Nunta in Iasi (18)
Raspunsuri - Pagina 4
nushulica spune:
felicitari dana!!! asteptam pozele
si de acum sa nu te mai intristezi cand intri la noi ca roxanik nu mai intra aici de acum ca sa ne mai strice cheful
nu stiu de ce nu mi-a aparut mesajul de mai sus
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
Freia spune:
dragelor va creez acusica un subiect de rafuiala.
am precizat la un alt subiect de mirese ca scandalurile nu au ce cauta la Mireses.
end of story.
roxanik, nu stiu care sunt intentiile tale, dar pana acum nimic nu te onoreaza.
Freia si Alexa
Intram in legalitate
www.afsolutions.ro/help-ema/despre.php[/url]" target="_blank">Sa ajutam la terapia pentru Ema
Freia spune:
orice alte mesaje pe langa subiectul mireselor le voi sterge fara preaviz.
multumesc pt intelegere
MODERATOR
Freia si Alexa
Intram in legalitate
www.afsolutions.ro/help-ema/despre.php[/url]" target="_blank">Sa ajutam la terapia pentru Ema
anamariame spune:
Fetelor, am o rugaminte la voi. Imi spuneti si mie cat trebuie sa plateasca nasii slujba la Biserica Barboi? Cu cat se plateste fiecare preot?Sunt sigura ca s-a mai discutat despre asta, insa chiar nu am timp sa caut si am nevoie rapida de un raspuns.Multumesc anticipat,Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.
nushulica spune:
quote:
Originally posted by anamariame
Fetelor, am o rugaminte la voi. Imi spuneti si mie cat trebuie sa plateasca nasii slujba la Biserica Barboi? Cu cat se plateste fiecare preot?
Sunt sigura ca s-a mai discutat despre asta, insa chiar nu am timp sa caut si am nevoie rapida de un raspuns.
Multumesc anticipat,
Ana-Maria
Don't worry about what people think, they don't do it very often.
la noi nasii au dat cate 2.5mil de fiecare preot adik 7.5mil ca au fost 3 preoti si 2.5mil la cor
bafta!
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
lorex spune:
2,5 mil la fiecare preot???
mi se pare f mult! la cate nunti au pe zi, in wk, va dati seama cat acstiga??
..si am'presia ca nici nu-i impoziteaza statul!!!
e f mult 2,5 pt un preot..in fine...
Leah spune:
Fetelor,
Este obligatoriu sa faci cununia religioasa la biserica de care apartii sau poti s-o faci oriunde? ca parohia de care apartin eu e in constructie si nu prea imi place cum arata Biserica si curtea...nu prea sunt de nunta...
In copilarie visam sa fac la manastirea Cetatuia, dar mai nou am aflat, ca n-ar fi bine sa faci cununie la manastire. Asa ca as vrea sa fac si eu la Biserica Sf. Nicolae Domnesc, ca imi place locatia.
Trebuie sa am si acordul preotului paroh?
Si inca o intrebare, tot la radio sant am auzit ca iti trebuie niste certificate de botez, pe care ti le elibereaza Biserica unde ai fost botezat, ca sa iti dovedesti apartenenta religioasa. Voi ati auzit de asa ceva?
Leah
"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)
Darria spune:
Leah:
- poti sa faci cununia religioasa la orice biserica, nu te obliga nimeni sa faci la biserica de care apartii. Nici nu te intreaba preotul de care biserica apartii cand iti faci programarea(doar daca intalnesti o exceptie).
Doar la un singur botez am auzit de un preot care a spus ca se face botezul la biserica de care apartii in rest faci unde doresti.
- nu iti tb. certif. de botez ca sa dovedesti religia(nu am auzit pe nimeni in Iasi).
- poti face cununia la o manastire daca regulamentul manastirii permite. Nu stiu de ce "babisme" ai auzit dar manastirea este tot un lacas al Domnului. Explicatia este alta: calugarii tb. sa traiasca departe de lume, in rugaciune, etc.... iar o nunta(petrecere) le-ar distrage atentia.
Este la fel ca superstitia ca sa nu faci nunta in luna mai.
- "Trebuie sa am si acordul preotului paroh?" Cand iti faci programarea la biserica ai automat acordul preotului paroh de la acea biserica(nu are legatura cu biserica de care apartii).
Fa tot ce iti doresti ca doar o data te casatoresti, sa nu ramai cu regrete.
O duminica cat mai placuta fetelor.
CryssUK spune:
Lulla,ti-am vazut pozele, ai fost o miresica superba. Unde ti-ai facut coafura?
Stie cineva un nr tel de la Coafor mall si ce preturi practica?
Iulissa, casa de piatra si asteptam poze! Sa fii fericita si sa aveti o casnicie solida!
Nusha , tu vb serios? Doamne Fereste! 2,5ml de preot anul trecut?Inseamna ca anul asta e 3 mil, deci 9 mil numai preotii.
Daca pun si corul 3 mil si 1,5 mil restul, inseamna ca numai biserica e 13.5 mil.
Iti multumim ca ne-ai spus ca sa stim la ce sa ne asteptam, dar nasii nostri nu-s bogati si nu stiu ce vom face .
Cred ca as vrea sa ma fac si eu preot sau preoteasa,daca as avea 10 cununii pe weekend, atunci castig 25 mil neimpozabili, inmultit cu 4 weekend-uri pe luna ...uite cum fac NUMAI din cununii 100 mil, fara salariu , taxe de botez si de inmormantare.
Fetelor,e vreo una care si-a comandat invitatiile pe net?
Despre mine....nu tocmai vesti bune!
Mama e internata la Spiridon cu o complicatie a litiazei biliare si luni dimineata intra in operatie, clasica , din pacate...ca laparascopic nu se poate in cazul ei.
Sta de 10 zile in perfuzii ca sa ii curete sangele ca a avut bilirubina f mare si e cam deprimata.Alte complicatii nu are si tomografia a iesit bine!
La scoala ne-am rasculat vreo 10 studenti impotriva unui prof si luni avem intalnire cu Dir General sa vedem ce om face. Am o fricaaaaa.....dar D-zeu e mare si sper sa ne ajute!
Promit ca dupa 10iunie intru mai des sa stam de vb , ca at termin cu examenele , cu mutatul si alte belele.
Darria, nastere usoara si un bebe sanatos!
Restul fetelor( Ralnied, Sun Smile,Nusha, Iulissa, Oana) va pup pe toate si va doresc o vara frumoasa si poate ne vedem in august!
Cristina
Darria spune:
Cristina: multumesc frumos pt. urari.
Operatie reusita si refacere rapida mamei tale
Pt. tine: multa bafta pe maine si Dumnezeu sa va ajute, sa nu iti fie frica.
Invitatii pe net: Ralu si-a comandat, au venit si sunt frumoase. Mai multe iti va spune ea dar cred ca diseara - de la servici nu are acces acum la DC. Cred ca si Liliana(LGireada) le-a facut pe net dar nu mai tin minte.
In legatura cu ce se da la preoti: cred ca fiecare da cat isi permite si cat vrea, nu toti dau asa de mult, asa ca stati linistite ca nasii vor da cat isi permit ca nu se supara nimeni daca se da mai putin.