Cine ma ajuta ?

Cine ma ajuta ? | Autor: Ileanas

Link direct la acest mesaj

Buna
Pielea mea pe brate, umeri , picioare este foarte uscata si am nevoie de o crema puternic hidratanta si care sa lase pielea catifelata .
In plus sa dea efecte rapide .
Tot pe spate am mici punctulete ( sa le zicem cosuri ) ,care sunt foarte inestetice , cred ca le-am facut de la niste porcarii de bluze sintetice .
Si de astea vreau sa scap .
Multumesc fetelor .

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Pentru pielea uscata ar trebui, atunci cand te speli sa folosesti intai un gel exfoliant, ca sa cureti foarte bine zona. Dupa care cu apa de la tarate (nu in cantitate exagerat de mare) sa te clatesti. Revitalizeaza pielea si o catifeleaza. Apoi este suficient sa te ungi cu un lapte de corp puternic hidratant.
Pentru cosuri, inainte de-a apele la vreun unguent farmaceutic, incearca solutia antiacneica la fel, dupa ce te-ai dat cu gelul exfoliant pentru corp. Si apoi, poti folosi unguent cu Nidofor sau Fluocinolon.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileanas spune:

Multumesc mult .
Incep tratamentul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

quote:
Initial creeata de Ileanas

Buna
Pielea mea pe brate, umeri , picioare este foarte uscata si am nevoie de o crema puternic hidratanta si care sa lase pielea catifelata .
In plus sa dea efecte rapide .
Tot pe spate am mici punctulete ( sa le zicem cosuri ) ,care sunt foarte inestetice , cred ca le-am facut de la niste porcarii de bluze sintetice .
Si de astea vreau sa scap .
Multumesc fetelor .

bei suficienta apa? ( nu suc sau alte prostii) . ca deshidratarea lasa pielea uscata si trebuie indepartate efectele interne intai si de-abia dupa aia sa te gandesti la creme si alte chestii. ( crema de galbenele te poate ajuta sa scapi de pielea uscata).

Mergi la inceput