Nunta in Iasi (18)
Raspunsuri - Pagina 16
Darria spune:
la toata gasca
Multumim frumos pt. urari.
Aztazi am ajuns acasa, suntem ok amandoua. Sunt cam zombi acum, robotel(nu prea am dormit, in ultimele 24 h doar o jum. ora - si asa au fost ultimele zile) - strumfi ma lasa sa dorm dar nu puteam eu, nu pot dormi oriunde, asa ca nu stiu ce perle e posibil sa scot.
Nu are rost sa va spun ca e o scumpica toata, se intelege deja
Poate o sa revin zilele urmatoare desi nu imi vine sa plec de langa ea, profit acum pt. ca doarme
Avem o coincidenta tare placuta: strumfi, eu si tati suntem nascuti pe 23 dar luni diferite si una dupa alta - asa ca o sa o tinem in petrceri iar luna mai are multe seminificatii pt. noi.
Un sfarsit de saptamana cat mai placut fetelor.
Tizabela spune:
quote:
Originally posted by lorex
LA MULTI ANI, Raluca, iti doresc sa ai o nunta ca in povesti iar dragostea voastra sa dainuiasca!Sa fii sanatoasa si fericita!
Tizabela, m-ai facut curioasa, nu am auzit nici eu de formatia asta dar dupa pretentiile financiare ar trebui sa fie printre cei mai buni!
Poate stii pe unde mai canta ei, au vreun local unde presteaza sau canta doar la nunti?
Eu am intrat in concediu! Uraaaaaaaa!!!!
Vreau sa ma relaxez si sa ma bucur de ultimele doua saptamani de libertate..
Lili, sunteti tare dragalashi!
Lorex nu au un loc fix unde canta ultima nunta la care au cantat sambata trecuta a fost la Astoria unde ma invitasera sa ii vad live,dar eu din Roman sa vin in Iasi dupa ora 10 nestiind unde este acest restaurant nu m-am incumatat asa in necunoscut si cum marti ma intorceam in Italia m-am dus dumnica sa vad demo si daca imi placeau sa facem contractul.
Canta destul de des la Traian (cred ca e un hotel,resturant ceva),dar asta e tot ce stiu despre ei!!!
fotoIZA
lorex spune:
Bravo Darria, felicitari!
..e aproape imposibil sa nu te emotionezi la un asa eveniment cadn vezi cate urari si felicitari se primesc!
Sper sa imi arati si mie o pozica mica cu fetitza ta! VA DORESC MULTA SANATATE SI FERICIRE!
nushulica spune:
DARRIA SA VA TRAIASCA ANDREIA SA VA BUCURATI DE EA SI SA FIE UN COPIL SANATOS SI CUMINTE!!!
astea sunt pentru tine mamica curajoasa
si asta pentru bb andreia care e o scumpa(stiu eu chiar daca nu am vazut-o)
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
oanaiasi spune:
Mai fetelor , da' chiar toate ati plecat la iarba-verde?
Sunt singurica pe aici?
Darria cum e cu bebe? Cum a fost cu prima baita, cu plimbatul prin casa ca sa nu planga? Asteptam vesti!
Oana
ralnied1 spune:
Pana la urma, Gemanuta noastra este pe 23 nascuta??? Adica nici pe 22--SunSmile, nici pe 24--eu... ci la mijloc... Exact cum ziceam la inceput... Sa ne faca pe plac la amandoua... Dar de ce tocmai pe 23???? De duminica???
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
Fetelor, sa va zic: azi m-am intalnit cu Lili a noastra si nu am recunoscut-o (spre marea mea rusine)... Si m-am gandit dupa aceea ce mult schimba o coafura si un machiaj super o figura... Oricum, Lili, acum m-am uitat si la pozele de la banchet... Si chiar daca le-as fi vazut inainte, tot nu te-as fi recunoscut azi...
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
Darria... dar strumfita e Andreia sau Andreea???
E si maine o zi!
lorex spune:
fetelor, ma ajutati cu o recomandare?
vreau pe cineva care sa imi faca cocarde din flori naturale pentru invitati, la un pret bun...