Temperatura bazala - 3

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daro26 spune:

Bubulina1, multumesc pentru raspuns!

Ella, mie mi-a spus doctorita sa incep sa-mi iau TB in prima zi a CM. A fost cam neplacut, dar... am zis ca regula e regula. Mi-a dat si un grafic pe care sa notez in fiecare zi TB.

O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Dragutelor,
va rog mult sa-mi spune-ti si mie cum proceda-ti cu acest test de ovulatie....din a cita zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

chivutamonica, tu poti sa-l folosesti oricand dar de regula se face in felul urmator: Incepi sa-ti iei TB, vezi cam in a cata zi iti creste temperatura (asta inseamna ca ai ovulat cu o zi inainte). Luna urmatoare faci testul cu o zi inainte de ziua cand crezi ca ovulezi. Sau, daca nu mai ai rabdare, daca ai un CM regulat, de 28 zile, fa un test in Z13. Daca nu, iti vei da seama singura cand trebuie sa-l faci dupa ce iti monitorizezi TB.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Trebuie neaparat luata TB vaginal ? Eu stiam ca si oral(sub limba)e ok ...Voi ce stiti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

ella_72, ambele variante sunt corecte, dar trebui sa folosesti aceeasi metoda toata luna. Temperatura vaginala este mai mare cu cateva unitati decat cea luata oral.
chivutamonica, eu stiu ca testele de ovulatie se fac incepand cu ziua 10 la un CM de 28 de zile. De pozitivat, se pozitiveaza cu 24-48 de ore inainte de ovulatie. Daca folosesti si TB, vezi daca ti-a crescut TB la 2-3 zile dupa ce s-a pozitivat testul.

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

bubulina1, dar cea rectala cum e fatza de celelalte 2 variante? (in afara de - mai neplacuta) Eu sunt trista azi...sunt in Z27, TB a fost ridicata, a scazut putin in Z22 cand am crezut ca a fost nidarea, apoi iar a crescut....si de ieri a inceput sa scada...nu sub valorile pe care le aveam inainte de ovulatie dar oricum.. Mai sunt sanse sa fie ?

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

aniast72, eu stiu ca daca e , TB trebuie sa se mentina ridicata. Mie personal stiu ca daca imi scade cu 1-2 grade in perioada cand trebuie sa vina CM, ma duc sa-mi cumpar tampoane. Asta este doar experienta mea, poate la tine sa fie cu norok, eu tin pumnii!

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

O sa incerc desi cu luatul temp. m-am oprit credeti-ma ca eram plictisita de acest lucru,acum mi-am mai revenit ,o sa incerc dinou.
va multumesc pentru raspuns.
MONICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuche spune:

Buna fetelor,

Mai dau si eu un semnd de viata din cand in cand.
Vroiam sa va spun ca masurarea TB a inceput sa mi se para o prostie, pentru ca: luna asta am avut ovulatie in ziua 14 (dupa graficul de pe fertility). Ieri ziua 27 temp a scazut de la 37.1 la 36.9. Buun, zic vin rusii clar in 2 zile. Azi ziua 28 temperatura a crescut iar la 37.1 dar in schimb am semne clare ca azi vor venii urati (ma doare burta deja).

Dupa cum am tot citit pe aici, uratii nu vin la temperaturi ridicate (37.1 cum am avut eu dimineata), in conditiile in care luna asta nu am inregistrat o temp mai mare de 37.1

Deci concluzia mea este ca e f relativa TB (adica e influentata clar si de alti factori). Nu stiu daca sa mai continui cu masurarea ei ca tare ma oftica :)

Na, ca mi-a mai trecut si durerea de burta pana am scris mesajul asta :)

Mergi la inceput