despre solar,,,,,

despre solar,,,,, | Autor: lavinai

Link direct la acest mesaj

cat de daunator este solarul?? dupa prima sedinta (nu am mai fost de anul trecut) de 4 minute poti trece la a doua sedinta la 8 minute??? (nu am culoarea pielii alba). de 2 ori pe saptama e destul??
astept pareri de la fetele care merg la solar!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

a auzit cineva, daca solarul este contraindicat pt noduluii de la san???
astept pareri!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

eu n-am avut probleme pina acum. E adevarat ca depinde si ce fel de solar nimeresti.

Stiu ca bine este ca expunerea sa inceapa cu sedinte de 9 minute si sa se ajunga la 15 minute in vreo 2 sapt.
Pentru mentinere poti face doua sedinte pe saptamana, si ca regula generala nu mai mult de 70 de sedinte pe an.

Si ai grija cu ochelarii... eu am iesit din solar cu niste ochi roshii de am speriat copiii de vreo 2 ori.

Nu ai voie la solar dak esti gravi, daca esti blonda rau (pe bune!) si ai alunite multe/boli de piele. Nu stiu sa existe alte contraindicatii.

Elise

Mergi la inceput

elise, multumesc frumos!!! unde am fost eu azi la bronzat am vrut sa stau 8 min din prima si tipa de acolo a zis ca nu imi recomanda,,,,,,,cred ac nu se prea pricepea, ca eu vara trecuta am inceput cu 8 min.
mai astept pareri!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

depinde de solar.. daca e o fata acolo nu ti-a recomandat asa mult, stie ea ce stie. zic eu

solariile au putere diferita, astea mai noi sunt mai puternice, deci ai nevoie sa mai putin timp sa te colorezi.

trebuie sa fie cel putin 2 zile intre

de ce nu o iei si tu treptat? de la 4-5 min si mai cresti..
si zici ca ai facut prima sedinta anul trecut si acum vrei sa o faci pe a doua? pei asta n-ar nici o relevanta.
e prima pe anu astaa, adica de curand.. pielea (celulele) bronzate sunt de mult duse

eu stau 8 min dar sunt si mai colorata acum..

------------------------
Bandit si laleaua ;-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Eu sunt gravida,dar pina am stiut am stat in solar .Doctorul mi-a spus ca nu e nici o problema,dar ca de acum gata pina vine pui.Iar rugineste saracul solar in baie de pomana,noroc de barbata-meu ca mai intra in el!Dar de regula stau de doua ori pe saptamina cite 20 de min.Asta de 5 ani.Eu as spune,nici un solar fara crema speciala,ca sa nu ajungi cu pielea super uscata si riduri care mai de care mai adinci.Oricum un bronz super iti doresc!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by louisea

depinde de solar.. daca e o fata acolo nu ti-a recomandat asa mult, stie ea ce stie. zic eu

solariile au putere diferita, astea mai noi sunt mai puternice, deci ai nevoie sa mai putin timp sa te colorezi.

trebuie sa fie cel putin 2 zile intre

de ce nu o iei si tu treptat? de la 4-5 min si mai cresti..
si zici ca ai facut prima sedinta anul trecut si acum vrei sa o faci pe a doua? pei asta n-ar nici o relevanta.
e prima pe anu astaa, adica de curand.. pielea (celulele) bronzate sunt de mult duse

eu stau 8 min dar sunt si mai colorata acum..

------------------------
Bandit si laleaua ;-)

nu am facut prima sedinta anul trecut, ci azi (de 4 minute). anul trecut am facut alta tura, dar la un alt salon unde am inceput cu 8 minute.

Mergi la inceput

speel.. da bine zi si tu ce solar ai
din ala in care stai asa mult am avut si eu, dar l-am aruncat ca ma enerva sa stau asa mult pana ma vedeam bronzata
la ala de acasa stateam vre-o juma de ora - 40 de min sa vad acelasi bronz in numai 8 min. in solariile din oras

20 de min. la puterea care o au alea din oras, iesi de acolo de zici ca esti africana dupa cateva sedinte

------------------------
Bandit si laleaua ;-)

Mergi la inceput

eu zic ca prea repede de la 4 la 8.. ia cel putin una intre de 6 minute..

------------------------
Bandit si laleaua ;-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

eu am stat de la prima shedintza cite 9 minute, si n-am patzit nimic. In afara de faptul ca m-am innegrit, desigur.

Elise

Mergi la inceput

elise nu zice nimeni ca nu poti sta.. si 20 daca vrei, dar nu cred ca e bine pt pielicica

------------------------
Bandit si laleaua ;-)

Mergi la inceput