Simptome de sarcina! -16

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

hai nushulica

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by valicutza

hai nushulica

vreau si eu un bebitz

saru'mana!

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

HAI NUSHAAAAAAAA !!!!!!!!!! Asteptam vesti bune!
Bubuleeee ce ti-am zis io bre'??? Vezi ca nu te iert cu cafelutza aia pe care tre sa mi-o dai! Maine dimineata fa-ti test!
Zoze nebunica unde esti dragutza??? Esti Z10..11..12 si la greu aaaa????

Fetelor eu sunt Z13. Ieri am fost la dr. si sunt foarte ok. Ovare ok..uter ok.. tocmai buna de facut ! Si culmea m-am dus ieri la dr si mi-a spus ca sunt la ovulatie! Asa ca aseara am stat putin cu cracii pe pereti!

Va pup pe toate! Simptomaticele mele dragi!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Ma imping si yo cu burtik mea intre voi la facut galerie...
haaaaai bubuuuu hai nuhsaaaa

toate fetili cucuietili si sa aveti parte toate de bebele mult dorit cat mai curand
Dbunny 13 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

salutare fetele!!!! am intrat si eu putin doar cat sa va salut, sa dau raportul: Z36 si nicu urma de rushiii,vineri merem la d-na dr sa facem echo transvaginala... si duminica o sa bem...
bubueu zic ca dupa Z29 sa nu te mai agiti mama , mai astepti cateva zile si dak tot nu vin rushii fuguta la control... stiu ca este greu dar nu poti sa mai ai incredere in teste(nu in totalitate).. nasa mea a facut Clear Blue si i-a iesit negativiar ea era innsarcinata... s-a depistat la testul de sange...
nushulicamusai sa treci la
valicutza nu-i asa ca vii si tu???
Biby sa-i tii de cate ori se poate pe pereti ca sa vina cat mai repede...
Asera mai sa raman cu oja 1/3 pe unghii ca nu puteam sa ma sterg, imi venea sa de la miros.... si al birou se fumeaza

Mergi la inceput

Carmenutza tu ne dai o veste buna nu-i asa???? Ai facut test?

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Dbunny:

carmen_marieta: tie sigur iti va zice la dr ca e bebe tu ce teste ai facut pana acum? toate ti-au iesit negative? in ce zile le-ai facut?

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

biby daaaaaaaaaaaa, apai cum??? eu sa nu maresc bugetul companiilor farmaceutice???? primele 2 negative, urmatoarele 2 slab pozitive, iar doctora a zis sa nu mai fac, merg la control+echo, vineri, sau cel tarziu luni...si-mi face si testul de sange...
eu nu mai am incredere in teste, ca la extrauterina era sarcina de 4-5 sapt.si testul slab pozitiv, dar eu am stiut clar ca am ramas ca aveam o presimtire, pe care o am si acum....
sper sa nu ma insel..............

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Carmen_Marieta

biby daaaaaaaaaaaa, apai cum??? eu sa nu maresc bugetul companiilor farmaceutice???? primele 2 negative, urmatoarele 2 slab pozitive, iar doctora a zis sa nu mai fac, merg la control+echo, vineri, sau cel tarziu luni...si-mi face si testul de sange...
eu nu mai am incredere in teste, ca la extrauterina era sarcina de 4-5 sapt.si testul slab pozitiv, dar eu am stiut clar ca am ramas ca aveam o presimtire, pe care o am si acum....
sper sa nu ma insel..............

Eu sper ca te duci Vineri da???? Ca in weekend sa sarbatorim!

Tot vineri aflam cum sta si Bubulica!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Avalon, Bubu, Nushulica, Carmen, hai ca tzin eu de vorba rusii si nu mai ajung la voi.
Trust me !!!!

Mergi la inceput