Prichindei martie - aprilie 2005 (97)
Raspunsuri - Pagina 2
mamacita spune:
connie,continuati cu activitatile voastre,care sunt foarte placute si variate.Este normal,pana la un anumit punct,ca prietenii sa se grupeze si regrupeze functie de interese,in fond asta uneste un grup de prieteni,punctele comune,placerile si activitatile pe care le pot desfasura impreuna,astfel incat burlacii vor sta mai putin cu familistii,cei cu copii mai putin cu cei fara odrasle samdAsta nu inseamna ca neaparat se rup prieteniile sau prietenii te uita,ci,temporar,va intalniti mai putin,pana trec si ei in aceeasi categorie cu voi[familisti cu copii]![]()
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
dariaevelin spune:
Bun,acum sa va zic putin despre noi:
dormim de la 10pm la 9am(papam laptic) si din nou somn,pana la 10-11am
somnul de amiaza de la 15,15:30-16,30-17
papam
8-9 dim lapte
13-13,30- pranz(in fiecare zi altceva -mi-i prea lene sa insir)
17-17,30 -fructe,iaurt...in fine,ceva gustare
21,30-22 - cereale cu lapte
inmtre mese mai primim fructe,suc,legume depinde de zi
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
andrruzza spune:
Prichindei si mamici
Noi am petrecut doua zile frumoase la Campulung, a fost vreme faina, desi a mai si plouat cate un pic. Rares a fost in elementul lui in gradina, cand a vazut atata spatiu` nu mai stia incotro sa alerge
A cules multa iarba, paie si floricele. Am stat multe ore afara in curte si i-a placut tare mult.
Am citit mesajele voastre ref. la samburii din babana. Eu habar n-am avut ca banana are samburi
Rares a mancat banana de la 8 luni, cu samburi cu tot
Painica papa foarte rar si foarte putin, nu-i prea dau inca, ma gandesc ca painea din comert contine tot felul de aditivi, coloranti, etc., il mai feresc o vreme. Daca as fi in stare sa-i fac in casa.., dar nu sunt. Mamacita, parca tu aveai masina de facut paine, imi amintesc bine? Tu faci in casa pentru Alex? Vineri Rares a mancat prima grisina, iar ieri primii doi biscuiti, nici din astea nu-i prea dau; i-am dat ca sa mestece si el ceva, ca stam tare rau la capitolul asta. Ieri a papat si putina carnita bucatele, dar mesteca asa delicat, cred ca ar sta cam o ora la masa.
mamacita, grija mare la picioarele de balerina, cred ca ti-a trecut lovitura![]()
Dantje, tu cum ai procedat cand ati trecut la papat bucatele?
ligia, sanatate multa
cenia, eu nu cred in zicalele astea ca daca-i ies dintii si maselele devreme se si strica repede!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
pisicuta si matei spune:

Matei al meu nu merge! poate sa stea singur in picioare,de fapt sta de la 7 luni,si merge dar numai sustinut.nu vrea sa mearga singur,daca il las ii tremura piciorusele si cauta imediat un punct de sprijin. sa ma ingrijorez oare?! bine ca el e si bolnavior si are si greutatea pe care o are si poate si de asta?!
l-am vazut pe Martijn si era tare simpatic si grasunel si intr-adevar era super trambulina,si mie imi placea dar lui...
mamacita am uitata sa iti zic ca mi-a placut tare mult testoasa voastra si Alexutu era tare haios cum se juca in ea si pe ea!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
dariaevelin spune:
in materi de noutati si evolutii....
8 dintisori si azi a spart cea de-a 3-a maseluta 
nu merge singurel;nu ne chinuim cu olita pana la 2 ani pt ca nu are sens
incearca sa manance singurel,dar nu-l las ca se face porcusor ![]()
incearca sa-si introduca ciorapeii in picioare(evident ca nu reuseste),sa-si ia pantalonii ;
cand strang prin casa(fac patul,impatur haine etc) el "ma ajuta",adica incearca sa impature hainutele lui,se chinuie sa aranjeze asternutul si altele de genul 
vorbeste ca o moara stricata!
clar pronunta MAMA,TATA,APA,PAPA,GATA,TAI-TAI,UITE,UITA-TE,ALO,DA,AUA(asa spunem noi la "au"!)
iar in "dialectul brien" toate dracariile: ieri, de ex, i-am cantat cantecelul cu degetelele,numindu-l pe fiecare si a repetat continuu "dededele" = degetelele; alaltaieri i-am luat de la expozitia de carte "gaudeamus" o carticica cu imagini ,in lb engleza.I-am prezentat desenele vazute si numea copacul ca fiind "biii"= tree iar broscuta "ooog"=frog.
oul e "uouo". Vorbeste si mai ales imita in draci!
Chiar acum,dimineata l-am certat si apostrofat cu degetul aratator. Mare greseala!
Imediat a ridicat degetelul aratator si m-a imitat. Se stramba(cred ca incerca sa imite incrunteala mea
) ,misca degetul (evident a impungere,nu a apostrofare) si SE RASTEA pe limba lui(DAR EXACT CU INTONATIA MEA ![]()

