Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (54)
Raspunsuri - Pagina 13
silvia_d spune:
fetili,e asha de frumos pe forum,de numa'...pai,nu ma manank pe mine degitili,in loc sa stau cu bebe,fac argumente pe-aci cu mamici de copii de 5 ani,careia o moderaoare draguta i-a dat ban,da'ea nimik,frate!??
asha ca ma tirez fetelor,pe mssg,acolo imi gasesc prietenele de-aci,iar aci mai subtire!
aaa,si pisi:pe mssg kiar n-ai ce cauta cu noi,pe conferinta!kiar asha!
pisi-si-boscu spune:
quote:
Originally posted by silvia_d
fetelor,bai!
Sumetrolimu'e antibiotik...adik,sulfamida,da'tot omorator de microbi e!
Are 2 subst in el:trimetoprim si co-trimixazol,si este inca un antimicrobian cu spectru larg!
So...
Mai Silvia, scuzoaiele mele daca te-am jignit cu ceva. Eu zisei doar ca e dezinformata lumea si iti dadui si o glumitza de digerat. Iar tu ma iei cu chestii din astea gen daca nu-mi place fatza ta, ia-ti jucariile si cara-te! Nu-i frumos...
Da ma rog, pentru ca eu NU sunt farmacista, dar nici nu ma sperii de antibiotice, ca nu m-au facut ele pe mine, vorba aia, o sa zic din nou: scuze ! Scuze ca am citit exact asa ca mai sus, "Sumetrolimu'e antibiotik...adik,sulfamida" si probabil ca la o prima lectura nu am inteles ca Sumetrolimul e sulfamida adik nu antibiotic... sau ce ai vrut tu sa spui...
Sorry, daca am de ce sa ma scuz de 3 ori...
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
pisi-si-boscu spune:
Silviutza, mai , ha ha ha !
Da, stiu ca eu am copil de 5 ani, mai si tu de nici 1 an, dar hai sa fim noi la aceeasi mentalitate si sa nu ne suparam asa, dintr-un nimik, mai ! Si cu conf, mai moale, ca nu e ca si cum nu m-ati invita la o sueta in parlament...
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
cristinamh spune:
rece...
... poate mai scade culoare de rosu incandescent care a aparut pe-aici...
bine ca m-am lamurit ce e sumetrolimul ala pana la urma! si la cat ma doare capul de la bormasina vecinilor, am retinut ca se da cu reteta...
mandy, noi am bolit o saptamana, toata vacanta de paste, cam dupa 2-3 zile de la sf tratamentului de 7 zile a disparut si tusea
tin sa mentionez ca pe 23 ma duc la dentist! am reusit sa-mi fac programare...
is asa fericita... sper sa si ajung!
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
lordra spune:
Silvia, ce ratzoiala traseshi
M-ai facut sa râd cu tonu' asta, pe bune!
Acuma, impartiala fiind, primul tau mesaj a fost nitzel ambiguu. "Sumetrolimu'e antibiotik...adik,sulfamida" - asta cred ca a indus lumea in eroare.
Hai te
si n-o bate pe Pisi, ca ie si ea mika si nu e chiar asha rea
lordra spune:
E-t ca am repetat si io ce a zis si Pisi. Nu ne-am vorbit, doar ca am inteles amandoua acelashi lucru. In timp ce scriam io mesajul au mai aparut nu stiu cate posturi. Inceata is, mài-màààài!
silvia_d spune:
cand am zis ca e antibiotik-adika omoara microbi,am vrut sa inteleaga tot omu-daca spuneam ca e chimioterapic...heheee,de-abia m-am prins eu atunci,in anu'III,ce-nseamna!
lordra-eu is ca un foc de vara,sau un foc de paie...mi-a si trecut,da'asha sunt destul de focoasa,mai ales pe subiectele care-mi plac,si la care mai am si ce zice...c-ati vazut,ca unde nu stiu,tac chitic.asta e,si-o mai ia omu-n barba(omu'acela fiind eu...!)
Noki_Lara spune:
Nu-i mai bine de mie ca n-am habar de nimik din domeniul farmaceuticii si tac chitic la subiectele astea?![]()
Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by catutza
Sper sa mearga acum:
Poze Mai
Catutza siBianca-Maria(2.11.2005)
Catutza, da mei, merge amu'
Super dulcika Biencuta! O frumoasa care rade cu toti dintisorii
Sa-i dea Dumnezeu sanatate ! Pupici,
Camy & Daria

Varsta Dariucai
Poze Camelia
si
Alexandra Daria (02.01.2006)Poze Paste
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
lordra spune:
Silvia, m-a amuzat ieshirea ta - deci, un lucru bun - insa cred ca ai exagerat reactzionând atat de dur fatza de Pisi. Acuma, daca 2 inse au inteles acelashi lucru, inseamna ca a fost ceva ambiguu in exprimare. Nu cred ca a vrut sa-ti submineze stiintza in domeniu ci, in binecunoscutu-i stil caracteristic, s-a simtzit datoare sa vina cu alte explicatzii de care tu, probabil, n-aveai chef.
E-te, m-am facut avocatul lui Pisi si cre'ca n-are nevoie de asta. Doar ca de data asta mi se pare nedreapta tàbàrârea asupra ei, mai ales ca si-a cerut si "scuzoaie"![]()
Hai te pup "foculetzule" si nu te mai inflacara si tu asha tare