Nunta in Iasi (18)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetele sunteti cele mai tari
ralu tu nu mai poci cu 3 ca nu-s pregatita

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Nushulica: Felicitari
Sa ai o sarcina si nastere cat mai usoara si un bebe sau de ce nu sanatos Sa fie ce va doriti voi
Sa stii ca esti pe maini bune(la medic ma refer), o sa te convingi de asta pe parcurs.

Se pare ca devin molipsitoare fetelor, inseamna ca in sfarsit am facut si eu un lucru bun, am raspandit "virusul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Nusha, daca e sa o luam asa, pai pregatita nu prea cred ca esti vreodata... Dar faci tu fata. Daca nu, mai pasezi la mine un bebe, ca si-asa Darria nu vrea sa ne-o imprumute pe Strumfita...

Iar cu virusul, Darria... sper sa te inseli...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralnied1

Nusha, daca e sa o luam asa, pai pregatita nu prea cred ca esti vreodata... Dar faci tu fata. Daca nu, mai pasezi la mine un bebe, ca si-asa Darria nu vrea sa ne-o imprumute pe Strumfita...

Iar cu virusul, Darria... sper sa te inseli...

E si maine o zi!

ralu incep si eu ca daria tu sa-ti faci daca vrei....nu pasez eu nik la nimeni ca-s ai mei si gata
darria merci mult de urari am vb noi si pe mess

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Nuscha, felicitari!!! Sa ai o sarcina usoara si sa treaca repede cele 9 luni!

Alina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nushulica

ralu incep si eu ca daria tu sa-ti faci daca vrei....nu pasez eu nik la nimeni ca-s ai mei si gata

"ca-s ai mei..." -- Sa inteleg ca te-ai impacat cu gandul ca nu e doar unul?????

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Darria, felicitari!Sa iti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si frumoasa!
Abia asteptam sa aud ca sunteti amandoua bine.
Nusha, nu mi-a venit sa cred cand am vazut :)
Se pare ca e virus.
Ma bucur enorm pt tine si iti doresc sarcina usoara si peste 9 luni sa sarbatorim venirea bebelui tau pe lume!

Ralu,incearca si pe net sa cumperi invitatii.Noi le-am comandat la www.gesica.ro si maine le ridica mama soacra de la posta.
Sunt ieftine 20 000 lei/buc, design superb ,deosebite si finute.
Se poate da comanda si la urgenta in 3 zile le ai acasa.

Fetelor, scuze ca iar va zapacesc de cap, dar imi puteti spune cat vin ati avut la nunta si cate pers? Stiu ca Darria mi-a mai rasp odata dar am uitat ...

Pupici,
Cristina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CryssUK
Ralu,incearca si pe net sa cumperi invitatii.Noi le-am comandat la www.gesica.ro si maine le ridica mama soacra de la posta.
Sunt ieftine 20 000 lei/buc, design superb ,deosebite si finute.
Se poate da comanda si la urgenta in 3 zile le ai acasa.

Fetelor, scuze ca iar va zapacesc de cap, dar imi puteti spune cat vin ati avut la nunta si cate pers? Stiu ca Darria mi-a mai rasp odata dar am uitat ...

Pupici,
Cristina

Cristinuta... eu am terminat de impartit invitatiile!!!!!!!!!!!!!!!!! Si tot pe net am facut comanda, numai ca site-ul difera... Si sunt f multumita...

Eu m-am gandit sa fie cam 1l/persoana la vin... Desi stim sigur ca nu se va bea poate nici jumatate (asta si din cate ne cunoastem invitatii, si pt ca este vara -- mai degraba merge berea si se cere...) Cel putin pe unde am mai fost noi la nunti in ultimii 3 ani, vinul s-a baut f putin. De ex la un prieten au avut 190 persoane in total si 2 butoaie de vin, de 100l fiecare... La unul din butoaie nici nu s-a umblat... Iar celalalt s-a baut cam 75%... Asta ca sa iti faci o idee... Daca te ajuta cu ceva...

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Cristina, eu as raspunde cu drag inca o data dar nu mai tin minte, parca ar fi fost sters cu buretele. In primul rand te orientezi dupa preferintele invitatilor(daca sunt sau nu bautori si apoi faci o medie).
Acum am altceva in bostanel: categoria pampers si restul tacamului.
Multumim frumos pt. urari.

Mergi la inceput

cristina,alina multumesc frumos pentru urari
in legatura cu cantitatea de vin...noi am luat 1l de persoana si ne-a ramas am consumat 125l la 210 persoane...asa ca vezi cum socotesti sa nu ramai cu mult

Mergi la inceput