Nunta in Iasi (18)
Raspunsuri - Pagina 19
nushulica spune:
fetele sunteti cele mai tari
ralu tu nu mai poci cu 3 ca nu-s pregatita
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
Darria spune:
Nushulica: Felicitari
Sa ai o sarcina si nastere cat mai usoara si un bebe sau de ce nu sanatos Sa fie ce va doriti voi
Sa stii ca esti pe maini bune(la medic ma refer), o sa te convingi de asta pe parcurs.
Se pare ca devin molipsitoare fetelor, inseamna ca in sfarsit am facut si eu un lucru bun, am raspandit "virusul"
ralnied1 spune:
Nusha, daca e sa o luam asa, pai pregatita nu prea cred ca esti vreodata... Dar faci tu fata. Daca nu, mai pasezi la mine un bebe, ca si-asa Darria nu vrea sa ne-o imprumute pe Strumfita...
Iar cu virusul, Darria... sper sa te inseli...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
nushulica spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Nusha, daca e sa o luam asa, pai pregatita nu prea cred ca esti vreodata... Dar faci tu fata. Daca nu, mai pasezi la mine un bebe, ca si-asa Darria nu vrea sa ne-o imprumute pe Strumfita...
Iar cu virusul, Darria... sper sa te inseli...
E si maine o zi!
ralu incep si eu ca daria tu sa-ti faci daca vrei....nu pasez eu nik la nimeni ca-s ai mei si gata
darria merci mult de urari am vb noi si pe mess
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by nushulica
ralu incep si eu ca daria tu sa-ti faci daca vrei....nu pasez eu nik la nimeni ca-s ai mei si gata
"ca-s ai mei..." -- Sa inteleg ca te-ai impacat cu gandul ca nu e doar unul?????
E si maine o zi!
CryssUK spune:
Darria, felicitari!Sa iti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si frumoasa!
Abia asteptam sa aud ca sunteti amandoua bine.
Nusha, nu mi-a venit sa cred cand am vazut :)
Se pare ca e virus.
Ma bucur enorm pt tine si iti doresc sarcina usoara si peste 9 luni sa sarbatorim venirea bebelui tau pe lume!
Ralu,incearca si pe net sa cumperi invitatii.Noi le-am comandat la www.gesica.ro si maine le ridica mama soacra de la posta.
Sunt ieftine 20 000 lei/buc, design superb ,deosebite si finute.
Se poate da comanda si la urgenta in 3 zile le ai acasa.
Fetelor, scuze ca iar va zapacesc de cap, dar imi puteti spune cat vin ati avut la nunta si cate pers? Stiu ca Darria mi-a mai rasp odata dar am uitat ...
Pupici,
Cristina
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by CryssUK
Ralu,incearca si pe net sa cumperi invitatii.Noi le-am comandat la www.gesica.ro si maine le ridica mama soacra de la posta.
Sunt ieftine 20 000 lei/buc, design superb ,deosebite si finute.
Se poate da comanda si la urgenta in 3 zile le ai acasa.
Fetelor, scuze ca iar va zapacesc de cap, dar imi puteti spune cat vin ati avut la nunta si cate pers? Stiu ca Darria mi-a mai rasp odata dar am uitat ...
Pupici,
Cristina
Cristinuta... eu am terminat de impartit invitatiile!!!!!!!!!!!!!!!!! Si tot pe net am facut comanda, numai ca site-ul difera... Si sunt f multumita...
Eu m-am gandit sa fie cam 1l/persoana la vin... Desi stim sigur ca nu se va bea poate nici jumatate (asta si din cate ne cunoastem invitatii, si pt ca este vara -- mai degraba merge berea si se cere...) Cel putin pe unde am mai fost noi la nunti in ultimii 3 ani, vinul s-a baut f putin. De ex la un prieten au avut 190 persoane in total si 2 butoaie de vin, de 100l fiecare... La unul din butoaie nici nu s-a umblat... Iar celalalt s-a baut cam 75%... Asta ca sa iti faci o idee... Daca te ajuta cu ceva...
E si maine o zi!
Darria spune:
Cristina, eu as raspunde cu drag inca o data dar nu mai tin minte, parca ar fi fost sters cu buretele. In primul rand te orientezi dupa preferintele invitatilor(daca sunt sau nu bautori si apoi faci o medie).
Acum am altceva in bostanel: categoria pampers si restul tacamului.
Multumim frumos pt. urari.
nushulica spune:
cristina,alina multumesc frumos pentru urari
in legatura cu cantitatea de vin...noi am luat 1l de persoana si ne-a ramas am consumat 125l la 210 persoane...asa ca vezi cum socotesti sa nu ramai cu mult