Sunt delasatoare!!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Am vrut sa raspund si eu inca de la prima pagina. Dar sunt atat de delasatoare ca a trebuit sa treaca 2 luni ...

So, ma primiti si pe mine in club ??
Asta pentru ca:
Felicitari Cristina.... ca ai rezolvat cu actele de care ne-ai vorbit.
Eu, sunt maritata de aproape 4 ani si inca nu mi-am schimbat permisul de conducere.
Cartea de Identitate am schimbat-o abia acum o luna ca sa-l pot inscrie pe baietel la gradinita... asta desi ne-am mutat in alt cartier de mai bine de un an....
Norocul meu a fost ca mi-au perforat-o aia cand m-am maritat altfel o avea si acum probabil pe aia cu numele de fata.
Oare politia romana a avut in vedere "delasarea" femeilor si ne-a dat un impuls astfel ???
Masina familiei a fost inmatriculata acum 3 ani in prahova si aceleasi numere le are si acum....
Imi primesc in traficul frumos din capitala injuraturile de rigoare in fiecare zi... De, si femeie si blonda si prahoveanca ...

Dar ce spuneti de faptul ca nu am de 1 an de zile lumina pe hol...?!
Am doua corpuri de iluminat montate de electricianul chemat de sora-mea cand m-am mutat... La data respectiva se facuse prea tarziu, intuneric etc si mi-a zis omul ca vine in alta zi - cand o sa-l chem - sa rezolve problema. De platit l-am platit.... De chemat..... Oare o sa vina si vremea aceea ??
Plus o mie de alte dovezi...

De multe ori nu ma mai numesc delasatoare ci chiar inconstienta....

Dar asta este nimic fata de puturosenia lui barbata-miu... Nu vorbesc de ea ca as fi off topic!!!

Astept sa se deschida un topic cu puturosenia noastra sau a consortilor nostrii !!!!

Laura mama lui Dimitrakis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

quote:
Originally posted by laura_dimitris

Felicitari Cristina.... ca ai rezolvat cu actele de care ne-ai vorbit.
Eu, sunt maritata de aproape 4 ani si inca nu mi-am schimbat permisul de conducere.

Laura mama lui Dimitrakis

Multumesc!
Si eu stau cam la fel cu permisulAnul asta facem 7 ani de la nunta si permisul chiar nu am reusit sa-l schimb nici acum,drept pentru care , atunci cand mi-au dat autorizatia cu numere provizorii mi-au scris pe ea numele actual plus adresa de cand eram la mama fata iar la talon mi-au scris adresa corecta( cea din buletin ) si numele de fataAsa ca a trebuit sa mai umblu putin ca sa primesc talonul corect scris.

botez
copiii mei iubiti
poze noi
Cristina , mamica de Craciunita Cristina Adriana (25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

In sfarsit acasa...Ar trebui sa punem acest subiect la Prieteni dintotdeauna.

Eu sunt delasatoare, lenesa si ce-i mai rau ma complac in aceasta situatie. Ma entuziazmez de anumite proiecte, ma bag si imi dau seama ca nu fac fata si o las balta. Apoi imi dau pumni in cap si imi pierd increderea in mine. Sau si mai rau. Cand ma bag fac o chestie super promitatoare, entuziasmez si pe ceilalti si dupa aia ma dezumflu. Cel mai marcant moment de genul asta a fost cand m-am bagat sa fac comics-uri. Era o gasca misto de scriitori si desenatori, aveam deja ideea pentru trei benzi desenate si mi s-a pus mie pata ca eu nu am talent, ca nu fac fata, ca ce caut eu acolo. Si am plecat...Si acum imi pare rau. Oricum mi se pare ca nu s-a intamplat mare lucru da' mi-e ciuda ca nu ma implic suficient.

Cel putin mi-am dat seama ce trebuie sa fac ca sa nu fiu delasatoare. In primul rand sa ma concentrez pe o chestie o data. Cand ma apuc de ea, sa fac multe pauze. In pauze sa alternez: chestii care imi plac (DC-ul) si una mica care nu imi place (spalat vase). Si asa peste o saptamana reusesc si eu sa fac treaba pe care in mod normal o faceam in 2 zile. Pauzele sunt de baza. Macar ma mandresc ca am respectat intotdeauna deadline-urile, chiar daca puteam sa termin de 1000 de ori mai devreme.
Eu cred ca sunt singura care poate sa zica "bine ca fumez!" Daca nu m-as duce la bucatarie sa aprind o tigara, nu as mai spala vasele nicicand. Ma plictisesc sa stau pe scaun cu tigara in mana asa ca ma apuc sa spal vasele. Dupa fiecare farfurie, mai trag un fum. Mai dau cu matura, mai un fum. Mai cu festeleul, mai un fum...

Hai ca mi s-a facut pofta de o tigara si trebuie sa spal si biberoanele.

Nuka si Mama la Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

Nu dezvolt...dar si eu sunt!
PS>Poate te simti mai bine daca vezi ca mai sunt si altii...

POZE CU RAZVAN MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Si eu sunt asa delasatoare ca, desi ma interesa subiectul, mi-a fost lene sa-l citesc. Nu am citit decat pagina a patra si m-am regasit in fiecare postare. Imi place sa "ma organizez", sa pregatesc un plan cu ce am de facut, pas cu pas. Dar ... dupa aceasta munca intelectuala obositoare nu mai fac nimic ... pt ca mi-e lene.

Insa fac minuni pe ultima suta de metri.

Sibylle saptamāna 30
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bran spune:

Fetelor,

si eu ma inscriu in clubul vostru... Sotul meu deseori imi spune ca sunt delasatoare. Dar nu e o chestie generala. Sunt lucruri care nu-mi plac, dar le fac si lucruri care imi plac dar nu le fac... O fi ceva cu subconstientul... O fi pe invers de fapt???

Am zis sa incerc de mult chestia cu listele, nu neaparat de prioritati, dar macar sa stiu ce e de facut. Cred ca m-ar ajuta f.mult. Dar cand??? Chestia cu exemplul nu tine: am sute de exemple: ordonati, punctuali... E o chestie de vointa. Mie vointa imi lipseste...

Asa ca primiti-ma si pe mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

Nu pot sa spun ca sunt delasatoare, pentru ca sunt o persoana activa tot timpul, stiu exact ce voi face maine si fac tot posibilul sa respect "programu" impus de mine. Sunt mai putin activa pe perioada friguroasa a anului, cand simplu fapt ca ziua este scurta ...ma oboseste si atunci mai am zile cand aman lucrurile. Dar fac totusi un efort sa nu le las pe maine , daca le pot face azi. Cat despre proiecte ambitioase, eu am riscat, daca tot am intrat in hora am mers pina la capat.

Mergi la inceput