Nunta in Iasi (18)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Lorex, cu ce te-au dezamagit cei de la Preference? Zi-mi ca sa stiu ce nu ti-a placut la ei... Ca si eu ar cam trebui sa iau legatura cu dansii... Please!!!!! Rochita... dupa... (daca reusesc sa am rabdare eu pana atunci!)...
Si la voal ce ii faci la croitoreasa????? Spune-mi, te rog!!!!

Bun venit, elenaaida! Nu stiu ce sa zic, timpul e f scurt... Daca aflu ceva, te informez... Cum zicea Kriss, restaurantul ala Avantaje de la intersectia Sararie cu L Catargi, sus, la Pompieri... acolo e dragut, au si terasa... incap cam 70 de persoane... ne interesasem si noi anul trecut... Numai ca nu stiu daca nu e prea tarziu...:(

Nusha, ti-am lasat mesaj pe Mess...

In rest, multumesc pt felicitari... si pt urari...

A..... spuneti-mi si mie, in special fostele miresici... cand ne ducem la spovedit la preot, trebuie lasati bani ca la orice spovedanie??? Si cat????? Ca nu stiu!!!!!! Si verighetele e musai sa le ducem inainte la biserica, cum zicea lorex???

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Ral noi nu am lasat bani la spovedit..sincer nici macar nu am stiut ca trebuie lasati bani.
Iar verighetele le-am adus cu noi in ziua nuntii...atat,nici vorba sa mergem cu ele inainte la biserica.
Chiar Lorex de ce nu ti-au placut cei de la Preferences?Eu as mai vrea sa apelez la ei si la botez dar...

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

bun venit elenaaida pe
sa-mi voie sa te contrazic cu club rs noi vom cununa in august acolo si am fost deja cu finii o data acolo cand am discutat meniul si nu mi s-a parut deloc cum zici tu...ba chiar e foarte frumos are o terasa foarte frumoasa afara unde pot iesi invitatii mai ales ca nunta e vara si noua ne-au zis ca vor renova si sigur o vor face pentru ca finul nostru este prieten bun cu patronul de la rs si se va tine de cuvant
nu le fac nici o reclama dar nu iti dau dreptate,...acum depinde si de ce pretentii aveti voi
cred ca se poate interveni cu pile si pe la restaurante mai luxoase...dar cu siguranta va fi mult mai scump ...si meniul la rs deja este 1.3mil de persoana mancarea +1 apa minerala si o sticla de vin....mie mi se pare si asa destul de scump
sa ne tii la curent cu pregatirile

lorex ce ma bucur ca te apropii cu pregatirile de fapt esti gata am niste emotii pentru tine sa fii miresica frumusica si sa nu fugi pana nu ne dai vreo cateva poze

ralu mi-e ciuda ca nu ai rochitza acasa ...lasa ca te vedem noi miresica

Nushulica 5+ si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Ralu, Lulla, Preference m-a intristat putin poate pentru ca si eu sunt o fire nehotarata cand tre sa aleg ceva, deh, sunt balantza
spre, ex.cand am mers la ei mai demult, ramasese sa le dau un raspuns daca vreau lumanari aurii drept marturii sau niste cutiute cu bomboane.Intre timp ei le-au comandat lumanarile fara sa dea un telefon si sa intrebe daca m-am hotarat (la urma urmei cat costa un tel?..macar un beep).La fel s-a intamplat si cu culoarea servetelelor..in fine..nu prea imi face placere sa fac reclama negativa...mai multe detalii va dau pe pm daca doriti.
va repet ca poate fi din vina mea pentru ca nu m-am dus din start hotarata ca vreau sau nu ceva anume.probabil daca stii exact ce vrei nu sunt probleme..

voalul l-am dus la croitoreasa ca sa il faca ca era doar o bucata ovala de material, si i-a facut un sistem de prindere asa cum am vrut eu ca sa il pot da in fata cand intru in Biserica! Chiar azi am fost si l-am luat!

verighetele le-am dus la Biserica pentru ca noi deja suntem logoditi la preot, deci s-a facut prima jumatate a slujbei (logodna, a doua jumatate fiind cununia), jumatate in care, probabil, se sfintesc si verighetele, nu mai tin minte.
Insa dat fiind faptul ca avem niste verighete alese in graba atunci, acum ne-am facut altele noi si mai ushkite..pe care le-am dus la Biserica unde vor fi binecuvantate, sfintite si la cununie doar ni le pune pe deget fara ritualul de rigoare.O sa fie doar slujba de cununie propriu-zisa!

Nusha, multumesc si promit ca n-am sa plec pana nu pun o poza doua pt voi!

Mergi la inceput

..au mai ramas 2 zile..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

BUNA DIMINEATA

Pentru ca in maxim 2 ore plecam spre Brasov si ma intorc duminica seara vreau sa urez miresicilor din acest weekend Lorex si Leah CASA DE PIATRA!! sa fiti fericite, sa aveti o viata lunga impreuna cu sotii vostri si cel mai important -sa va distrati la nunta voastra!!

Iar pentru sarbatorita din acest weekend(se stie ea cine e )MULTA SANATATE, MULT NOROC IN VIATA SI VISELE TALE SA TI SE IMPLINEASCA! Te pupacesc dulce!
Ps.sa ai o petrecere frumoasa de ziua ta !

tuturor

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by kriss79

BUNA DIMINEATA

Iar pentru sarbatorita din acest weekend(se stie ea cine e )MULTA SANATATE, MULT NOROC IN VIATA SI VISELE TALE SA TI SE IMPLINEASCA! Te pupacesc dulce!
Ps.sa ai o petrecere frumoasa de ziua ta !

tuturor

POZE
Cristina S.

uite ca nu m-ai uitat!!!
multumesc frumos pentru urari si petrecere frumoasa la Brasov sa veniti 3 ca altfel nu mai discutam ai inteles??!!!
o sa am o petrecere frumoasa ca deja e aranjat totul si voi avea alaturi cei mai buni prieteni multisori dar ne descurcam

Nushulica 5+ si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

eheheii...

pentru sarbatorita din acest wk

distractie maxima!

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by kriss79

BUNA DIMINEATAPentru ca in maxim 2 ore plecam spre Brasov si ma intorc duminica seara vreau sa urez miresicilor din acest weekend Lorex si Leah CASA DE PIATRA!! sa fiti fericite, sa aveti o viata lunga impreuna cu sotii vostri si cel mai important -sa va distrati la nunta voastra!!

multumim Kriss!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Va astept la Nunta in Iasi (19)....
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77766

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput