Miresele anului 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

quote:
Originally posted by violici

Buna seara,
Fetelor, voi stiti de unde se pot inchiria ROCHII DE MIREASA
rog mult, mult ca e urgenta.

daca esti din Bucuresti poti inchiria de la Salon Gabriela! daca nu ma insel cred ca este singurul magazin de inchiriat rochii din BUcuresti!

Emily

Poze

Mireasa de 15 iulie

Our honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fetelor, sunt curioasa daca si voi v-ati izbit de asa ceva in rezervarea lunii de miere. La agentia unde vrem sa mergem noi cica dau reducere 5% pentru tinerii casatoriti, dar dovada pe care o vor este nici mai mult nici mai putin decat certificatul de casatorie! De unde sa le scot eu certificat de casatorie cu 2 luni inainte? Ori in luna de miere nu-i voie sa mergi decat la 1 luna - 2 dupa, ca de, iti trebuie timp sa aranjezi voiajul, sa faci rezervare din timp si sa prezinti si dovada zdrobitoare...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by Giova

Neatza!!
Asa e Rallu, e model nou si mie mi s-a parut raportul pret- design excelent.
Noi acum trebuie sa le scriem, si sunt curioasa cum vor iesi. In afara de scris auriu, nu merge altceva, asa ca am scapat de-o grija.

Hi-hi-hi...ba merge...noi le-am scris cu maro. A iesit mult mai ieftin decat daca le-am fi scris cu auriu si in final, pe invitatie, datorita culorii ei si a inimioarelor aurii nici nu-ti dai seama...zici ca e un auriu mai inchis.
Acum, noi am avut avantajul sa vedem un model scris asa si ne-a placut asa ca am ales aceeasi culoare.
Sa-ti spun un secret: noi am vrut neaparat un motto dar pe invitatie nu mai incapea iar ca sa scrie ei pe plic imi cereau dublu asa ca a fost super ca am ales maro-ul. Am cascat bine ochii ce font am ales si pe urma am printat noi pe interiorul capacului plicului exact cu aceeasi culoare si acelasi font, motto-ul dorit.
Daca alegeam auriul, nu aveam ce sa mai facem.
Au iesit super si toata lumea le-a laudat. NImeni nu s-a prins ca motto-ul din interiorul plicului l-am printat noi.

Naty...coafurile le-am luat tot asa...de peste tot, ca sa-mi fac o idee. Asta daca e vorba de coafurile de la folder-ul special de cofuri.
Daca e vorba de coafura de la folderul cu pregatiri...aia e tartacutza personala la proba pt. nunta.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Misto ideea Rallu. si eu am observat ca nu prea incape motto, dar mai vedem, daca-l punem sau nu.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

quote:
Originally posted by cri.

Fetele!!! Voi stiti cumva daca Salonul Gabriela are site? Sau colectia Rose-Marie o gasesc pe undeva pe net? Culmea e ca am luat de la ei un pliant pe care e o adresa care nu merge: www.rose-marie.ro, dar nu merge de nici un fel. Alta adresa mai stiti?

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

nu au site, sau in fien ei spun ca au dar nu le functioneaza. din cate am sesizat eu au intrerupt contractul cu providerul de servicii de hosting.

singurul loc unde le poti vedea sunt la ei in magazin sau pe siturile din afara cautii codul si apoi ii suni si ii intrebi daca au rochia si cat costa.

succes

Freia si Alexa

Intram in legalitate

www.afsolutions.ro/help-ema/despre.php[/url]" target="_blank">Sa ajutam la terapia pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

Rallu le stiu pe amandoua, sunt superbe si nici nu sunt scumpe. Calitatea e execelenta.

danke,

Freia si Alexa

Intram in legalitate

www.afsolutions.ro/help-ema/despre.php[/url]" target="_blank">Sa ajutam la terapia pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

hello miresici. ce frumos e afara ! eu plec acusica sa ne luam frigiderul,nu de alta dar am socru de pupacit.

Nunta noastra:19 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Ok. acum am ajuns acasa.
am fost la prima proba de la rokita, si mi-am luat si voal cu agrafa 60 ron si 3 ace de par din argint cu cristale Swarowski si perlute 17.5 ron bucata.
si in week-end mi-am luat sandalele de civila. ca asta nu apucasem sa declar aici in fata natiunii. pun si poze in juma de ora

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

am pus poze. inclusiv cu mama mea la prima proba.

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

"Mumos" Ralu...rochita, sandalutele, verighetele...tot...tot...mi-ai luat-o bine inainte
Pupici

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

...pentru nunta!
Wedding Day

Mergi la inceput