Am mare nevoie de ajutor!!
Raspunsuri - Pagina 14
violeta69 spune:
.si nu conteaza cum arata individa...poate sa aiba si 3 coarne.....e altceva si asta e tot ce conteaza pt. ei!!!!
sunt suparati pt. ca noi sa nu incercam sa-i descoasem,sa nu aflam mai multe si chiar considra,in momentele acelea ca au dreptate!!!
spune-i ca vrei sa mai ai o sansa,ca nu poate incepe o relatie cu altcineva daca nu incerca sa-ti dea tie o ultima sansa...dar chestia asta chiar insista sa se intample!!!
o sa-ti mai scriu..miercuri,curaj mult,
Elena-V.
davidutza74 spune:
VIO,
luni am ajuns la serviciu si simteam ca in ziua aceia voi muri,dupa 2 ore l-am sunat de stres intens l-am sunat si efectiv l-am intrebat daca chiar o iubeste iar el mi-a raspuns ca o iubeste dar diferit de mine,in acel moment am crezut ca ceva din mine a murit.Am plecat de la serv.imediat si imi venea sa intru cu masina intr-un stalp sa mor sa nu trebuiasca sa mai suport atatea.L-am sunat din nou si l-am RUGAT sa ne intalnim ,a fost de acord a fost o discutie lunga in care am plans am ras si la un moment dat imi spune ca relatia lui cu tipa respectiva se sfarsise dar avea un termen sa se gandeasca dat de ea daca o vrea pe ea sau pe mine.Din cat il cunosc eu el chiar este indragostit de ea si tare as vrea sa stiu ce alege.Vina ca s-a ajuns aici este de ambele parti.Dar nu mai stiu ce sa zic ptr.ca eu il vreau inapoi sa fie cu noi sa fim iar o familie fericita.Ma rog la Dumnezeu sa-l aduca pe drumul cel bun.
TE PUP
DAVIDUTZA
Alexmona spune:
Sper din tot sufletelul meu sa fie bine.
Eu sincer cred ca alegerea lui va fi buna .Orice om cu mintea intreaga ar alege familia .
Si , Davi , el ti-a spus ca o iubeste , dar in alt fel...eu zic ca e doar o obsesie tampita, nu iubire.
Ai incredere in tine.
Te pup
Alexmona
Dandush spune:
Davi...........cum mai esti ??? Incearca sa ne scrii cateva randuri sa stim de tine .
D.K.
violeta69 spune:
Davi,draga mea, ce faci?!
sper ca sunteti bine,ca el a ales ceea ce era firesc....altfel,daca era de rau auzeam si noi....stii cum se spune ca vestile rele circula repede.....daca nu e nici o veste,eu cred ca e de bine,sa-ti dea Dumnezeu tot binele din lume pt. marea ta iubire si pt. sufletul tau!
pupici si suntem alaturi de tine......macar cu gandul.....
Elena-V.
davidutza74 spune:
Fetelor,imi este mai bine da,dar problema este ca tipa il suna si ii da mesaje tot timpul.El mi-a spus ca a terminat-o cu ea iar ea nu il crede.Acum eu ce mai pot sa fac decat sa astept sa vad ce se v-a intampla.Vineri plecam la munte doar noi doi daca ne ajuta Dumnezeu,si acolo sper din suflet ca vom pune capat indoielilor si suferintei mele.Imi doresc doar liniste sufleteasca si iubirea sotului meu.El a ales ne vrea doar pe noi iar noi il vrem pe el.Problema este ca eu voi uita f.f.greu sau niciodata dar sper ca timpul sa-mi vindece aceasta rana cumplita.A discutat si cu el si i-am spus si unui coleg de la el de la serv.si cred ca a inteles ceva din toata discutia.Tipa cred ca este si putin cam obsedata ptr.ca vineri noaptea I-A DAT 20 de mes.pe tel.mobil in mai putin de jum.de ora,iar la un moment dat a sunat si am raspuns eu.Nu imi vine sa cred cata nesimtire are acum vrea sa vorbeasca cu mine,nu stiu ce avem noi de discutat.Eu tot am urme de indoiala ptr.ca de 2 zile nu mai stiu nimic despre ea si nu inteleg de ce .Probabil ca va mai trebui sa avem o discutie
Alexmona spune:
Draga mea ...hai capul sus ca totul va fi bine!!!!
SI IA VITA DE COARNE!!!!
Vorbeste cu ea!!!!
Cu tupeu!!!!!!!!!!!
Mama ei ...scuze , dar m-am enervat de-mi vine s-o jupoi!!!!
Scarbe de doi lei!!!!
Ar trebui exterminate!!!!!!
JAVRA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Imi pare rau ...imi cer scuze de limbaj , dar nu ma pot stapani...
Ai grija de tine!!!!
Ma opresc aici ca ...mai scriu ceva de ....
Alexmona
cicina spune:
Davi sus cu moral i-al de guler si sa-ti dea explicatii, daca nu e el de vina, dai telefon ei si balacareste-o, sau cand se mai intampla inchide telef.
RaluD spune:
Vorbeste cu ea, de ce ti-e teama?
Ce poate sa-ti spuna?
"Vezi ca nu te mai iubeste pe tine, ma iubeste pe mine" - raspuns: imi pare rau, dar te inseli.
"Alaturi de mine a trait clipe de vis pe care nu le va trai niciodata cu tine, nevasta grasa etc etc" - raspuns: imi pare rau, dar te inseli.
O sa incerce sa te puna la colt, sa te faca sa te simti neiubita, in fine, exista tot soiul de strategii.
Furtuna intr-un pahar cu apa... Nu te lasa intimidata si n-o porcai, te respecti pe tine astfel. Nu uita nici o clipa ca tu ai asul in maneca.
Daca ai un telefon cu inregistrare, da drumul la inregistrare cand suna ea si ii poti da si sotului tau sa asculte ce a debitat, sa vada si el ce-i poate pielea.
Violeta, am impresia ca tie iti facea una figuri d-astea. Scuze daca am incurcat borcanele.
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina
Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
http://83.103.236.3/Andrei/index.htm
violeta69 spune:
Davi,imi pare tare rau sa aud toate astea.....parca retraiesc cosmarul!!
Raluca,asa e, iti amintesti bine, mie imi facea una chestiile astea,la fel cu un tupeu greu de imaginat.....si culmea,ea spunea ca o face in numele iubirii!
am sa va spun odata povestea mea......atunci cand o sa fiu mai bine dispusa.....desi chestiile astea imi produc o mare suferinta pt. ca deschid rana ....care oricum nu e inchisa!
ideea e ca el s-a intors la noi pt. ca s-a dat seama ca viata lui nu putea fi in alta parte,desi individa a facut si un copil cu fostul meu sot!
acum,in aceeasi zi in care eu am operatia el e la procesul in care vrea sa-i recunoasca copilul........cica vrea sa fie corect!....desi individa nu vrea sa-i faca nici un fel de test(ca e prea mic-are 2 ani,ca sta la coada,ca ce sa-l plimbe pe drumuri?!......)
insa individa nu renunta nici acum,ea crede ca e marea lor iubire,desi daca era asa mare ramanea cu ea,insa el a decis sa se intoarca acasa......
Davi,vreau sa nu cedezi,sa lupti daca simti ca-l iubesti,insa nu calcandu-ti sufletul in picioare..........stii,el mi-a spus ca daca si eu as fi fost la fel de insistenta ca individa aceea(care fie vorba intre noi era numai lapte si miere!)nu pleca de acasa,dar ca ea i-a spus cat de fericiti or sa fie,ca eu o sa-l distug,ca ea il iubeste mai mult chiar decat pe copilul ei ........in fine,sunt multe de spus,vreau doar sa-ti spun ca sunt alaturi de tine, iar daca ai nevoie de ajutor scrie-mi un mesaj personal si o sa-ti raspund........
Vio