OPERATII PE VIU
Raspunsuri - Pagina 2
cl spune:
quote:
Originally posted by clau2toma
Stati ca asta nu e tot .Pe la final a mai aparut unul din Pakistan care asta se baza pe alte principii medicinale daca le pot numi asa.Asta scotea sangele stricat din bolnav si-l lasa pe ala bun ca zicea el ca nu exista organism bolnal ci numai sange rau ceva de genul asta .Si faza tare este ca am vazut [cred ca nu era trucaj]cum il masa pe unul la burta si din masajul ala i-a intrat degetul in stomac de i-a facut aluia o gaura si i-a scos un ditamai viermele .Dupa care l-a sters cu o carpa si se vedea craterul dar se observa totodata cum i se inchidea rana de in cateva secunde nu mai avea nici urma de operatie .
Am zis ca nu ma mai bag, dar nu ma pot abtine, cred ca ajumge subiectul ori la okiu vanat ori la ZZ .
Mey, viermele ala il avea vraciul-scamator pe maneca si l-a prezentat drept trofeu . Cat despre inchiderea ranii imediat, parca e din filmele alea cu extraterestrii, cand raniti fiind, imediat li se inchideau ranile. Sau ca in Nemuritorul.
Claudia
iileana spune:
Au dat Bunuel pe OTV?
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
iileana spune:
quote:
Originally posted by cl
... cred ca ajunge subiectul ori la okiu vanat ori la ZZ .
Neeeee, aicea, la Cabinetul Psi -consultatii de psihologie ii e locul! Oamenii astia chiar au nevoie de ajutor specializat...
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
cl spune:
quote:
Originally posted by iileanaquote:
Originally posted by cl
... cred ca ajunge subiectul ori la okiu vanat ori la ZZ .
Neeeee, aicea, la Cabinetul Psi -consultatii de psihologie ii e locul! Oamenii astia chiar au nevoie de ajutor specializat...
Mey, io chiar ma intrebam ce cauta subiectul asta la Psi!!! Acu' m-am lamurit!
Claudia
karol spune:
Sinistru!
clau2toma intreba:daca ati suferi de o boala grava, v-ati duce la...nici nu stiu cum sa-i spun? Nu, multumesc.As prefera sa mor in patul meu decat "kilarita" de un macelar care se crede tamaduitor, medic sau trimis al Domnului (ca in ultimul timp au aparut multi de genul asta).
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by clau2toma
Stati ca asta nu e tot .Pe la final a mai aparut unul din Pakistan care asta se baza pe alte principii medicinale daca le pot numi asa.Asta scotea sangele stricat din bolnav si-l lasa pe ala bun ca zicea el ca nu exista organism bolnal ci numai sange rau ceva de genul asta .Si faza tare este ca am vazut [cred ca nu era trucaj]cum il masa pe unul la burta si din masajul ala i-a intrat degetul in stomac de i-a facut aluia o gaura si i-a scos un ditamai viermele .Dupa care l-a sters cu o carpa si se vedea craterul dar se observa totodata cum i se inchidea rana de in cateva secunde nu mai avea nici urma de operatie .
asta e din Poltergeist XXL, nu?
vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...
clau2toma spune:
Nu nu este din Poltergeist XXL ,ci este ceea ce a fost Joi noapte la OTV si pacat ca nu este pe vre-un sait acele imagini ca sa va convingeti singuri.Azi in parc discutam despre aceste imagini cu un prieten care fae niste cursuri de bioenergie si chiar mi-a confirmat ca da exista asa ceva dar ca sunt cateva persoane care pot sa faca ceea ce am spus la pagina anterioara. La medicul din Pakistan [asta care scotea sangele din oameni] a fost chiar si Valeriu Popa ,un mare bioenergetician roman pe care l-am vazut filmat pe aceasta caseta in sedinta .Si acum sa revenim ,eu una nu cred ca m-as duce la un astfel de vraci si am specificat in deschiderea subiectului de ce .Eu una mor de frica durerii .Eu cand am nascut in alea 2 ore m-a stiut tot spitalul si moasele mi-au spus ca daca mai am de gand sa fac unul sa am bunavointa sa ma duc la alt spital ca ele nu au mai vazut asa ceva ,daramite sa-i faca vre-unul dinasta vreo taietura pe viu cred ca dupa mine nu va mai opera niciodata .Cred ca totusi trebuie sa ai tarie multa ca sa te lasi mutilat de un asemenea vraci .
clau2toma spune:
A ,dar totusi a intrat un romat in direct care a fost la acel medic brazilian si spunea ca el avea o problema grava pe undeva la cap care nu se putea vindeca si zicea ca acest medic i-a pus mana pe cap si instantaneu i-au cazut pleoapele ca i se facuse somn ,iar in secunda urmatoare ,medicul i-a bagat o foarfeca mare printr-o nara de a zis ca o simtea in creier si ca durere era atat de mare incat la un moment dat nu a mai simtit nimic .Zicea el cui pe cui se scoate .Oricum ,asa cum zicea cineva "nebun ai fi ca sa faci asa ceva "de buna voie .Am vazut si eu in emisiune treaba cu foarfeca bagata in nas si mi s-a parut insuportabil doar sa ma uit daramite sa fiu in locul persoanei aleia .Brrrr .Groaznic .
Loma spune:
eu cred ca era emisiunea believe it or not
eu nu cred in astea.. si mai ales la OTV,
imi amintesc la inceputurile lor chemau pe cei mai ordinari tigani vrajitori din Romania si le faceau reclame....... stupizi rau de tot...
Elise spune:
n-am vazut emisiunea.... am vazut in schimb una cu viermi: pacientilor cu cangrena li se aplicau...viermi, care sa manince, deci sa curetze carnea stricata.
erau niste viermi rotofei, care rontzaiau de zor citeva zile din corpul omului, sub privirile lui ingaduitoare.
Elise