Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (16)
Raspunsuri - Pagina 9
georgi75 spune:
Salutari.
Bey, aseara am uitat sa va zic.Se pare ca nu s-a razgandit. Da' n-am putut io sa-i intreb ce si cum.Va dati seama ca au vorbit ei amandoi.
Bine ca v-a zis Daneza si nu mai sunteti toate in suspans.
Trendulici io parca am intrebat mai de tine...Nu mai retin.Daca nu, scuzoiaiele mele.Ete ca intreb acu'.Ce faci bey?Mai facem un dans?
Chatonel tu nu mai ramai pe la noi? Hai ca daca nu, chiar imi tai venele...
Sunule si la tine.Iar l-ai tuns pe Alex? Ii creste parul asa repede?
Iri se vede treaba ca te odihnesti.Azi ai intrat de cateva ori la noi. si lasa-le mai moale ca ai timp pentru toate.
Flavia ce faaaaaaci? Nah! Sa nu mai zici ca nu intreaba nimeni de tine.
Adinella Sanatate multa. Io nush ce sa zic , dar tu numai cu probleme esti mey? Ba tu, ba Andreiu... si sa te faci bine repede.
Danezo nu am inteles la ce club te referi? La noi aici, sau iesi in club in seara asta?Ca te spun la Georgica sa stii...
Addinelule tu nu mai venisi de la munte? Fericitoooo....Hai ca acum ti-ai reincarcat bateriile.
Corina mai esti suparata? Da-i incolo de vecini...Oameni rai sunt peste tot.Nu se bucura sa te vada bine, ci din contra, sa te vada vai de capul tau.Da-i in pisici si vedeti-va de ale voastre.Nu mai pune la suflet si incercati sa evitati sa mai lasati masinile acolo. Tatal tau, sper ca e mai bine, nu?
Kreliaaa, Fannna mi-e dor de voi.Abia astept sa veniti maine. si pe voi.
Hai ca am incercat sa va zic la fiecare cate ceva.Si sa va pup pe toate. Sper ca nu am uitat pe nimeni. Iar daca s-a intamplat, scuzoaiele mele, ca n-a fost cu intentie.
Avand in vedere ca am fost la tara, am cam obosit si incerc si io sa bag un nani.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
BraveGirl spune:
Salutare gagicute! Ieri nu am avut timpsa intru pe aici pt ca am avut o zi plina..mai intai m-am certat rau cu iubi, apoi ne-am impacat si am mers la cumparaturi ...am ajun acasa pe la 23.30...Mi-am cumparat sandale si poseta rosie
==========
Corina
Albumul meu
daniela_daneza spune:
Corina, d c te-ai certat mai cu iubi? Dupa ce ca fu omul plekat , te iei de el ? Poate erai tu prea stresata cu atatea examene pe cap.Bine ca v-ati impacat! Asa sunt cei care se iubesc! Sa porti sanatoasa si iubita poseta si sandalele !
Georgi,in club in oras! Unde se canta live! Merg cu Andreas! El m-a invitat!Si nu mi-e frica ca ma spui lui, stii tu cine, ce el o sta in casa , sa mai faca niste tabele in excel...ha-ha...somn usor !Poate vb pe mess . cand te trezesti!
Adriana, am facut asa de mancare: ciorbica de pui , cu bores, salata orientala, varza dulce , noua cu carnati si acum ma duc sa fac parjitura 20 cu capsuni...Hai , va asteapta mama la masa! Cum te mai simti?
Pupici si sa va vad la apel !
Ce faceti ?
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Himmelsduft spune:
Dany, mi-ai facut pofta cu mancarea ta.
Adriana, multa sanatate, sper ca te simti mai bine.
Mami, traducerea e asa: Eu sint o femeie. Din asta mi se trage dreptul din nastere, de a-mi schimba la nevoie parerea. Apropo si eu sint curioasa, de numai pot :)
Georgi, sper ca aveti vreme buna si azi, ca la noi a inceput sa ploua. De bronzulit nu m-am bronzat, ca n-am rezistat mult la soare, m-am asezat sub umbrela, ca de la soare ma apucase caldura si durerea de cap. Sa nu va zic ca m-am dat inainte cu crema cu UV 30, ca sa nu ma fac ca racul, iar acum arat inca ca branza Imi place f mult sa stau pe balcon, simt briza Dunarii si aerul de munte. Eu stau intr-un loc unde fac altii concediu, asta imi place f mult.
Azi stam acasa si ne relaxam. Duminica placuta va doresc la toate.
Revin maine, pina atunci pupicuri la toate,
Him
Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.
photos
daniela_daneza spune:
Iri, vin cu mare drag.Imi place f. mult sa gatesc! Si daca mai si pt. cine.....oau...
Dany
daniela_daneza spune:
Him,multumesc! Te invit la masa ! Cred ca e frumos acolo unde stai tu ...o duminica relaxanta .
Iri,deocamdata nu am decat 1 barbat in casa (nepotul)....si chiar cand eram mai multi tot imi placea sa fac..dintotdeauna mi-a plakut sa gatesc..poate o mostenesc pe mama, si improvizez diverse chestii...Pana de curand nu ma atragea prea tare sa fac dulciuri, dar de vreun an a inceput sa imi plaka .....
Dany