Szeged - 8

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns auburn spune:

imi pare rau dar eu trebuie sa dau inapoi cu intalnirea. am reusit sa racesc si inca rau (sper sa-mi treaca pana la IA). nu as vrea sa va dau cumva si voua virusi. ramane pe saptamana viitoare?

pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.
Mi-Ka , felicitari ptr fetita! ce ma bucur! sper sa am si eu o fetita...pana una-alta, sper sa-mi dea DD un bebe, de fapt, si dupa o sa ma rog sa fie fetita!
ZoRi si Pussi, sanatate multa si nu va ingrijorati, o sa scapati de mastoza!
Pussi,succes la IA! sa fie cu ockishori de data asta!
Dariaioana,stiu de la Leliutza ca la camin costa cam 1000 ft/noapte/pers., camerele sunt cu 2 paturi si chiuveta , dusul si wc pe hol; dar curat si apa calda non-stop. Eu n-am stat acolo, dar erusem lamuriri, in caz de nevoie.

Cu intalnirea, din pacate, eu n-o sa pot sa va vad; la pensiune nu e terasa cu restaurant, e doar ceva amenajat al gazdelor,unde-si petrec ei timpul si avem si noi acces. Numai ca eu stau mai putin pe-afara; poate dupa 01 iunie sa ne vedem, ca dupa test n-o sa mai stau in casa.
Eu sunt bine, azi fac o saptamana de asteptare, mai am una...va pup pe toate!

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Timisorencele azi la 19:00 in Unirii ne intalnim!!!

cine vine?

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia munteanu spune:

Fetelor dragi, eu sunt Lucia si v-am mai scris. Ma grabesc cu pasi iuti spre ET la Szeged si parca nu-mi vine nici acum a crede ca am ajuns aici. Eu intru mai rar pe forum, chiar ii spuneam MIkai ca nu mai am curaj sa o fac, acum 2-3 ani eram membra activa, dar asta e. Iau AC, mai am 4 zile si din 2 iunie ar trebui sa incep decapeptilul. Dr Zadori mi-=a prescris pt prima zi 1 ml decapeptil, dupa care 1 ml decapeptil si 150 Gonal F, apoi merional sin ziua 3 (75), impreuna cu cele 2.
Eu termin pastilele pe 28 mai, din 2 iunie ar trebui sa incep tratamentul. Voi a cita zi dupa ciclu ati inceput stimularea? Eu am calculat a 4-a zi si mi se pare tirziu, am vazut ca voi ati inceput prin ziua 2. Nu prea inteleg. Mai ales ca eu am deja scurgeri maronii si mai am 4 pastile d eluat.
Si spuneti-mi va rog unde v-ati cazat si de cind ati ramas acolo? Suntem in dilema totala, nu stim cum sa ne organizam, unde o sa stam (hotelurile pt vreo 15 zile, cum am calculat, o sa ne coste o gramada de bani). Va pup pe toate si va doresc sa nu va pierdeti speranta, caci imi doresc si mie acelasi lucru si incerc sa mai sper in aceasta ultima procedura. Sper sa fi luat decizia buna.
Draga Mika, acuma am citit pe Szeged 8 cum stau lucrurile, sa fiti sanatoase, voi doua si sa te bucuri in fiecare secunda de momentele astea. Sper sa le impartasim toate atunci cind va fi sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

lucia munteanu iti doresc multa bafta, nu te pot ajuta cu nici un raspuns pentru ca desi vreau sa fac FIV m-am hotarat pentru Giulesti, dar oricum te sustin pentru ca ma vad in tine, pe mine peste cateva luni. Asadar te pup si iti doresc sa se prinda si peste putin timp sa ne anunti vestea cea mare.
andicu si asteptare usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

pussi, categoric ca ne intalnim in 6 iunie, seara, nici nu se pune problema vreunei absente...pana atunci se face si auburn bine, nu?
Tin pumnii sa fie cu II si vreau sa tip si eu de bucurie la birou, asa cum ai facut tu, ok?

auburn, insanatosire grabnica si bafta multa la IA !!!

lucia, noi doua mai vorbim pe e-mail

Va pup dulce pe toate!!!

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Lucia bafta in continuare.
Auburn iti tin pumnii pentru viitoarea IA.
Andicu abia astept sa ne dai vestea buna.

pentru toate

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ciau fetelor,

Ne-am intalnit aseara eu, Zori si Auburn si am stat la povesti A fost super misto.......

Eu am fost azi toata ziua ametita si somnuroara, parca sunt dupa anestezie......... Cred ca mi se trage de la ULTROGESTANT(sau cam asa ceva). Mi-a dat o gramada de medicamente dupa IA. Voi ati patit la fel?

Va pup si va doresc un weekend placut!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

pussi, UTROGESTAN se cheama. Eu am luat 6/zi pana in saptamana 13, iar in prezent 2/zi.
Pup .

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Ceau fetelor!
Nu am mai putut scrie cateva zile, dar.... activitate mare!!!
Acum am terminat de citit mesajele, vad ca a avut loc si o intalnire .Super!!!
Andicu iti tin pumnii!!!Mai ai saptamana.O sa vorbim pe telefon.
Crinutza, hai ca ti-ai schimbat deja starea de spirit, e mult mai bine!!!Asa te vreau! Optimista si curajoasa!

Va pup pe toate

Mirabela 11

Mergi la inceput