Aspirante optimiste - 200

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Moira

Fete dragi,
Vreau si eu sa fiu mamica! Nu m-am gandit prea mult la asta insa dupa niste probleme legate de un chist ovarian, mi-am stabilit prioritatile: bebe, familie si abia apoi cariera. Asa ca, stau si eu cu voi pe aici ca sa aflu mai multe legate de acest subiect.

Felicitari pentru fetele insarcinate si bafta aspirantelor la facut bebei!

Moira

bun venit la noi dar ai grija sa nu stai mult pe aici sa te auzim cat mai repede ca esti

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Felicitari alydumy si sarcina usoara! Eu te-am trecut deja pe lista de , sa ne tii la curent!
Bine ai venit Moira si sa te duci cat mai repede la mamici!

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

MOIRA bine ai venit printre noi! Si sa treci repede pe lista gravidutelor!
BUBULEANA am uitat sa-ti urez: sa nu mai vina rushii!!!
LIANA30
MARINAR un si aici !

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Moira: Bine ai venit! Multa bafta sa faci bebe sanatos cat mai repede!!

Ioana:

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Moira bine ai venit!!! Seder5e cat mai scurta la aspirante!!
Fetelor inca nu au venit rushii, cred ca nu mai fac test ma duc sa-mi iau sange, sunt in Z34, si nicio veste...poate a avut dreptate dj_mama ca ar fi ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Carmen_Marieta: e foarte bine ca faci testul de sange! multa bafta! te asteptam cu rezultatul

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

'Neata

Carmen_Marieta, pai ce mai astepti? Fuguta la sange, bafta multa sa fie .

Moira, bine ai venit si sedere scurta

Alydumy, felicitari si sarcina usoara

Va pup pe toate si va doresc o saptama usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit spune:

Buna fetelor,
Nu am mai scris de mult dar am mai citit din cand in cand. e cam greu de la servici ca sunt mai noua pe aici si mi-e cam teama de sefa sa nu ma vada ca stau pe net. Am facut o gramada de analize de sange care au iesit bine, mai putin listeria nu am reusit sa o fac, ca aici la noi nu se face sau nu am gasit eu clinica la care s-ar face. M-am interesat si asta as putea sa o fac si in timpul sarcinii, ca nu afecteaza fatul in luna mica. Sper sa nu gresesc. Inca nu am ajuns prin Bucuresti, dar cu prima ocazie poate reusesc sa o fac si pe asta. Ce mai, sunt sanatoasa tun. Sunt a 4 saptamana de ciclu si la sf saptamanii am cununia civila. As vrea sa fac un test vineri, insemnand ziua 26. Credeti ca e cam devreme? Eu am ciclu regulat de 28-29 de zile. Nu mai am rabdare.
Felicitari pentru proaspetele viitoare mamici. Si spor la treaba tuturor aspirantelor. Noi am prestat sper cu folos, din 3 in 3 zile. sa vedem ce-o iesi.
O zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

'neatza!

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

bun venit noii aspirante, sa pleci repejor la gravidoase.

fetelor eu astept.......... astept rusii care se tot incapataneaza sa apara (a mai avut cineva dereglare care sa genereze o intarziere asa de mare???- eu Z52), astept rezultatele de la hormonale- cca trei saptamani incepand de azi, astept...sper sa fie cu folos.

pup fetele

marina

pozici

Mergi la inceput