). Ce sa va mai spun,ca ma intind cu exemplele pana diseara: ma imita in absolut orice. Dar in TOT! Gest,mimica,intonatie. De multe ori ma bufneste rasul cand "ma vad" oglindita in el. Alteori ma gandesc serios sa fiu mai atenta cu reactiile mele 
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
dariaevelin spune:

si acum o problema: ieri ne-am intalnit cu verisorii primar a lu' Mircea. Ei plimbau copilul iar noi mergeam agale in spatele lor. Atunci am observat ce rau merge Brien cu piciorusul stang.
E fffffffffff directionat spre interior. Fara exagerare,e aproape perpendicular pe dreptul. Va dati seama ca se si impleticeste la mers de numa'-numa'. Pt ca cu dreptul da peste stangul si uitati asa.
Noi am fost la control la ortoped,ultima data la 11 luni.Spunea ca-i totul ok.
Mi-e tare teama sa nu aiba probleme.

Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
dariaevelin spune:
si pentru ca mi-am amintit ca intrebai ligia
mie mi-e cam frica sa-i dau multa miere. Dar amk probat: i-am pus un varf de cutit pe biscuite/painica si a mancat ca haplea. Insa am rezerve in a-i da multa cantitativ,cu toate ca respectam igiena dentara.
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
danuta_t spune:
Anunt : 
2 albume noi : "Mihai - 1st aniversary si operatiunea motzul" si "Mihai la 1 anisor". Va prezentam si noua frizura.
Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
dariaevelin spune:
si sa va mai povestesc ceva: Doamne!!!![]()
!Cum am putut sa omit!?

Sambata Brien a avut prima intalnire! 

Va povestisem ca la baby-expo a "agatat" o multitudine de lume(de ambele sexe,ce-i drept). Ei,niste domnite,de la o editura cu carti pt copii-uniscan, ne-au cerut nr de tel,adresele de mail...etc.Si...surpraiz! Ne-au sunat sapt. trecuta,sa-l invite pe Brien la intalnire!
Asa ca sambata,imbracati,frezati,parfumati(vb vine!) l-am insotit la date . Acu'-i inca bine,ca-l ducem noi,dar cand o fi sa mearga singur.... 

Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
danuta_t spune:
Pisicuta, nu cred ca e cazul sa-ti faci probleme ca Matei inca nu merge singurel. El abia a facut 1 anisor si sunt foarte multi copilasi care isi dau drumul abia dupa 1 an.
Daria, mie dr ortoped (la 8 luni) mi-a spus sa vin la urmatorul control atunci cand Mihai va merge binisor. La inceputurile mersului, tinea si el talpa dreapta indreptata spre interior, dar in vreo 2-3 saptamani s-a corectat, desi uneori (destul de rar totusi) il surprind ca o mai tine spre interior dar doar asa o idee.
Si ce haios stii tu sa povestesti despre Brien.
Cat despre noi, al 5-lea dinte a crapat gingia, si doar o noapte ne-a trezit din ora-n ora, nu 5 nopti ca pana acum.
Imita si Mihai toate cele, dupa curatenia de Pasti, m-am trezit ca ia prosopul de vase si sterge mobila de praf. Si stie ce face, cand e marait ii mai zic sa stearga praful, si el bucuros ca primeste de lucru o si face, pupa-l-ar mama de harnicut. De vreo 2 zile are o noua procedura de dat jos sosetuta, adica nu mai trage de varful ei, ci incepe sa o ruleze de la capatul de sus, incet, incet pana la degetele.
Are o tona de tabieturi la care tine: se trezeste, mergem sa tragem perdelele, ne arata spre baie sa-l spalam pe ochisori, schimbam pampers-ul, hainutele, vine in bucatarie si incerca sa se urce pe scaunel, cere papica, mai tarziu cere sucul, dupa pranz, pune capul pe canapea sa-l culcam. Seara la 9, isi cere dreptul la baie, arata spre geam sa-l inchidem, apoi arata spre vana sa dam drumul la apa, fuge in camera sa-si aduca jucarii in vana, il dezbrac, dupa care o ia prin bucatarie sa aruncam pampersul la gunoi si abia apoi o ia spre baie.
Cu vorbitul stam mai prost (dar intelege tot, executa o gramada de mici ordine si stie sa-ti arate ce vrea). Spune mama, ai (asta inseamna alo, spune ai cand suna telefonul, soneria sau interfonul), apa si papa (astea doua le spune pocnind din buze). Cand ii zic sa zica tata, zice caca. Face tai-tai cand pleaca cineva sau mergem la plimbare.
Rrox, ma bucur ca ai ales "Prichindei". Sub denumirea asta eu il regasesc cel mai mult pe Mihai. Parca-i prea mic totusi ca sa fie copilas sau nazdravan. Sper sa nu fiu prea pisaloaga, dar, nu lipseste un "de" in titlul topicului - prichindei DE martie-aprilie?
Si multumesc de urarile adresate finutei.
Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t