Nunta in Iasi (18)
Raspunsuri - Pagina 6
mexxa spune:
Fetelor sunt atta de emotionata...am fost la ecografie bebe e bine....si e BAIAT.Chiar daca am tinut tare ca va fi fata...sunt fericita...important este sa fie sanatos.
Din prima si-a aratat sexul...si nu se lasa sa fie masurat...facea ce facea si isi arata cucu..
Sunt foarte fericita..merg sa va citesc si revin acusi.
poze
Vine barza
Pupici de la o viitoare mamica de sept-oct !!
lullabay spune:
Iaca si eu pe aici..inainte de a pleca in luna de miere.
Intai vreau sa ii urez si eu casa de piatra Iulissei si multa fericire...vreau sa le urez tuturor miresicilor din luna mai (adica racine dupa cate vad eu in listuta)toate cele bune si spor la pregatiri..pt.ca eu ma voi intoarce la inceputul lunii iunie si sigur nu cred ca mai apuc sa mai ajung la un net pana atunci...si nu in ultimul rand Darriei nastere usoara!!!!!!!!!!!!!!!
Mexxa felicitari pt.baietel!!!!!!!
Leash si eu stiu la fel poti face nunta la orice biserica vrei si nu e nevoie sa iti dovedesti apartenenta religioasa cu nici un fel de certificat de botez...pe vremuri cand m-au botezat ai mei cu siguranta nu au primit nici o hartie de la preot...acum se da un certificat de botez dar nu cred ca cineva il va cere vreodata...si daca vrei sa faci nunta la Sf.Nicolae Domnesc...e o alegere foarte buna...eu am fost incantata si de biserica si de cor si de slujba si de preot...de tot.
Criss avand in vedere ca era duminica si nimic nu era deschis am apelat la o coafeza care a venit acasa..lucreaza la un salon in pacurari..ti-as da datele de contact ...dar este in luna a 8 a de sarcina si sigur nu va mai lucra cand o sa ai tu nunta...dar coafuri frumoase (am vazut chiar la o saptamana dupa nunta mea la o alta nunta la care am mers)se fac la Carmen si la Maviov.Multa sanatate mamei tale!!!!!!!Mie mi-a fost destul de frica sa fac invitatiile pe net...eu le-am facut la mall(unde apropos au fost foarte neseriosi..au zis ca le aduc la 10 zile..nu le-au adus..m-au amanat cu inca vreo 4 zile) dar din cate imi aduc aminte toate fetele care si-au comandat de pe net au fost multumite.Coaforul de la mall e de la Exclusiv din cate stiu eu..uite un nr.de tel de la informatii de la mall atat am gasit pe net..poate de acolo au nr.de la coafor +4 0232 208500, +4 0232 20850 sau le scrii la client@iuliusmall.com.eu una nu am fost niciodata acolo.
Dana felicitari pt verighete...eu cred ca e rau daca tu crezi ca e rau sa le arati..daca viitorul sot e superstitios atunci intelege-l si pe el...daca nu vrea sa le arate foarte bine..oricum o sa le arate restul vietii.
Va pup pe toate si va doresc spor la pregatiri..am plecat sa stau cu bebe la soare!!!!!!!!!!
Zambeste,maine va fi mai rau!
oanaiasi spune:
Mexxa felicitari pentru bb baietel! Daca isi tot arata cucu' cred ca e taaaare mandru de el si pun pariu ca esti si tu!
Btw cum il cheama pe?
Oana
mexxa spune:
Oana sincer ti-as zice cum il cheama dar nu stim nici noi..ca aveam pregatit numai nume de fata.. chiar daca sotul isi dorea baiat...Dar cum ne hotaram la un nume anunt!
Merci pentru felicitari...si pe langa ca e mandru cu ce are mi-a aratat sa ma conving sa nu ii mai zic fetita lui mama
19+
poze
Vine barza
lorex spune:
Darria, artificii in sala nu pun ca intoxic lumea
or sa fie la biserica!...iti tin si eu pumnii!
Mexxa, felicitari pt junior!
Eu am o prietena care a nascut asnoapte si are tot un baietzel mititel si tare scumpel!!...maine dimineatza ma duc sa-i duc supica!
..sunt cam dezamagita de conditiile din maternitate...
Ralu, mi s-a parut ca te-am vazut azi pe independentei???
danangie spune:
LULLABAY in primul rand distractie placuta si multa relaxare. Da, pana la urma asa voi face. Nu voi pune poze. Le voi arata dupa nunta. Cat despre invitatii de la MALL eu tot acolo le-am facut , dar se vede ca eu am fost mai norocoasa..........ca intr-o saptamana eu le-am avut....
Si apropos.....am intrat la profilul tau pentru ca vroiam sa vad cum te chiama.....numele mic......si nu-l ai.....si am mai vazut ca trebuie sa schimbi statutul de "necasatorita". Ca acum esti casatorita. Pupici
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
nushulica spune:
fetelor cred ca darria a nascut dejanu stiu exact dar asa ar cam trebui
mexxa felicitari!!! ce fericit trebuie sa fie sotul tau
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
oanaiasi spune:
Asteptam numele Mexxa!
Am emotii pentru Darria! De-abia astept sa aud vesti!
Va pup fetelor si va doresc o noapte cu cele mai frumoase vise!
Oana
oanaiasi spune:
Fetele, cam cat mai e darul pe la noi , pe la dulcea Moldova! Am vreo 3 nunti in vara asta (2 dintre ele la prieteni si una la o ruda-verisor) si trebuie sa imi fac kalcule.
O sa scrie FALIMENT pe fruntea mea la toamna!
Multumesc!
Oana
SunSmile spune:
Neata fetele,
Felicitari Mexxa! Sa va traiasca baiatul!
Casa de piatra Iulissa si multa fericire!
Distractie placuta Lulla!
Pupici tuturor fetelor!
SIIIII.....DARRIA ma gandesc la tine, la voi! Vezi mai Ral...nu vrea sa fie gemanutza de-a noastra! Se grabeste sa fie taurash, sa-i scoata peri albi mamei! Darria....tin pumnii, ok??? Multa sanatate si nastere usoara!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!