Am un kg de alune crude. Cum le pot sara si praji, in ce fel de vas? La cuptor sau pe foc?
Multumesc.
Eu le prajesc in tava de la cuptor, dupa ce le umezesc foarte putin cu o solutie de apa si sare
VoichiV36+
poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png
Le umezesc putin, pun sare multa si le bag la cuptor, in tava. Ai grija sa le scoti inainte sa fie gata coapte! Ca altfel se mai prajesc si dupa oprirea focului si risti sa se arda.
Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)
Creatii culinare
Multumesc mult.
Le "aplic" acum la tava, si va spun cum sunt. Sper ca nu scrum, ca am berea deja...
mai bine le-ati manca crude ca prajite sunt nesanatoase , chiar daca sunt gustoase.
Ai mare dreptate, asa sunt indicate, crude, daaaar...nu au gustul ala bun!! Sunt tare ciudate si mie-mi par gretoase.
Nu ca m-as omori cu cele prajite! Pot trai foarte bine fara ele.
pupici,
Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)
Creatii culinare