Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-126

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Va pup pe toate si va doresc o saptamana minunata.

Eu ziua 15, fost ieri la echo. Deja ovulasem. Probabil prin ziua 13 dupa durerile care le-am avut (stiti ca pregnylul l-al facut in ziua 12).

Acu stau cuminte si astept.....

Va pupicesc

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Feterle ajutati-ma si pe mine ca mi-a intrat mintea in vacanta.
Stiu ca am citit aici la voi, ca parertile asupra IUI sunt impartite. Ca sunt unii medici care sustin ca sansele in cazul unei IUI sunt mai mici decat pe cale naturala.(Parca Lachi a spus asta?)

Va rog eu mult, luminati-ma si pe mine. Ce argumente exista in acest sens? Care sunt explicatiile?
Sper ca nu am facut-o de oaie..... please astept un raspuns

Eu, iepurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

'neatza la endometrioase
o zi minunata!!!
fug la treaba!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

A trecut si a doua luna de stimulare ovariana.Din pacate nu s-a intamplat nimic bun.Nici nu stiu daca sa mai continui cu stimularea si in a treia luna.Ovulatie a existat in fiecare luna se pare ca fara nici un folos.
Moralul, bineinteles ca e la pamant,dar o sa-mi treaca.Asa e in fiecare luna in ziua cand vin uratii.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Mishulina tot asa stiam si eu ca lunile cu instilatii sunt numai bune de
Se pare ca mai ales trompa dreapta e cam varza si dr. nu vrea sa risc. Am avut si aderente urate asa ca prefer sa nu ma grabesc.
Azi am fost la o noua instilatie am intrabat dr. cam cand am sanse mai concrete . Raspunsul nu a fost tocmai incurajator: nu poate sa spuna exact ca mai avem de muncit.
Recunosc....... sunt cu moralul la pamant. Daca nici cu laparo nu a putut repara tot ....nu stiu ce altceva ar putea.
Urmeaza 2 saptamani de pauza apoi iar doctori, spitale,injectii.
Of .... nu stiu cat mai rezist.

PS. Maine , cu siguranta, ma voi simti mai bine
Pt. toate fetele

katthy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Iepurasule eu nu stiu ce sa-ti raspund,poate te ajuta fetele...Ce e IUI? Inseminare artificiala?
Katthy fruntea sus! Stiu prea bine cum se vad lucrurile cand esti cu moralul la pamant! Stiu cat de inutil pare efortul de a lupta pentru ceva ce nu sti cate sanse de reusita poate sa aiba! Sunt si eu in aceeasi situatie si mi-e al naibii de greu dar sunt inca pe drum! Nu renuntam da? Si cine stie ce surprize placute (ca de neplacute sunt satula ) ne mai rezerva "ciudata" asta de viatza? Uite un de incurajare si mergi pe mana dr, poate ca are el un plan care va functiona....
Liana te

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Buna,

Fetelor, poate ma ajutati si mine cu un raspuns.
Situatia sta asa in felul urmator, la un ciclu de 28 zile:
-ziua 8: folicul OS: 20mm, E: 7.6
-ziua14: folicul 35mm, E:11mm - eu ma asteptam sa se fi spart, dar nu! PLus ca sanii ma dureau iar temp a crescut!!!
-ziua 17: folicul 41mm, E: 10mm. La valorile astea mi s-a spus ca chiar daca se va sparge, nu va face nimic viabil. In continuare temp 37.1, sanii durerosi
-ziua 18: simt o durere crunta in zona cu chistul, banuiesc ca s-a spart
-ziua 19: eco intravaginal, folicul intr-adevar se spargea; sanii devin si mai durerosi.
Astzi, ziua 21, temp 37.2

Intrebarea mea: este posibil sa creasca temp si sa doara sanii fara ca ovulatia sa aiba loc?? Mentionez ca cele doua semne la mine inseamna ovulatie.
Cand am fost la eco intravaginal, am intrebat medicul daca e vreo dereglare hormonala si mi-a zis ca daca am ciclul regulat, nu se pune problema.

Multumesc, o saptamana super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetelor!
Eu am muncit in WE asta mai mult decat intr-o saptamana si am si azi de lucru o groaza!!! Oricum nu o sa trag chiulul de aici precum in week-end.
Iepurila, nu cred ca eu am spus ca sansele unei IUI sunt mai mici decat pe cale naturala. Nici nu am de unde sa stiu, pentru ca eu am facut fiv nu IUI, dar sincer cred ca prin IUI sansele ar trebui sa fie mai mari decat printr-un simplu CS.
Hai ca va pupez si intru mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Iepurila, sansele la IUI depind de fiecare persoana in parte...de regula se recomanda IUI cuplurilor care, din diverse otive, nu au "ramas" insarcinate pe cale naturala. Deci pt acele cupluri, sansele sunt, evident, mult mai mari (aprox 15-20% pe ciclu cu IUI). Se recomanda si sex normal dupa IUI, de cat mai multe ori, se pare ca sansele cresc realmente.
La un cuplu care are, de ex, inf inexplicabila, sansele sunt de asem mai mari, ca iti injecteaza sperma direct si daca ai o glera care natural iti omoara gigeii, atunci chiar sunt sanse mari.
In concluzie, sansele sunt in orice caz mai mari decat pe cale naturala, cu atat mai mult cu cat "ajuti" dupa aceea si natural. Plus ca daca da Domnul si ramai insarcinata si ai facut si IUI si natural, nu este nevoie sa-i spui copilului ca tasu' a fost pe hol cand a fost conceput :)) ca nu ai de unde sa stii care gigei au fost mai harnicuti:)) Deci, daca iti permiti si partenerul vreau, fa cat mai multe IUI. Sfatul meu.

Pupici si bafta, Ingeras 8+

Mergi la inceput

Sarumanuta feteleor,

Se vede treaba ca am luat-o pe campii. Cine stie ce ati scris voi si eu am interpretat total aiurea.
Logic, ca nu intelegeam, dar....

Oricum inca o data sarumana.

Eu, iepurica

Mergi la inceput