Szeged - 8

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

ZoRi mi-ai luat-o inainte, se pare. Sa-mi spui si mie cum a fost. Bafta.
Mi-Ka, Mirabela, Auburn
Andicu iti tin pumnii sa vii cu vestea buna.
pentru toate fetele de aici

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Mi-Ka scuze dar nu mai știu, tu ai făcut ICSI? De ce s-a obținut numai un embrion?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Mi-Ka unde ești?
Am înțeles că vii pe 6 la Tm, atunci ne vom întâlni și o să-mi povestești mai multe, sper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Zori bafta pentru 01.06 iti tin pumnii si ma gandesc la tine. Duc lupte acasa ca sa ma programezi data viitoare cand mergi la Szeged, acum e prea devreme. Scuza-ma ca-ti spun dar esti cel mai bun exemplu al meu si as vrea sa nu repet greselile pe care le-ai facut tu din necunoastere, imi cer inca odata scuze, nu ai fost tu de vina. In legatura cu DR. am vb cu mai multi colegi de ai ei si mi s-a spus ca ea e "cea mai tare din parcare" si ca urmare trateaza totul cu dezinteres.................. asta e Ro............ In privinta somnului i-au ultragestanul cand sunt acasa, seara si noaptea. Pe ea nu o mai sun.

Auburn sa sti ca mie imi place cifra 4( cand nu e nota) e un numar asa de frumos............asa ca Bafta Mare de 4 ori. Sunt alaturi de tine.

Andicu numar zilele cu tine. Oricum cei 2 doi puiuti sunt acolo, pacat ca nu ai luat 2 umbrele...........

Mika sa ai grija de fasolica, sa-i dai un pupic si de la mine......... ne vedem pe 06.06

Mirabella astept vesti de la tine...........bune, bune

Pupici

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Andicu...ITI TIN PUMNII TOT TIMPUL!!!

SI MA ROG PENTRU TINE!

MAI E TARE PUTIN!

Pupici!!!

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciovi spune:

Buna fetelor.Sunt si eu una dintre voi, adica seghedina dar nu am ajuns inca la FIV, am facut doar 2 IAD.Vreau sa va intreb daca ati facut una dintre voi laparoscopie la Seghed? Care este protocolul, cit stai spitalizata,care sunt costurile?
Eu joi voi merge la spital sa discutam cind va fi interventia si pina atunci vreau sa stiu mai multe.
Andicu, sunt alaturi de tine, iti tin pumnii sa fie cu 4 ochisori.Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna dimineata.
Daciovi, bine-ai venit! sper sa ai o reusita rapida si sigura la Szeged!
Eu nu sunt asa vesela azi. M-a mancat undeva sa-mi iau un test pe care l-am facut dimineata (testul era Diaspot si azi e ziua 12); bineinteles, negativ! dupa o scurta repriza de plans, am facut efortul de a trece peste asta, iar prietena mea a sunat medicul ei si o farmacista prietena, amandoi spunandu-i ca nu trebuia sa fac testul, ca e prea devreme si ca progesteronul din urina ar putea influenta negativ rezultatul...asa sa fie?! oricum, nu mai sunt asa optimista ca pana acum. Asptept sa treaca azi si maine, sa vad ce-mi da Doamne Doamne cadou de Ziua Copilului...
Va pup pe toate si astept vesti bune de la voi!

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Andicu, te rog eu frumos sa-ti pastrezi optimisnul, nu ai de ce sa fi suparata. eu nu am auzit pe nimeni care sa-si fi facut testul si sa iasa pozitiv mai repede 14 zile........ fara progesteroane si alte chestii. Asa ca eu zic rabdare, mai ai 2 zile, ce a fost mult a trecut, si optimism. Te pup.

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Ceau, ceau!
Andicu ce-ti veni? nu stii ca n-ai voie sa te influentezi negativ? Gandeste pozitiv!
A fost prea devreme sa faci testul.Ai rabdare pana joi dimineata.
Eu sunt sigura ca vei reusi!!
Pupici!

Pussi, azi am vorbit cu dr la telefon,trebuie sa fac eco aici, sa-i spun dimensiunea ovarelor si sper sa n-am chisturi, maine fac Lh, FSh si prolactina.
maine trebuie sa sun din nou, functie de analize incep tratamentul de stimulare si sambata fac prima foliculometrie.
Sper sa fie totul ok cu analizele.
Va tin la curent
Mirabela 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Tot eu....
Am o intrebare....azi sunt in prima zi a ciclului si trebuie sa merg la dr.sa fac eco intravaginal.Mi se pare cam jenant.....Daca a fost cineva in situatia asta, cam cum se procedeaza.Stiu ca suna ciudat, dar am o mare problema cu chestia asta.Astept un raspuns

Mirabela 11

Mergi la inceput