stransi sa fie bine si sa ai un bb cat mai repede

Nico, o dupa-amiaza frumoasa!

Bebi, vreau si eu inghetata

Dar Cami pe unde o fi? Sarbatoreste cu socrela?

pup toate fetele

Mergi la inceput

Flavia, distractie placuta, petrecareato!

Cherry, azi expira termenul de 2 saptamani. Daca pana la 6 nu am nici o veste de la reprezentata, maine ii iau pe sus sa-mi dea din pamant din iarba verde, de unde vor ei, dar sa mi-o dea, ca asa au zis, maxim 2 saptamani, ori eu banii de atunci i-am dat si am ramas cu banii dati si fara masina.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Fetelor din Bucuresti !
Stiti cumva o croitoreasa buna? Acum mi-a spus domnisoara mea de onoare din Bucuresti ca pentru o rochita relativ pe langa corp (doar din talie e putin largutza) i-a cerut croitoreasa la care merge ea 2,5 m de saten si 3 m de voal (ca are fusta dublata cu voal)! Si nici macar nu e pana jos...

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput