La noi la Galati sa veniti ! (25)
Raspunsuri - Pagina 8
alinam spune:
hop si eu la miezul noptii , cica am ramas acasa sa fak referate si sa pazesc copilul care face nani , tasu a plekat sa spele masina ca maine o duce la rar.
am fost la vestitul targ ...nu e de mers, o aglomeratie..........va povesteste cookie si vilma ....cookie ai cumparat ceva? ai vazut ceva interesant? ca eu m-am foit pe acolo da nu am avut rabdare sa ma uit, sa dau din coate .....
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
cookie spune:
Buna dimineata!
Alinuta....mai draga, ai spioni...
Am fost la targ cu o prietena(profesionista in ale shoppingului ), da' inca n-am cumparat nimic...mi-au facut cu ochiul niste hainute din piele, mai trag azi o fuga cu sotu', sa-si dea si el cu parerea...
Oricum, nu e de mers cu copiii de poale, era o aglomeratie...mama, mama!
Ce mi s-au parut misto...pantofii...de toate felurile si la preturi bune. M-am indragostit de o pereche de pantofi din piele intoarsa , da' bineinteles ca n-aveau 35 ...si i-a cumparat prietena mea care ma consola "lasa, mai, ca o sa-i vezi la mine si-ti trece"
Acu' trebuie sa ma hotarasc:hainuta rosie, verde sau maro? ca sa vedeti ce probleme adanci am la ora asta....
Io mi-s tare ocupata, dau inainte cu scoala mea de , parca incepe sa mearga cea masinuta mai bine...vad eu daca reusesc sa dau examenul la inceputul lui iunie...Ceea ce ma consoleaza e ca am vazut si pe altii la fel de tamaie ca mine, deci nu sunt cea mai gasca din targ
Delphin, super poze!
Vrem si noi tobogan!
Fetelor, va si o zi buna!
LauraFlo spune:
Buna dimineata !
Am trecut si noi prin zona targului ieri si m-am speriat cate masini erau parcate ...imi inchipui ce era inauntru !
Alina succes la referate . Ai cumva o pila la Rar? Si noi trebuie sa-l facem.
Cookie, cred ca o hainuta rosie ar fi super. Ma bucur ca merge mai bine sofatul.
Cura mea de slabire nu da rezultate de loc,...nici macar stagnare...
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
cookie spune:
Fetelor, dragelor, care sunteti in CIC, primit-ati banutii luna asta? Deja incep sa ma ingrijorez, azi suntem in 19 si...nimic!
alinam spune:
Cookie m-am intalnit cu Vilma :) de la ea stiu. Ia zi gecuta de piele? chiar asa ce preturi au ca eu nu m-am uitat la pielarie?
Laura nu am pila la rar din pacate, cred ca de data asta nu mai trece gajaita mea hehehe, desi a fost prin service, da tu ai masina noua, nu? de ce iti faci probleme? a mea e aproape la fel de batrana ca mine :).
Acum vb cu mama pe mess si ce credeti, potaia de caine s-a kkt in curtea liceului hehe, era porta deskisa si portarul a chemat politia, acum la 9 jumate mama e invitata la sectia de pol sa plateasca o amenda hehehe....... sunt tare curioasa deznodamantul povestii sa il aflu .....ea cica reclama portarul ca i-a sechestrat cainele hehehe.
poze
LauraFlo spune:
Alina, naspa situatie. Dar nu inteleg de ce s-au luat de mama ta, ca toti cainii fac la fel, e plin trotuarul de KK. Sa amenajeze ei un loc special si apoi sa dea amenzi.
Cookie, si eu trebuie sa-mi cumpar geaca de piele, Asa ca te rog si eu spune-mi preturile pe care le-ai vazut acolo.
Va ducati la Circ ? Sau la spectacolull de pe Faleza cu Ackent ?
cookie spune:
Laura, la modelele pe care le-am vazut eu(adica scurte), preturile erau intre 3mil si 4mil. Eu zic ca aveai de unde alege, unde mai pui ca pe la diverse standuri mi s-a spus ca pretul se poate si negocia
Mai, pana la urma, a primit cineva banii pe CIC? Please, please! Am dat telefon la posta si cica tre' sa ma deplasez eu acolo, ca sa ma uit in registrul cu programarea platilor
Sunt foarte incantata
korinna spune:
Saliu
am fost azi dimineata si i-a luat sange lui Stefan!naspa!...
Cat costa pantofii la expozitia aia cu vanzare???Eu caut niste pantofi rosii ca mi-am luat o poseta rosie de la Budapesta!
LauraFlo spune:
Pagina trei ...se vede ca sunteti la plimbare sau la targ poate.
alinam spune:
Cookie eu am primit banii de o saptamana, i-am si terminat ,da nu ti-am raspuns de dimineata ca eu ii iau printre primii, adika soacra lucreaza la posta deci cazul meu nu e relevant.
Mai vreau si eu o tura la targ da fara plod si cu portofelul din dotare, adika cu ion :)
poze