Nunta in Iasi (18)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by Ramonika

salut fetele!
nu am mai trecut de mult pe la voi. dar v-am mai citit din cand in cand.
deocamdata la mine nici vorba de nunta...
avem alte prioritati ... din pacate avem probleme cu izolatia, k stam la 4.
Darria, cand trebuie sa nasti?
mai promit sa trec pe la voi fetelor.

Ramonika!!!!!!!!!!! Da' greu te mai vede lumea prin zona!!! Te dadusem la disparuti la un moment dat...
Oricum, pe lista de mirese viitoare, tot esti...
Si nu uita ca ai promis ca mai vii! Poate te tii si de cuvant!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikar spune:

Salutare,

sunt mai mult decat disperata. Urmeaza sa am nunta pe 8 iulie la Hotel Traian, si, ieri dimineata m-au sunat cei de la hotel sa ma anunte ca renovarea restaurantului nu va fi gata pana la nunta. Mi-au oferita alte alternative/locatii (inacceptabile), intrucat ei sunt obligati, prin contract, sa-mi asigure locatie.
Ce ma fac?
Sunt nevoita sa ii dau in judecata.

Mergi la inceput

nu stiu incotro sa ma indrept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Ramonika: cam rarut pe aici dar intelegem ca intri si tu in limita timpului disponibil. Despre nastere: e naturala, as ca.........Doamne Doamne stie cand

Monika: care sunt locatiile oferite ca alternativa? Poate nu e chiar asa de rau.
Dat in judecata: nu poti pt. ca tu spui ca prin contract in cazul in care nu pot ei, iti ofera alte locatiii. Asa ca indirect ti-ai asumat riscul ca exista posibilitatea sa nu poti face la ei. E ceva ce ai cunoscut la semnarea c. si ti-ai asumat.
Si oricum nu rezolvi nimic in favoarea ta, timpul trece si iti afecteaza nunta.

Hai ca pana pe 8 iulie mai e timp si poate se rezolva cumva, nu dispera iar nunta nu tb. amanata in nici un caz. Pana la urma nu locatia conteaza ci fericirea voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

monik nu dispera, spune-ne si noua ce alternative ti-au oferit cei de la traian, poate te putem ajuta cu un sfat!
incearca sa te interesezi si pe la alte localuri, cine stie, poate gasesti liber pe undeva, mai stii cine a renuntat la vreun local si prinzi un loc!
Cum spunea si Darria, mai e timp pana pe 8 iulie sa rezolvati, fii pozitiva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulissa spune:

Draga mea Miresica

Nu te speria de ce ti se intampla..si hai sa-ti impartasesc din experienta mea.

Impinsa de circumstante nu tocmai bune fetele stiu bine despre ce si cine vorbesc...a trebuit sa schimbam sala unde avea sa aiba loc petrecerea, cu numai o saptamana inainte de nunta

Eram disperata, numai sotzul meu stia ce-i in sufletul meu...dra, ajutata de bunii nostri nasi, carora le datoram atat de multe, am reusit!

Luat local dupa local si nu mare ni-a fost mirarea cand am gasit din prima

La casa universitarilor am gasit si cu variante, aveau 2 sali de nunta libere, si la etaj si la parter, asha ca am ales unde era cel mai frumos si mai mare..ca au fost aproape 160 de invitati de toti

Mobilizeaza-te, si tu si sotziorul, parintii, nasii, toti prietenii si dati zvon in tara ca vreti nunta.
pe 8 iunie la hotel europa o prietena de-a mea a anulat nunta ( nush daca mai e libera sdau nu)...si apoi cu un pic de noroc se rezolva..sunt multe cazuri de cupluri cu 2 sali rezervate....insistati, eventual sunati si mirii din data care vreti voi, poate sau hotarat la alta sala

pupici dulci, si sa ai norocul pe care l-am avut eu cand mi-am gasit sala de nunta cu o saptamana inainte de nunta

Iulica nevestica de 5 zile

quote:
Originally posted by monikar

Salutare,

sunt mai mult decat disperata. Urmeaza sa am nunta pe 8 iulie la Hotel Traian, si, ieri dimineata m-au sunat cei de la hotel sa ma anunte ca renovarea restaurantului nu va fi gata pana la nunta. Mi-au oferita alte alternative/locatii (inacceptabile), intrucat ei sunt obligati, prin contract, sa-mi asigure locatie.
Ce ma fac?
Sunt nevoita sa ii dau in judecata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta78 spune:

Dragele mele, ajutati-ma cu ceva informatii despre filmat si fotograf. Vreau ceva nu ft scump dar sa fie totusi de calitate, sa prelucreze fotografiile, etc.Despre formatii ce puteti sa-mi spuneti? Stiti vreo formatie care sa cante bine? Va pup si mai vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna seara dragele mele,
Imi cer scuze ca vin asa rar pe la voi, dar de urmarit va urmaresc!
Iulissa scumpa....iti doresc toata fericirea din lume alaturi de sotul tau si de BB! Si vreau poze ok? Sa nu bagi niciodata in seama persoanele rau-voitoare! Tu esti FERICITA si doar asta conteaza!
Ral am vb cu Darria! Las-o sa rada ca tot gemanutza iese nepotzica! Stiu eu, mama homida!
Acum va pup pe TOATE si va tin pumnii!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lorex

monik nu dispera, spune-ne si noua ce alternative ti-au oferit cei de la traian, poate te putem ajuta cu un sfat!
incearca sa te interesezi si pe la alte localuri, cine stie, poate gasesti liber pe undeva, mai stii cine a renuntat la vreun local si prinzi un loc!

Multumesc pentru incurajari, va pup pe toate
alternativa cea mai convenabila a fost Hotel Europa... pe 8 iulie (se pare ca am avut noroc, tot raul spre bine).
Oricum, cei de la Traian sunt mai mult decat NESERIOSI si LIPSITI DE PROFESIONALISM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetelor, multam de primirea calduroasa
spuneti-mi si mie va rog cum e la Restaurantul Recital. am joi o masa de afaceri si am facut rezervare, dar nu am fost niciodata acolo. cum e oare? am inteles ca e destul de nou locul.

Darria, dar cand e termenul? luna asta? ce bine ca ai fetita. si eu mi-as dori o fetita, pt cand ma voi hotari pt un copil.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput