Prichindei martie - aprilie 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

mamacita, thx, d`aia ma si gandisem sa sun pe vineri. Imi povestea o mamica in parc ca i-a luat fetitzei olita cu iepuras si o preocupa sa se joace cu iepurasul, nu sa stea pe olita. A schimbat-o cu una obisnuita si a fost mai bine. Acum depinde de copil!

caramella, nu doar GA e motivul pentru care nu se da ou moale. Ci si salmonela!
Noi mai avem la congelator ceva carnita de pui, dar oricum Rares papa mai mult vitel decat pui.

ligia, Victor al Anei e bine, asteapta si ei analizele.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

daria, hai ca e culmea dr. cu porcu`. O ceafa de porc la gratar si un pahar de vin si gata, nu se mai trezesc noaptea, dorm linistiti, nu-i mai deramjeaza nici dintii. Cum porc mai? Noi nu mancam porc decat la Craciun, cum sa le dam copiilor atata grasime? Trecem de la aviara la pesta porcina, care probabil va izbucni curand.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Ura. Suntem bine. Am respectat regimul fara lapte ci numai mucilagiu si smecta si hidrasec si e f bine acum! kaki este consistent.merg in continuare cu Kreon pentru digestie. asta noapte a dormit f bine, doar citeva miriieli, dat ceai si somn. dimineata am dormit pina la 8!!!!!!!!!! minune mare. la 6:20 a inceput plinsul i-am dat mucilagiu cu lapte si leganat si somn. ii introduc laptele treptat 30 ml.50ml.azi 80ml. mai avemun pic si gata terminam cu orezul.
revin ca ieri a avut un episod ciudat: a venit bona ziciind ca nu e bine era cam apatic, nu plingea, lasa capul moale. m-am speriat i-am dat repede ceai, fontanela deprimata, repede mincare si parca s-a inviorat. ce ar fi putut sa aiba?......

niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna,

Am scris aseara un mesaj luuung si cand era sa-l trimit n-a mai mers net-ul! Sper sa reusim azi!
Noi suntem iarasi cu ceva probleme, adica mai exact Victor care a inceput de luni dimineata sa faca caca mai moale, eu nu am bagat de seama si dupa amiaza cand am venit cu Eva de afara i-am dat un pahar mare de suc de portocale. Dupa ce l-a baut pe nerasuflate imi spune, tare senin ca a facut caca moale la gradi (eu sa lesin pentru ca la diaree principalele alimente interzise sunt laptele, cartoful si citricele-in special portocala). Ma rog am postat si la "parintii intreaba" despre subiectul asta (Ligia si Pisicuta multumesc pentru raspunsuri) cert este ca la vreo 2 ore a facut a scapat un pic de caca cu sange, (va dati seama ce a fost in sufletul meu) apoi pe la miezul noptii a mai scapat pe pantalonii de pijama (tot asa caca cu sange-destul de mult) am ajuns la miezul noptii la Victor Babes. Cert e ca dr. de-acolo nu a parut prea ingrijorat (mi-a zis ca nu e cazul de internare-eu venisem cu bagajul pregatit-atata timp cat nu vomita, nu are febra si are tonus bun) si mi-a dat tratament. Alaltaieri seara a mai facut un scaun destul de tare cu sange (la inceput un mucus amestecat cu sange si apoi normal), diaree nu mai are, ieri a avut un scaun tare dar cu o urma de mucus cu sange. Astept maine rezultatele la coprocultura, dr. mi-a zis sa consider ca in intestin are ca o rana care trebuie sa se curete si in mod normal de maine nu ar mai trebui sa faca cu sange. Hai ca deja am facut o obsesie cu enterocolitele astea. El are un tonus f. bun (aseara a jucat fotbal cu taica-sau in sufragerie pana la 11 noaptea -au profitat ca vecinii de jos nu sunt acasa), dar eu sunt cu nervii la pamant. Azi a facut un scaun perfect normal, dar cand m-am uitat cu mare atetnie la el, la lumina mi se parea ca are ceva firisoare de sange (dr. zice ca ar putea fi de la banana). Oricum maine dimineata mai mergem cu o proba pentru alta analiza. M-a sfatuit si el sa merg la un chirurg pediatru sa n-aiba vreo fisura anala, dar totusi azi erau doar niste firisoare difuze, amestecate deci nu prea parea a fi fisura. Mamacita, parca Alexut a avut probleme din astea, dar nu-mi amintesc era constipat atunci?
Duminica a mai facut si Adi o inginerie (daca puteti sa va imaginati asa ceva) s-a zapacit cu Victor cu rolele (ca avea o rana la picior, sa-i puna leucoplast) si a uitat pe o banca in parc geanta cu camera foto si camera video (amandoua Sony si noi - cel putin camera video o cumparasem acum vreo luna). Inutil sa spun ca nu le-am mai gasit dupa cateva minute cand a realizat si el ce facuse. Si mai aveam in geanta aia si caseta pe care inregistrasem ruperea turtei Evei. Am dat declaratii la politie, dar fie vorba intre noi asta e neglijenta crasa si sansele de a le recupera sunt extrem de mici. Asta e! Dar sincer ma ingrijoreaza mai mult faptul ca el este atat de stresat si obosit incat sa faca o chestie de-asta (el fiind genul extrem de meticulos, care observa orice, nicidecum repezit sau cascat).

