Anestezie

Anestezie | Autor: amanghel

Link direct la acest mesaj

Ce credeti despre anestezia epidurala,e ok?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

De ce sa nu fie ok? Mie mi se pare o alegere f. buna tinand cont ca esti treaza pe toata durata interventiei chirurgicale(sau a nasterii) si atuul tipului acustuia de anestezie e ca prin cateterul care ramane in coloana se poate injecta la nevoie anestezic sau calmante(in functie de ce e cazul) pe o perioada mai lunga de timp(de fapt calmante se injecteaza pe perioada mai lunga ca anestezicul e necesar doar in timpul interventiei chirurgicale respectiv a nasterii).

Pupici!

Ioana(21+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

La a doua nastere nu am mai apucat sa fac anestezie dar la prima am facut.... degeaba! La mine nu a prins sau a fost prost facuta! (la Giulesti)

mamica de baietel de decembrie 2003 si de fetita de august 2005
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Si eu am o cunostinta care a facut cezariana si desi avea trusa de epi cumparata nu a prins din cauza anestezicului (era romanesc si mai avea 2 luni pana expira) asa ca dupa ce s-au chinuit si au vazut ca nu merge i-au facut generala. Cand am facut curetajul ulterior pierderii sarcinii anestezistul spunea ca pt cezariana cea mai buna optiune este rahi si nu epi. Eu la prima nastere am facut rahi si acum am putut compara cu generala. Mi se pare mult mai bine in a doua varianta (din punctul de vedere al pacientului).

Mergi la inceput