ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un copil!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeaiosif spune:

sunt in zodia racului, pe 18 iulie.

pe mine sperantele ma omoara!
as vrea sa uit si cand s-o intampla, sa fie binevenit!

andreea

Mergi la inceput

Ioana, ai spus ca ai pierdut o sarcina. Atunci ai ramas usor? Ce s-a intamplat?

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

AMELY bine zici ai mare dreptate, nu trebuie sa ne plangem de mila, pentru ca in felul asta nu ne vom atinge niciodata telul!
ANDREEAIOSIF Am avut o rana pe col, acum 1 an si cateva luni si am facut o rezectie de col cu cuterizare a zonei afectate si dupa vreo 3 luni am ramas insarcinata. Eu nu stiam, i-mi intarziase CM cu vreo 5,6 zile dar credeam ca am racit si ca o sa intarzie putin, cand am alunecat pe gresie si m-am lovit la cap de mi-am pierdut cunostinta pentru cateva minute. Am ajuns la urgenta, unde mi-au facut repede o radiografie si pe urma o tomografie, sa vada daca am patit ceva intern. A doua zi dupa ce am primit analizele dr. m-a trimis la ginecologie, dupa ce m-a intrebat cand am avut ultima menstra. Cred ca ei suspectau deja o sarcina, pentru ca i-mi facusera ecografii si la stomac si la coloana, pentru ca ma durea si spatele. Am facut un test de urina si a iesit pozitiv, dar la ecograf inca nu se vedea sarcina, insa endometrul era ingrosat, deci o sarcina de 4 saptamani. Am stat o saptamana in spital si inainte de plecare, am avut o sangerare abundenta, care de fapt era avortul provocat de tomografie, sau de cazatura, nu stiu ca nici nu vreau sa-mi mai amintesc cat am suferit. Sa-ti doresti o sarcina si cand vine sa patesti ce-am patit eu, e strigator la cer. Dar am trecut peste, nu pot sa spun ca sufletul meu e vindecat, dar sunt optimista si increzatoare in sansele mele si in Dumnezeu.

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

ioana, imi pare rau sa aud ca ai trecut prin asa ceva. cred ca majoritatea fetelor de aici au suferit suficient si mai e cazul sa se si bucure putin. eu am fost operata de chist endometriozic la 20 de ani si 1 an inainte de operatie am suferit foarte tare de dureri. eram insa mica atunci, si chiar nu mi-am pus probleme atat de mari despre sarcina. abea de 1 an am inceput sa ma ingrijorez!

cred ca e important la tine ca ai ramas acum 1 an, chiar daca aveai endo! deci, asa cum ai ramas atunci o sa mai ramai! deci se poate sa ramanem chiar daca avem endometrioza!

andreea

Mergi la inceput

ANDREEAIOSIF da SE POATE!! Crezi ca daca nu as fi convinsa ca se poate, as mai fi atat de optimista?? Si eu am mai fost operata inca o data de chist cand aveam 26 de ani, dupa o alta sarcina. Deci am si un avort facut la 2 luni si trei saptamani, cand aveam un chist de 11 cm cu aspect de endometrioza si dupa operatie, uite ca am mai ramas inca o data, tot natural. Deci se poate, doar ca mai greu decat alte femei!! Dar nici un medic n-o sa-ti spuna ca nu se poate sa ramai pentru ca ai endometrioza! Sa fii convinsa de asta! Te inteleg ca treci printr-o pasa mai proasta, dar trebuie sa treci peste ca sa-ti implinesti visul, altfel nu se poate!!!

Mergi la inceput

BUNA FETELOR !!
Vreau sa va spun ca de azi incep si eu un tratament naturist, care sper sa aiba rezultate bune!
AMELY sa stii ca am gasit orz verde(pastilute) de la Biovital la pretul de 37.00 lei, mi-am mai luat si laptisor de matca(tot pastile) si ceai de maghiran si rozmarin pentru ridicarea tensiunii. Avea si apilarnil, dar eu am luat ieri propolis cu vit. C asa ca e cam acelasi lucru, nu? Cate pastilute de orz verde sa iau pe zi? Pe cutie scrie 2/zi, in acelasi timp, tu cate iei? Te pupic si multumesc pentru reteta! O seara minunata i-ti doresc!

Mergi la inceput

BUNA FETELOR !!!
A VENIT VARAAA....distractie placuta! Un weekend minunat va doresc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Ioana,felicitari!Esti o femeie foarte frumoasa si faci alaturi de sotul tau un cuplu reusit!PITICUL

Mergi la inceput

PITICUL multumesc pentru complimente iubita, ce mai faci?? N-ai mai dat pe la noi, ne-a fost dor de tine si de optimismul tau!! Apropos, cum mai stai cu optimismul? Ceva noutati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Astazi nu prea am mai stat bine cu optimismul.Am facut ieri ultima doza de tratament pentru luna asta si m-am dus la culcare cu o durere urata de trompa si de ovar,pana pe picior.De dimineata s-a repetat acelasi lucru si apoi am avut o scurgere mai ciudata,dar a trecut durerea.Eu cred ca s-a curatat ovarul respectiv de uratenia aia de infectie.Inca sunt putin in dubii.Nu stiu daca sa ma duc la laparoscopie sau sa mai astept putin sa fac tratamentul poate se curata infectia si scap.Nu imi este frica de operatie pentru ca atat cat am inteles de la voi si am citit pe net,nu e mare lucru.Dar m-am saturat de placa medicilor ca dupa o astfel de operatie poti sa faci sarcina extrauterina.Pai atunci imi e mai bine asa... cu trompele obturate.In rest,toate bune,am avut multe realizari la serviciu,am fost ocupata si mi-a fost chiar bine.Macar nu mai sunt deprimata cum eram la inceput cand mi-am aflat frumusetea de diagnostic.Dar mi se intampla sa imi visez fetitele tinandu-se de mana(intotdeauna mi-am dorit doua fetite) si sa ma trzesc cu lacrimi in ochi.Asta e,nu la poti avea pe toate.Eu am fost o norocoasa in viata,Dumnezeu mi-a dat de toate.Spune-mi despre tine,am vazut ca ai trecut pe naturiste.Ceva semne acum dupa operatie?Te doare ceva?Sanatate si sa auzim in curand si de lucruri bune,PITICUL(astazi,din pacate,semi-optimist)

Mergi la inceput