Rrox, multumesc mult pentru raspunsul cu scoala. Si eu cred ca ai procedat corect mai ales ca Mariuca stia atatea (si eu am fost data la scola la 6 ani si 2 luni si intotdeauna am fost cea mai mica din clasa, dar n-am avut probleme-bine ca atunci erau alte vremuri). Victor nu stie sa citeasca-politica educatoarelor este sa invete la scoala pentru ca altfel nu vor mai fi atenti acolo si nici eu nu am incercat sa-l invat, unele tipuri de exercitii le face uimitor de repede, altele ma dispera pentru ca pur si simplu repetam la nesfarsit si el e cu mintea aiurea. Se concentreaza perfect la ceea ce ii place, dar de ce nu e atras e vai de lume... Parca are dopuri in urechi. Dar sper sa se dea pe brazda.

Ligia, multa sanatate Raducului. Stiu ca frisoanele astea sunt impresionante (si Victor mai face in diverse raceli-seamana cu mine). Oricum temperatura creste la cateva minute dupa ce face frisonul. Poate ca atunci cand nu i-a crescut temperatura dupa frison i-a fost doar frig. Victor a facut primul frison la 10 luni (cand mi-a facut reactie la vaccinul antirujeolic). Si eu m-am speriat de convulsii (citisem ca si tine) dar dr. mi-a zis ca daca nu si-a pierdut cunostinta, nu avea miscari dezordonate, dat ochii peste cap, inseamna ca erau frisoane. Si bebelusii fac frisoane. Ma bucur ca acum sunteti mai bine!

Daria, of ce de patanii de-astea mai aveti si voi! Dar bine ca micutul se simte mai bine! A devenit tusea productiva?

Ninocikap, imi pare rau ca micutul a patit-o din nou. Stiu ca pentru cucuie este foarte buna o alifie pe baza de arnica (Arnigel-am experimentat-o si eu de cateva ori cu Victor), dar pentru cicatrizare nu stiu. Pupici sa-i treaca repede!

Cenia, cum se mai simte micutul? Multa sanatate!

Carmendutza, voi ce mai faceti?

In rest stam toata ziua pe afara (acum incerc sa si evit sa-i tin unul langa altul sa nu ma trezesc ca ia si Eva ceva, asa ca Victor ramane cu mama acasa-fericit pentru ca are voie la televizor dupa ce timp de 2-3 saptamani a fost interzis, iar eu si Eva suntem de pe la 9 si jumatate in parc). Vad ca v-a zis deja Andruzza ca in sfarsit ne-am intalnit ieri si speram sa ne mai mai intalnim cat de curand. Rares e un poznas cu niste gene lungi si ochisori tare frumosi . Abia asteptam sa ne revedem.

Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Buna fetele!
Azi noapte Radu a dormit toata noaptea , fara frisoane , tremurici, dardaieli sau ce D-zeu au fost, ca am inbatrinit 5 ani zilele astea!
Acum are nasul infundat , fornaie, i-am pus si Serimar si Vibrocil si vad ca nimica. Azi dim i-am pus Pivalone, dar nu am vazut efectul.
Karvolul seara ii face f bine, dar spre dim iarasi fornaie.

mamacita, apoi nu am inteles cam nimic din raspunsul tau!. "teoretic asa este cu convulsiile"??

daria, eu nu am de gand sa-i dau porc lui Radu inca un an poate chiar doi. O vecina de-a soacra-mi i-a dat la un an si a facut ditai uriticaria, de-si dadea pumnii in cap de suparare.
Multumesc de lamuririle cu frisoanele!
Ce mai face Brien? Mai tuseste?

cenia , ma bucur ca sunteti bine! Starea aceea descrisa de tine habar nu am ce poate fi, nu am mai auzit!

La noi e o adevarata isterie cu gripa asta aviara, o groaza de zone in carantina, e tare ciudat!
Noi mai avem carne cumparata, dar nu ne-am atins de ea, sta acolo in congelator. Oua inca maincam, dar de la gainile mamei, si le si fierbem tari!
Deocamdata sunt fericita ca mai am provizii de carne de vitel si din asta mancam. Si am si niste peste congelat!

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Vai fetelor!Va multumesc din suflet, ma faceti sa ma umflu tare de tot in pene de atatea laude.Andrruzza, Ligia, Caramella, Daria

Ligia pe Raducu sa ii treaca mai repede raceala si sa nu o mai sperie asa pe mamica lui!Da, asa e, Alexandra si-a mai refacut un pic bucutele dupa episoadele acelea urate, de care nici nu vreau sa imi mai amintesc.

