Simptome de sarcina! -16

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Dbunny: hey! tocmai vroiam sa te felicit!!! am citit acolo la voi, la mamicutze cum ai fost la eco si l-ai vazut, dar nu statea locului si n-a putut masura dr piciorushele; super!!! ref la RH, eu stiu ca e OK daca amandoi aveti acelasi tip de RH; ah! ce ma bucur pentru tine! si am vz ca ti-au iesit toate analizele superr! bravos!
eu merge la hormonale in iunie asa ca mai am de asteptat putintel

momentan sunt in asteptarea rushilor, de fapt in "neasteptarea" lor , vinerea asta aflu daca e bebe sau nu
si mersi mult, mult de tot ca-mi tii pumnii! cred ca sansele mele cresc considerabil daca o gravidutza scumpica cum esti tu imi tine pumnii! uite niste pt tine si alti pt bebe tau din burtik

bubuleana

Mergi la inceput

asa zozela: da-ne shuturi sa zburam direct la gravidutze

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

zuzo,de multisor nu te-am mai auzit;tu ce noutati mai ai?

bubule dulce si scump,aaaaa ,da ai dreptate,numai 2 zileeee;uauuuuu;ce repede trece timpul;noroc cu tine ca ne tii evidenta la amndoua

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Buna, dragelor! Ziceam ca nu am simptome, dar de 2 zile m-au cam 'pocnit' ca sa zic asa... prin urmare, sub imperiul avalansei de senzatii, va anunt ca nu m-am tinut de cuvant (mea culpa) si am stricat pana acum... hmmm... nu mai stiu cate teste. Fetelor, toate marcile posibile, toate negative, mai putin barza (ce e cu testele astea, va rog sa-mi spuneti, ca m-au inebunit de cap)... deci am 2 barza vag pozitive (cand zic vag, inseamna ca se vad la lumina naturala fara nici un efort iar liniuta de test e roz, nu gri)... restul (femina, one step, narcis, diaspot) - albe sa spuma laptelui! Sunt in ceata totala, dar inclin sa cred ca am luat-o razna de tot Deci: azi ziua 26 ( a 13-a dupa ovulatie)...
Va rog sa nu ma certati prea tare si vreau sa stiti ca tin pumnii tuturor care asteapta cu sufletul la gura un rezultat II! Bubu, Melu

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

si tu zoze hai si tu cu noi....ce crezi ca eu plec fara tine??

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

avalon iti tin pumnii sa fie cu ochisori.

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Avalon: si eu am cedat in Z25 si Z26,si am facut teste sigurele care au iesit vag pozitive au fost cele barza cu a doua liniuta vizibila la orice fel de lumina, distanta, etc. Celelalte teste: ozone si Clear Blue - clar negative, iar eu am incredere in Clear Blue asa ca nu cred ca sunt insarcinata

eu Z27 si au navalit simptomele si peste mine

melu, Avalon: va tin pumnii in continuare

Aliona: si tie iti tin pumnii!!! ce e cu tine? unde disparusi? ai facut alt test??

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

hai ca va fac galerie la toate! ah, am si eu emotii cu voi, de fiec data cand deschid subiectul citesc cat pot de repede cu sperantza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

'neata fetelor,

Atentie cu testele barza!
Bubu, si mie mi-au iesit cu a doua liniuta vaga dupa vreo 30min si vai, ce m-am mai bucurat! Experienta mea cu ele e ca nu merita banii.
In schimb Dr. Sigur, pt mine e chiar Sigur. Iar Clear Blue e 100%, dar pe la noi nu se prea gaseste.

Bafta multa fetelor, si s-auzim de bebici
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor eu z29 ...merg azi la dr sa vad ce si cum ...in afara de duminica si luni cand am avut ceva simptome in rest nik

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput