Sunt delasatoare!!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Pai, fetelor, daca se face Clubul Delasatoarelor, ma inscriu si eu
Un exemplu,asa la intimplare: ianinte d a-mi cumpoara bicicleta de camera ziceam:"Daca as avea...zilnic as face n km..."
Dupa ce am cumparat-o, citeva saptamini a tinut entuziasmul, iar acum ,zace de luni intregi nefolosita...

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by diplodocus

Pai, fetelor, daca se face Clubul Delasatoarelor, ma inscriu si eu
Un exemplu,asa la intimplare: ianinte d a-mi cumpoara bicicleta de camera ziceam:"Daca as avea...zilnic as face n km..."
Dupa ce am cumparat-o, citeva saptamini a tinut entuziasmul, iar acum ,zace de luni intregi nefolosita...

IOANA si Luca-Mihnea

hihi..io am dat-o..probabil sa scap de o portiune de sters prafu mereu.
Si eu sunt la fel,nu stiu ce sa ma fac..

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Crinutz
Cat de bine ne potrivim!!!
tot leoaica si io!!!
Eu cred ca va intrec pe toate...Tot timpul sunt pe fuga...imi propun o multime si nu fac nimc...( nu mereu...dar destul de des!!)
Eu sunt sigura ca nu prea am cum sa scap de chestia asta!! Asa ca m-am resemnat!! E bine si asa!

DANY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mi-e rauuuuuuu, eu abia mi-am cumparat bicicleta. Pana acum n-am tras kiulu' dar azi au venit uratii si mi-e o leneeeeeee...

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Ma inscriu si eu in club, si pina voi gasi remediu la "boala" mea (inca mai sper), ma alin cu gindul ca nu sint singura!

Flavia si Bianca

Bia veselia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Oare e "calitatea" leutelor, delasarea?
Ca eu nu sunt leu si tot ma scald intr-o apatie mare cat un ocean!
Am zis, ca-s obosita cronic si din cauza asta aman totul pana in ultima clipa. Inainte nu eram asa, dar se pare sa aveam pe undeva samanta in stare latenta, ca de vreun an sunt tot mai aeriana si mai lenesa. Va inchipuiti ca mi-e lehamite si sa vorbesc?!
Vai, ce bine e sa taci!
Nu mai am nici o initiativa, ziua mi se pare mult prea scurta siimi fac treburile zilnice...fara nici o graba. Celor care ma vad, le explic ca sunt tenace simeticuloasa, dar de fapt sunt plictisita si as prefera sa nu fac nimic.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KSorana spune:

Si yo mis maaare putoare .problema e ca satu prea mult acasa ,iar daca lucrez ,obosesc prea tare ,asa ca tot mai bine e acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

si eu la fel si culmea tot leoaica!
de ex. de vreo 2 ore ar trebui sa merg dupa paine dar prefer sa stau la calculator si sa merg in ultima clipa
Vio

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Eu zic ca n-are legatura cu zodia. Eu sunt tare delasatoare(dupa cum am povestit mai devreme) , sora-mea la fel si suntem sagetator respectiv scorpion. Mama si sotu' sunt leu si sunt spirt amandoi. Eu cred ca m-am nascut batrana, sunt vesnic obosita si totul mi se pare greu/complicat/poate fi amanat. Doar daca are copilul nevoie de ceva devin sprintena si plina de viata.

Corina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu nu v-am spus zodia initial. Dar tot leu sint. Mai sa fie! Sint delasatori si la alte zodii, dar chiar parca leul ii intrece. Ce o fi oare?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput