Tratamente naturiste!!

Tratamente naturiste!! | Autor: lavinai

Link direct la acest mesaj

fetele spuneti-mi si mie ceva tratamente naturiste care sa ajute la reglarea cm!! mentionez ca mastodynon si duphaston am luat (pt alte probleme) dar dupa ce am renuntat, tot la fel imi vine la 33, 35, 37 iar luna asta mai nou la 38 de zile!!! innebunesc!!!!
si ma gandesc ca acusi vrem si noi un bebe si cred ca e mai greu de ramas insarcinata cu un cm asa de lung!!
astept sfaturi!!
multumesc anticipat!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

De cand ma stiu am avut probleme cu menstruatia, care era mereu neregulata. Eram disperata uneori ca nu imi venea doua sau chiar trei luni, si apoi aveam dureri si sangerari abundente.
Am folosit mult timp ceaiurile de cretisoara si coada soricelului, care pot spune ca m-au ajutat intr-o oarecare masura, dar nu au rezolvat in totalitate problema. Eu iti recomand sa mergi la un medic ginecolog, care iti va prescrie niste anticonceptionale si acestea sigur te vor ajuta. Eu folosesc Diane 35.
Succes si sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

criss75, pai tocmai asta e, ca nu vreau anticonceptionale. si oricum de cate ori luam imi venea ceas iar cand le opream tot asa aiurea venea.

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Stiu, din pacate ai dreptate. Eu dupa ce am intrerupt alaptatul, am inceput sa iau anticonceptionale. Le-am luat timp de un an, dupa care am facut o pauza, anul acesta din ianuarie n-am mai luat. In februarie mi-a intarziat doua zile, in martie trei si in aprilie o saptamana. Acum iau din nou Diane35, cel putin nu mai sunt stresata vine...nu vine. Oricum poti incerca varianta cu ceaiurile. Stiu ca si cel de salvie ar fi bun. Poti sa intrebi intr-un magazin naturist, acolo sigur vei primi sfaturi mai bune.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Criss75

Stiu, din pacate ai dreptate. Eu dupa ce am intrerupt alaptatul, am inceput sa iau anticonceptionale. Le-am luat timp de un an, dupa care am facut o pauza, anul acesta din ianuarie n-am mai luat. In februarie mi-a intarziat doua zile, in martie trei si in aprilie o saptamana. Acum iau din nou Diane35, cel putin nu mai sunt stresata vine...nu vine. Oricum poti incerca varianta cu ceaiurile. Stiu ca si cel de salvie ar fi bun. Poti sa intrebi intr-un magazin naturist, acolo sigur vei primi sfaturi mai bune.

multumesc pt sfaturi. voi merge intr-un magazin naturist sa vad acolo. am vrut doar cateva pareri de la cineva care a folosit, a incercat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Lavinia, eu am folosit intr-o perioada tinctura de soc, de la dacia-plant. E buna pt slabit, eu pentru asta am folosit, dar ca 'efect secundar' mi s-a reglat si ciclul in perioada de un an cat nu am luat antibb. Tratamentul e cam nasol, ca tinctura asta are un gust greu de suportat, dar vezi tu, mai bine gust rau cu din astea naturiste, decat efecte secundare diverse cu medicamentele hormonale si chimice.
Mai poti sa iti recomand sa intri pe www.formula-as.ro si sa dai o cautare cu 'menstruatie'. da o gramada de rezultate si poate gasesti ceva interesant.

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

http://www.daciaplant.ro/produse/tincturi/fructeDeSoc.html

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Mergi la inceput

multumesc frumos!!! parca am ami auzit aici pe forum fete care faceau tratament cu tinctura de soc, dar numai retin pt ce.

Mergi la inceput

am citi pe site-ul dat de tine, precum ca ar fi buan si pt mastoza!!! e adevarat?? eu am mastoza fibrochistica. am sa mai astept pareri air al urma ma hotarasc cu care sa incep. multumesc inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Da Lavinia, eu am luat elixir de fructe de soc pt mastoza sau mai bine zis "si pt mastoza'. Impreuna cu extract de muguri de zmeur la fel foarte bun. La mine rezultate foarte bune a dat si mastodynonul pe care il iau in continuare, nu numai pt mastoza ci si pt CM, care s-a stabilizat la 28-29 zile, mi-a lungit faza luteala.
Poti sa bei ceaiuri de cretisoara, de coada soricelului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Alexia de la cate zile ti-a scurtat ciclul mastodynonul?
Ma intereseaza si pe mine sa imi scurtez ciclul care acum e de 32-33 de zile.De obicei il aveam de 30 dar dupa atatea tratamente s-a lungit.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput