Stimulent ordonanta de urgenta nr.148

Stimulent ordonanta de urgenta nr.148 | Autor: tunitza

Link direct la acest mesaj

Se mai aude ceva cu stimulentul pentru mamele care au reinceput activitatea inainte de implinirea celor 2 ani?A primit cineva ceva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tunitza spune:

Sa inteleg ca nu a primit nimeni nimic sau ca nu a inceput nimeni serviciul inainte sa se implineasca 2 ani de la nastere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

stimulentul se primeste de la 1 ianuarie 2006 pentru cele care au depus deja cererile si au lucrat in acea perioada.
Cauta tot aici la legislative sunt mai multe postari despre stimulente referitor la acte necesare
succes

Mergi la inceput

De depus actele le-am depus din ianuarie dar inca nu am primit nici o veste si nici un banutz si ma intrebam daca a primit cineva ceva si daca a primit cum i-a primit(mandat postal, i-a ridicat de undeva...).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Mandat postal prin postas adus acasa
In cazul tau, ar trebui sa suni la Directia de munca sa vezi de ce nu te afli in plata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turtita fermecata spune:

Eu l-am primit incepand din luna urmatoare depunerii cererii. S-ar putea sa fie o problema cu dosarul, dar ei nu se deranjeaza sa te sune. Mai bine mergi si vezi ce e, ca banii ti-i da si din urma, numai sa fie dosarul ok. Asa a patit o prietena de-a mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameron spune:

Si eu depus actele in ianuarie.. si am primit 9 mil in aprilie, cu o zi -doua inainte de Pasti. Luna aceasta nu stiu cand voi primi, probabil odata cu alocatia!

Mergi la inceput

Multumesc mult pentru raspunsuri.Am sa merg sa-i ciufulesc putin pe cei de acolo sa vad ce se mai aude cu dosarul meu.

Mergi la inceput