Szeged - 8

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

pussi, dau o bere , dar asteapta mai intai sa ma cunosti...
Si sa stii ca si eu la randul meu am pus o mie si una de intrebari, iar Rh, draga de ea, mi-a raspuns la absolut toate nelamuririle mele, asa ca, cat imi sta in putere si in stiinta incerc sa ajut, macar cu o sustinere morala. Cu crinuta71 a fost exact la fel, in ea gasind si o prietena adevarata, care mi-a fost de maare, maaree ajutor .
Si inca ceva si eu abia astept sa ne intalnim in 6 iunie si poate imi trimiti pe PM nr. tau de telefon sa te pot suna cand ajung in Timisoara. OK?

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Tot io sunt:
andicule, petele maronii pot fi, adica sigur sunt, de la faptul ca s-a produs nidarea si s-au fixat embrionii.
Tinem pumnii si suntem alaturi de tine .

SilvanaPopovici, eu nu stiu ce sa zic, dar o parere avizata poti avea numai de la dr; si eu simteam ceva,de la frig sau curent, ca o impunsatura in ovarul stang - inainte de FIV- si beam mult ceai caldut de coada soricelului si cretisoara si faceam si spalaturi seara.

miki-miki, este intradevar o tipa care traduce, o cheama Toth Maria, insa eu nu ti-o recomand pe ea, ca este cam...nesimtita, iar fetelor la care ea le-a tradus nu au fost multumite de ea; dar daca vrei, cred la leliuza mai are probabil nr. ei de telefon.
Insa, mai este inca o tipa, Ani, care este cu mult bun simt, dar al carei nr. nu sunt in masura sa ti-l dau chiar acum si numai peste vreo saptamana, intrucat fata careia i-a tradus si care are numarul ei de telefon este acum in spital la Timisoara.
Referitor la biopsia testiculara nu stiu daca se face asa ceva, nu am intrebat si parca nici nu am vazut-o pe lista de preturi, nu stiu ce sa zic...

crinuta71, gata programarea, maica?

pussi si inca ceva, las ca ma dau eu bine pe langa tine, pe bune, sa iti reuseasca IA si sa-ti creasac si tie burticul

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

MIKA eu zic sa te dai mai repede pe langa mine, sa nu-mi vina rusiii pana in 06.06.06

Andicu tu maine faci BHCG, dar rezultatul cand il primesti? tot maine? Nu mai ai nici 24 de ore..........

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

MI-KA iti multumesc mult ca mi-ai raspuns. Eu nu intentionez sa ajung f curand la Szeged asa ca te rog mult sa-mi faci si mie rost de tel sau adresa de e-mail a lui Ani si dc poti sa-mi afli mai mai multe detalii despre ea:dc locuieste in Szeged, cum si cu cat este platita (pe ora sau pe zi).
Iti multumesc inca odata pt ca mi-ai raspuns.
2 -ici pt tine si fasolica ta.
De biopsie testiculara nu-mi raspunde nimeni? Cat costa? Intra in pretul FIV+ICSI? A facut cineva ICSI cu prelevare de gigei prin biopsie testiculara la Szeged?

Miki

Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Miki, o sa incerc sa beau si ceaiurile alea. Acum beau numai galbenele cu coada calului si urzica.
Fetelor, sa ne gandim si sa ne rugam toate cate putin deseara pentru Andicu!
Sa nu anticipez dar va dati seama ce incredere in Szeged ne va da cand ne va anunta ca e ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

fetelor, sustin ideea Silvanei. Eu as zice sa incetam sa o mai stresam, ea stie deja ca suntem toate alaturi de ea si sa ne rugam in seara asta pentru ea si pentru bebicii din burtica ei. Si maine sa o lasam pe ea sa ne dea vestea....

Zori o sa ma gandesc la tine, sa fi calma si optimista!!!

dacioviBafta pe maine!!!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Ceau fetelor!
Am analizele hormonale, care sunt in limite normale.
Am vornit cu dr.Zadori azi la telefon, i-am spus rezultatele de la analize si de la ecografie.Mi-a dat startul!!!
Am stabilit ca maine fac prima injectie 1/2 ml Suprefact, iar de poimaine mai fac in plus Fostimon (150) si Merional(75).
Problema mea este ca noi am cumparat din Ungaria doar Suprefactul si din pacate nu am gasit la noi Fostimon si Merional, cel putin nu sub denumirile astea.
Exista altceva cu aceasi substanta activa, dar aflu abia maine dimineata.Sper sa gasim.Daca nu, maine dupa-masa "fugim" pana in Szeged sa cumparam.
Stie careva alte produse cu alta denumire comerciala, similar ?Poate sub alta denumire comerciala? HELP!!!
Sambata dimineata avem prima foliculometrie la Szeged.

Miki-miki FIV si ICSI nu au nici o legatura cu punctia testiculara.Eu cred ca se face aceasta procedura acolo, dar nu stiu cat costa.Pot eventual sa intreb.

Andicu am emotii alaturi de tine!(ca ma voi bucura pentru reusita ta)Sigur e ok!Fii optimista!!

Mirabela 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Mirabela 11 sotul meu are azoospermie si ca sa pot sa fac ICSI tb sa faca o biopsie testiculara pt obtinerea de . Se poate face numai biopsie si sa se inghete proba dar nu este indicat deoarece a mai facut o fata ICSI cu gigei inghetati si nu s-au divizat embrionii. La Giulesti de ex pretul biopsiei testiculare intra in pretul FIV+ICSI (la Medsana la fel). De aceea vreau sa stiu dc si Szeged intra intra in pretul FIV+ICSI sau nu si cat costa in cazul ac.

Miki

Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Pussi, Mi-Ka inca nu m-am programat. Am vrut sa trimit azi e-mail-ul, dar de abia de putin timp am ajuns acasa. Asa ca sper ca o voi putea face maine. Sunt asa de obosita acum ca nici nu mai pot sa gandesc.
Andicu iti tin pumnii pe maine.
Auburn
Mirabela iti doresc succes si sa reusesti de data aceasta! Din pacate nu am raspuns la intrebarea ta.
Silvana
Lucia iti tin pumnii.
Va pup pe toate fetele de aici

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

miki: am pus si eu aceeasi intrebare mai demult, referitor la pretul biopsiei la Szeged si mi se spusese ca costa in jur de 800 euro sau dolari, daca mai tin bine minte. Voi incerca sa gasesc acel raspuns ca sa fiu sigura.

Mergi la inceput