Daria .Dar nu ne-ai povestit cum a fost la intalnirea lui Brien...sper ca nu v-ati ales alta nora pe acolo!

Ana imi pare rau sa aud ca iar ati avut probleme cu Victor.Tzinem pumnii sa fie totul Ok la analize, sa fie doar un episod trecator.Imi pare rau si pentru camera foto si video...e clar ca si sotul tau e stresat si obosit dupa cele intamplate cu Victor...offff... si de la noi, sa va treaca supararea.

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Vad ca ati inceput sa discutati despre olitze ...hai ca ma bag si eu...noi i-am cumparat una frumoasa, un fel de broscutza, dar ea se joaca cu ea...asa ca am cumparat si una simpla de tot, fara jucarii, muzica si alte cele...si surpriza...dimineata nu mai face kk decat pe olitza...dupa ce se trezeste, papam laptele si apoi tzushti pe olitza, si face repde kk si imi si spune (asa cum stie ea, ca e "data")...in timpul zilei, daca o vad ca vrea sa faca kk o pun repede si facem in olitza, dar daca nu o observ atunci tot in pampers merge...stiu ca este un subiect foarte discutat si ca unele pareri sunt pro altele contra olitzei la varsta lor...eu am incercat si pana acum sunt multumita de rezultat

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Buna ziua tuturor.

Am lipsit o perioada mai lunga pentru ca ne-am facut niste vagabonzi, stam si cinci-sase ore afara, iar dupa ce ne intoarcem acasa suntem franti. In toata aceasta perioada v-am citit, cand apucam, dar parca n-am avut deloc spor la scris. Parca nu mai reusesc sa tin pasul cu toate noutatile.

De la atata hoinareala, Rares a inceput sa adoarma pe la 9-10 seara si se trezeste devreme, pe la 8-8,30 dimineata. Este foarte bine acum, n-am mai avut nici o problema cu el, este foarte mancacios. De doua zile am descoperit ca-i plac pufuletii, ii dau fara sare si ii plac tare-tare mult. I-am pus ieri punguta in carucior si se servea singurel, ca un baiat mare ce este.

Ana, imi pare foarte rau pentru voi, iar aveti probleme cu stomacelul. Sper sa treaca repede si sa nu mai aveti atatea griji. Despre pierderea voastra, ce sa mai spun... Imi dau seama ce stresati sunteti daca sotul tau este atat de neatent. Asa eram si noi cand a fost Rares bolnavior, iar Mihai, sotul meu, s-a imbolnavit si el de burta in perioada aceea, ajunsese sa cantareasca doar vreo 67 de kg, la 1,80 m. Acum este gras, are 69 de kg. Off, sa treceti odata peste toate problemele astea.

Gegea, multumim ca v-ati interesat de noi, ca si Ana. Pupam micuta carliontata si frumoasa.

Ligia, imi pare rau ca Raduc este iar bolnavior. Stiu si eu, din nefericire, ce disperare te apuca cand iti vezi micutul tremurand ca o frunza. Sper sa treaca cat mai repede. pe nasucul lui Raduc.

Cenia, ce bine ca sunteti mai bine. Ati fost la doctor. totusi?

Andruzza, si voi ati patit-o? Dar aproape v-a trecut, dupa cate inteleg, nu?

Daria, tot n-ati scapat de tuse? Parca acum ceva timp aveai tu probleme cu o tuse urata, acum Brien?

Nino, am citit prin ce ati trecut, ce situatie ... Off, bine ca n-a fost nimic grav. Sper ca Alex o sa fie mai cuminte decat a fost taticul lui si n-o sa mai pateasca de-ale astea. pe fruntea lui Alexut.

Am admirat si doua fetite frumoase si delicate, una blonda si una satena, respectiv Alicia si Alexandra. Si mi-au placut si hainutele lor frumoase, fustitele, pantalonasii de vara, costumasele, sandalutele de vara. Ce frumos...

Poze Rares

Varsta Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Sunt in urma cu citit si alte alea(o sapt am fost gripata nasol,Bubu n-a luat,thank God)dar intru sa va zic ca azi facui 3d si :

IT´S A GIRL

Acum, in sapt 30,are 1,800kg!

Pup iu all!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Adseana pai si noi tot in parc la Artima mergem;chiar astazi am fost si am stat pana pe la ora 19;ma voi uita dupa voi,poate ne intalnim;Felicitari pt.olita!
Caramella da a avut Alicia un somn!Macar te-ai odohnit si tu!
Andruzza sunt de aceeasi parere cu tine;azi gripa aviara,maine pesta porcina si tot asa;la noi totdeauna se intampla ceva;
Cenia bine ca v-ati revenit!
Ana si Antonia mai face caca cu sange cateodata dar numai atunci cand este constipata;dr.mi-a spus sa nu=mi fac griji;

Mergi la inceput