vreau sa mai slabesc ! cure de slabire ... minuni

vreau sa mai slabesc ! cure de slabire ... minuni | Autor: teo1970

Link direct la acest mesaj

Tocmai am vizitat sectiunea de bucatarie si ma intreb :oare nimeni nu mai tine cura de slabire?!

Cind am fost cu cei la interval de 1 an, m-am ingrasat 25 kg., eu fiind foarte . Am dat jos 20 - 22 kg., am ramas acum cu 5 kg. in plus de care vreau sa scap(fata de greutatea ideala pt. inaltimea mea; situatia nu este, deci,

dramatica, dar totusi...)

Chiar nimeni nu mai are probleme de greutate?! Unde s-a mai discutat problema asta? In ce sectiune?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

La "Interzis Barbatilor".
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

S-a discutat la Interzis barbatilor-subictul a fost "Cum slabim"

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

Va zic io cum sa slabiti..io am slabit 2 kile in 3 zile.
Ashea.....dej...vanfigeti nejte mancare sub gingie in spatele maselei de minte si nu va clatiti bine....in doo zile se umfla si face puroi...doare ca nujce ...nu o sa puteti casca gura sa mancati (pe langa faptu ca nu se poate vorbi, inghitzi sau scoate limba la cineva). Eu am mancat 4 zile numa supa de pui fara carne si cartofi in ea...de 2 zile abea pot sa mananc mancare solida...ei? ce ziceti? faina reteta de cura de slabire nu?

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

quote:
Originally posted by Luizax

Ashea.....dej...vanfigeti nejte mancare sub gingie in spatele maselei de minte si nu va clatiti bine....in doo zile se umfla si face puroi...doare ca nujce ...nu o sa puteti casca gura sa mancati (pe langa faptu ca nu se poate vorbi, inghitzi sau scoate limba la cineva). Eu am mancat 4 zile numa supa de pui fara carne si cartofi in ea...de 2 zile abea pot sa mananc mancare solida...ei? ce ziceti? faina reteta de cura de slabire nu?

Luizax - karkotash shef!

in ton cu karko: cum sa slabesti 10 kile intr-o luna: se ia un pumn in mecla -> factura de maxilar -> sectia chirurgie buco-maxilo-faciala -> tzi se leaga dintzii cu sarma (la propriu) -> bei 1 luna numa' lichide & secretzii proprii in urma vizionarii de fripturi si alte d'alea -> minus 10 kile. garantat. doritorilor le pot da adresa furnizorului de pumn ;-). pretzuri promotzionale.

DeDe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

quote:
Originally posted by dede

quote:

Luizax - karkotash shef!

in ton cu karko: cum sa slabesti 10 kile intr-o luna: se ia un pumn in mecla -> factura de maxilar -> sectia chirurgie buco-maxilo-faciala -> tzi se leaga dintzii cu sarma (la propriu) -> bei 1 luna numa' lichide & secretzii proprii in urma vizionarii de fripturi si alte d'alea -> minus 10 kile. garantat. doritorilor le pot da adresa furnizorului de pumn ;-). pretzuri promotzionale.

DeDe

Misto reteta Dede..eu recomand chirurgul daca cineva se incumeta sa apeleze la metoda ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misilicu spune:

Si eu sunt cam balenuta. Am 1.70 si "numai" 72 kg.
Eu am incercat de trei zile reteta cu lapte si ceai negru si am reusit sa dau un kilogram. O s-o tin tot asa macar o luna sa vedem ce rezultate or sa se vada. Ma gandesc cu groaza ca mai este putin si vine caldurica si eu sunt .

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Originally posted by Misilicu

Si eu sunt cam balenuta. Am 1.70 si "numai" 72 kg.
Eu am incercat de trei zile reteta cu lapte si ceai negru si am reusit sa dau un kilogram. O s-o tin tot asa macar o luna sa vedem ce rezultate or sa se vada. Ma gandesc cu groaza ca mai este putin si vine caldurica si eu sunt .

Mihaela

Draga Mihaela,

iti recomand cu caldura regimul disociat. Daca vrei amanunte,anunta-ma.

Multumiri speciale lui Luizax si Dede pentru "retetele" lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

quote:

DeDe

Super!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:

quote:

Luizax - karkotash shef!

DeDe

SUPER!!!!

Un Paste Fericit!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

In ton cu Luiza.... Se ia lasagna gata preparata de la Billa, se incalzeste la microunde, se papa, se face toxiinfectie alimentara, si se sta pe WC 2 zile timp in care se elimina din corp cativa litri de apa samd. 2 kile in 2 zile. Dupa care mi-am facut neste analize (incercand sa raman gravida) si am descoperit ca am facut infectie cu Escherichia coli, care daca ajunge la rinichi da buba mare cu puroi, asa ca am oprit in scopul ACELA SI AM LUAT AMANDOI ANTIBIOTICE.... Totul cu numai 27000 (portia de lasagna...)

V.

Mergi la inceput