Szeged - 8

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Liana de cate ori voi avea noutati de la Andicu o sa va scriu. Nu-mi mai multumi.
Mirabela sper ca pana in toamna. Putin imi frica, dar voi incerca din nou. Tu in curand incepi tratamentul, nu?
Va pup pe toate

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Fetelooor, tare dor mi-a fost de voi!
Ieri ne-am intors la TM ca n-am mai rezistat sa stam in Ungaria; n-am dormit bine nici eu nici sotul si ne-am plictisit rau! asa ca ne-am hotarat sa venim "acasa" in TM. Aveam deja 50 ore de la ET si nu m-am zdruncinat prea tare pe drum, decat cand am intrat in oras. Imi cumparase iubitul meu o perna sa mi-o pun sub mine, sa aplanez zdruncinaturile. Azi mi-a instalat comp langa pat, si scriu cu tastatura pe picioare. Sunt bine, recunosc, am fosr cam speriata in primele 2 zile, mi-era teama sa ma misc, sa merg la baie, sa respir! ca nu cumva sa fac ceva rau la puiuti! desi dr imi spusese sa stau linistita ca nu ies ei asa usor! am si sunat-o pe MI-Ka in disperare, s-o intreb ce simtea ea la inceput...
Acum mi-am mai revenit, am zis ca incerc sa stau in pat macar o saptamana, dupa care o sa mai ies pe terasa pe sezlong, la aer, cate-o ora, dr mi-a zis ca-mi face bine . Spatele ma cam doare, ca amortesc atata in pat, dar astae! am si o intrbare tampita: oare fac rau daca mai stau sau mai dor pe-o parte? ca eu numai asa dorm bine!
Hai ca am mancat o gramada de spatiu! Va pup pe toate si va mai scriu!

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Andicutz sunt si eu pe aici, cu pumnii stransi! Asteptam cu sufletul la gura vesti de la tine si imi pare bine ca sunt vesti bune! Stai linistita,nu te mai necaji ,gandeste pozitiv si ai sa vezi ca va fi bine,trebuie sa fie! Sa sti ca si printre fostele colege de la "Endometru" ai o galerie puternica ,suntem cu toatele alaturi de tine si va asteptam cu drag acasa (pe toti )!
Mult curaj si fruntea sus !
Doamne-ajuta!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Servus,

Mirabela 11, multumesc mult de tot! Astept!Pentru mine este un mare plus! ( lucrez la moral).

Andicu! Este bine! Incearca ( este extrem de greu, stiu) sa stai si sa faci cum te simti bine.
Normal ca poti sa dormi pe o parte, sa te misti putin...decat sa stai incordata si stresata , pe spate, cred ca-i mai OK sa stai relaxata intr-o alta pozitie...Ai stat atat in Ungaria, acum stai la Timisoara...clar este bine!

Poti eventual sa-l intrebi pe Dr., daca nu-i mai bine, ca dupa rezultatul pozitiv sa mergi cu avionul ( Tm- C-ta).
Vezi ce zice, poate este mai bine, macar perioada de stres, pe drum este mai scurta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Andicu, desi nu ma cunoasteti, ma bag si eu in vorba ca ma intereseaza FIV-ul si am urmarit indeaproape "filmul" tau. Sa fii optimista, dragostea ta mare ii va retine la tine pe micutzi.
Doamne ajuta

De fapt voiam sa spun ca mai bine sa intrebe medicul in privinta zborului cu avionul ca e si presiunea aia la decolari, io stiu !?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Di-mama are dreptate, e o chestie si cu presiunea , daca sunt goluri de aer.....
Eu zic ca mai bine sa intrebi.
Eram si eu interesata sa plec "dupa" intr-o minivacanta de o saptamana cu avionul, undeva....dar mi-am schimbat planurile, adica nu as vrea sa risc.

pupici
Mirabela 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor. Va multumesc ptr sfaturi; cat despre intoarcerea la Cta cu avionul nu cred ca e o solutie. Avioanele TM-CTA sunt atat de mici (15-30 locuri), incat am stat in stres imens nefiind gravidutza anul trecut.Si pe urma n-as putea sa-l las pe-al meu sot sa vina singur la volan 800km; chiar daca nu conduc si eu, tot conteaza sa-i tin companie atata drum. Oricum am hotarat sa ne oprim 1 noapte la Brasov, la 1/2 drumului.
Dj-mama, multumesc de sustinere!
Sunt bine in continuare, maine m-am hotarat sa ies pe terasa , pe sezlong, la umbra, si sa stau la aer vreo ora. Azi am mancat la masa cu restul lumii, tot pe terasa, pe un scaun moale si confortabil, cam 20 min. si apoi am fugit la loc in pat...asta e , incerc sa fac cum trebuie, fara sa exagerez in nici-un fel.
Pupici multi la toata lumea!

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Servus,

Ne bucuram sa "te citim".
Legat de intoarcere, daca pot sa te ajut cu ceva in Brasov, doar spune-mi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Salutare,

Nu apuc sa va scriu de la servici si acasa nu am rezolvat problema cu netul

Eu o sa fac Ia cred ca saptamana asta, o sa stiu mai multe azio dupa masa. Nu mai merg nici eu in concediu, sa nu ma risc cu avionul, stiu pe cineva care a pierdut sarcina dupa un zbor............Nu prea astept multe de la IA, nu stiu de ce dar asta simt.

Andicu o sa fie bine!!! crede-ma!!! suntem toate alaturi de tine..

Mi-ka eu nu mai am rabdare cu fasolica ta sa vad ce este Tu mai ai?

Zori Ti-am scris un mail, dar nimic........ si nici nu-ti mai gasesc nr. de tel., scuze sunt o ametita. Da-mi un apel daca poti... as vrea sa vb cu tine.

Mirabela bafta!!!!!!! si pupici

Va pup pe toate

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Servus fetele!

Andicu, ma gandesc si eu la tine si iti tin pumnii! De 1 iunie zici ca faci testul? Sa dea Doamne Doamne sa fie doua liniute!!!

Crinuta se pare ca si pe tine o sa te "monitorizez" pt ca vei face FIV-ul inaintea mea. Noi tocmai o luam "de la capat" in Bucuresti si avem nevoie de o perioada de revenire financiara. Am vb cu sotul si credem ca prin iarna vom reusi sa avem banii pt ca nu mai vrem sa facem credit (avem destule acum si de abia asteptam sa scapam de ele, nu prea suntem niciunul genul care sa suporte sa fie imprumutat). Asta o sa ma intarzie cam o jumatate de an dar nu am incotro.
Sa auzim de bine!

Mergi la inceput