Steriletul Mirena
Este posibil sa sangerezi timp indelungat de la steriletul Mirena? Mai este cineva care a patit asta?
Miorita
Raspunsuri
clau07 spune:
Salut Miorita,
Eu am avut sterilet Mirena timp de un an jumate, dar nu am avut sangerari din cauza asta. Din contra in perioada menstruala sangerarile sau diminuat considerabil.
Poate organismul tau nu suporta steriletul sau nu e bine pus. Doctorul ce ti-a spus?
Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.
Gabbriela spune:
pana la 2 luni de la data montari mi sa spus mie ca pot fi sangerari sau menstruatie inregulata.
eu nu am patit asa..
il am de 3 ani jumate si eja nu mai am absolut deloc "musafiri"
Daca sangerarile continua, sau devin mai abundente sau sangele e mai negru mergi lamedic, ceva nu e in regula
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
1, 2, 3, 4, 5, 6
I am not a vegetarian because I love Animals; I am a vegetarian because I hate plants.
briu spune:
Buna fetelor am auzit multe de sterilet si as fi curioasa daca la mamele care au nascut prin cezariana este valabil?
numeioana spune:
Cat costa un astfel de sterilet? Ma intreba o colega mai demult...si citisem pe-aici ca e scump...dar am uitat cat.
Ioana
Gabbriela spune:
quote:
Originally posted by briu
Buna fetelor am auzit multe de sterilet si as fi curioasa daca la mamele care au nascut prin cezariana este valabil?
Mie mia fost instalat Mirena la 5 saptamani de la cezariana.. cum am sc mai sus totul e super bine la mine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
1, 2, 3, 4, 5, 6
I am not a vegetarian because I love Animals; I am a vegetarian because I hate plants.
Laura Takacs spune:
Costul e $500 aici, nu stiu sigur in Ro, parca e ceva la $300, daca am inteles bine.
mamica dulce spune:
aici e 300 euro.
Si eu vreau sa-mi pun anul asta.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
mioritaus spune:
Dragelor, va multumesc mult pentru raspunsuri.....
mi-au montat steriletul pe data de 04.05 in urma excesului de estrogen care imi dadea menstra abundenta, extrasistole de la anemia pricinuita de metroragie, nodului la tiroida.Era ultima metoda de incercat pana la operatie.Cand au montat Mirena mi-au facut si rezectie cu ansa si am crezut ca sangerarile sunt in urma rezectie insa au trecut deja 12 zile si sangerarile continua...Astazi merg la control sa vad ce zice dr. ginecolog.Am patit acelasi lucru cu sangerare indelungata de pe 15 iulie pana la sfarsitul lui septembrie in 2004 cand mi-au extirpat ovarul stang si anexa.
Mirena l-am luat pe comanda cu 5.300.000.
Numai bine,
Miorita.
mioritaus spune:
Fetele,am omis sa va spun ca am avut si displazie mamara si chist de 9 cm pe ovarul drept cel ramas dupa operatia de extirpare a ovarului stang,uter fibromatos cu numeroase boseluri interamiometriale, adica numeroase fibroame, subseroase si intramurale.Credeti ca Mirena este solutia buna? Eu am oroare de hormonii de sinteza , chistul de 9 cm l-am rezolvat cu trat naturist si fibromul de 4,5 care s-a format dupa extiraprea ovarului stang, tot cu trat naturist a ajuns la 1,5 cm.Acum stau si ma gandesc ca de fiecare data cand s-a format cate un fibrom sau chist de fiecare data am avut de a face cu anticonceptionale si de aceea am oroare de hormonii de sinteza.
Miorita