Bun gasit!

Bun gasit! | Autor: matahut

Link direct la acest mesaj

Salutare mamici de septembrie-octombrie 2006! Desi nu am scris pana acum la acest forum va urmaresc cu interes de ceva vreme. Tot astept sa imi pun cablu, fiindca pe Dial up merge foarte prost internetul si costa de ... Eu am o burtica de 20 de saptamani si un pic si o mandrete de fetita care pe 21 mai implineste 3 anisori!
M-as bucura daca m-ati primi in clubul vostru, imi place cum se desfasoara discutiile de pe acest forum, spre deosebire de altele...unde cearta este la ordinea zilei!
Cum sa fac sa pot intra si eu pe lista voastra...cu DPN si medicul ginecolog! Trebuie sa recunosc ca sunt destul de incepatoare si ale acestui mod de comunicare (forumul).
Va pup,
Marina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

cucuoancea felicitari pt. bebe si sarcina usoara iti ureaza o mamica de sept-oct 2006. Ne-am bucura tare mult daca ni te-ai alatura, dar pt. asta tr. sa postezi un mesaj la forumul dedicat maimicilor de sept-oct 2006. Asa ca intra acolo....scrie-ne si vei fi adaugata pe listuta. Cea care se ocupa de listuta si implicit de toate modificarile care i se aduc este Pufymic.

Te asteptam.

(deci click pe "mamici de sept-oct 2006", te asiguri ca esti online (adica inregistrata pe forum) apoi click pe "raspunde la subiect" si scrii mesajul)

Inni 23+

Mergi la inceput